Lastminutepromoties

Tijd voor vakantie? Boek een verblijf en geniet van onze lastminutepromoties.

Wat zijn de beste last-minute-hotelpromoties?

Als je op zoek bent naar een last-minute-hotelpromotie, dan ben je bij Expedia aan het juiste adres. Dankzij de samenwerking met duizenden vertrouwde hotelpartners, is Expedia de beste website om op de valreep eenvoudig reserveringen te maken in de beste hotels, tegen zeer voordelige tarieven. Bij ons vind je promoties voor talloze hotels op topbestemmingen in heel België. Of je nu een luxe hotelkamer wil boeken voor jou en je geliefde, of met een beperkt budget een weekendje aan de kust wil organiseren, er is op Expedia altijd wel een geschikte hotelpromotie te vinden.

Hoe vind ik de beste last-minute-hotelpromoties?

Je kan de beste last-minute-promoties voor hotels in België vinden door je gewenste bestemming, aankomst- en vertrekdatum en het aantal personen in te vullen. Je krijgt dan een overzicht te zien van alle beschikbare opties die aan jouw wensen voldoen, en je ziet meteen wat je dankzij iedere promotie bespaart op je hotelreservering.

Hoe vind ik een voordelige last-minute-hotelkamer?

Een goedkope last-minute-hotelreservering kan je het best vinden door flexibele data in te voeren en eventueel naar verschillende bestemmingen te zoeken. Mocht je een vakantie aan zee willen boeken, probeer dan bijvoorbeeld zowel te zoeken op hotels in Knokke als hotels in Blankenberge.

Kan ik mijn last-minute-hotelreservering annuleren?

Voor steeds meer hotels geldt een gratis annuleringsregeling. Omdat Expedia flexibiliteit hoog in het vaandel draagt, bieden geselecteerde hotels en vakantiehuizen op onze website deze optie nu aan, ook voor last-minute-promoties. Let dus op of deze optie ook voor jouw hotel geldt, wanneer je gaat boeken.

Voorwaarden & Bepalingen

De aanbiedingen zijn geldig voor verblijfsdatums binnen de komende 14 dagen.

De getoonde prijzen zijn inclusief de aangegeven aanbiedingskorting. Kortingen worden toegepast op het standaardtarief van geselecteerde hotels, zoals vastgesteld en opgegeven door de hotels (exclusief toepasselijke belastingen en overige toeslagen).

De getoonde hotelprijzen zijn per kamer, per verblijf op basis van de goedkoopste tweepersoonskamer die beschikbaar is, inclusief alle belastingen en servicetoeslagen, maar exclusief toeslagen die in of aan het hotel betaald dienen te worden.

Pakketbesparingen gebaseerd op de prijs van een vlucht + hotel die samen geboekt worden, in vergelijking met de prijs van dezelfde pakketonderdelen wanneer ze afzonderlijk geboekt worden.

De vermelde vluchtprijzen zijn per persoon, op basis van de goedkoopste retourvluchten vanaf de aangegeven luchthavens, inclusief alle belastingen.

De vermelde pakketprijzen zijn per persoon, per verblijf op basis van de goedkoopste retourvluchten vanaf de aangegeven luchthavens en twee personen die de goedkoopste tweepersoonskamer delen, inclusief alle belastingen.

Prijzen worden regelmatig bijgewerkt en zijn juist wanneer ze worden gepubliceerd.

De getoonde prijzen gelden voor verblijven of vluchten gedurende de weergegeven datums.

Er gelden mogelijk extra bagagekosten voor pakketten en vluchten, waaronder vluchten met een budgetmaatschappij.

Mogelijk zijn er uitgesloten datums van toepassing. Kijk voor meer informatie op de individuele pagina van het hotel of de luchtvaartmaatschappij.

Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving stopgezet worden.

Klik door naar individuele aanbiedingen voor bevestiging van prijzen, beschikbaarheid en toepasselijke voorwaarden en bepalingen voor die aanbiedingen.

De gebruikelijke boekingsvoorwaarden van Expedia zijn van toepassing.

Aanbieder: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119.