Syracuse

Reisgids
Syracuse inclusief een stad en bloemen
Syracuse, een stad in de regio van de Finger Lakes in de staat New York, heeft zowel in de zomer als in de winter veel te bieden op het gebied van studentensport en binnen- en buitenactiviteiten.

Geniet in het geografische hart van de staat New York van outdooractiviteiten, winkelen en culturele uitstapjes. Syracuse is van oudsher de belangrijkste zoutleverancier in de Verenigde Staten. De moderne uitstraling van Syracuse University en de talloze bezienswaardigheden geven deze stad een jeugdige energie.

Begin je bezoek met leuke buitenactiviteiten in de parken van de stad. In het Onondaga Park kun je gemakkelijk een halve dag of meer doorbrengen. Wandel langs 11 kilometer aan oevers, huur een boot, bezoek de vlindertuin en speel een balspel op de sportvelden. Ga, als je hier toch bent, naar het Salt Museum aan de oostelijke oever van het meer en steek je licht op over de industrie die Syracuse groot heeft gemaakt.

Graaf in het Erie Canal Museum in het verleden om van alles te weten te komen over de belangrijke rol die de kanalen van New York spelen in de Amerikaanse geschiedenis. Je kunt hier zien hoe de 584 kilometer lange Erie-route met de hand is gegraven.

Vul je boodschappentassen bij Destiny USA, een gigantisch winkelcentrum van 6 verdiepingen waar je meer dan 250 outlets vindt. Er zijn hier ook attracties zoals een spiegeldoolhof en de Canyon Climb Adventure, een klimparcours waarbij je aan kabels hangt die aan je zijn bevestigd.

Koop in de Syracuse University Carrier Dome van te voren kaarten voor een NCAA Division I-sportevenement. Ga in de wijk Armory Square samen met studenten de overwinning vieren.

Ga met je kinderen naar de Rosamund Gifford Zoo in Burnet Park, waar je meer dan 700 dieren vindt, waaronder olifanten, tijgers, beren en wolven. Als je in augustus in Syracuse bent, breng dan een bezoek aan de Great New York State Fair. Hier vind je gedurende 12 dagen kermisattracties, tentoonstellingen en voorstellingen. Bekijk de website van de Fair om te kijken welke evenementen hier op andere tijden van het jaar plaatsvinden.

Syracuse ligt op een afstand van 257 kilometer van Niagara Falls en op 396 kilometer van New York City. Vanuit beide plaatsen rijden bussen naar Syracuse. De stad heeft een eigen vliegveld. Lake Ontario en de watervallen, parken, wandelpaden en skipistes van de regio Finger Lakes liggen op slechts een half uur afstand. Je kunt hier zwemmen, skiën, wandelen, vissen en herfstkleuren bewonderen.

Waar overnachten in Syracuse

Default Image

Lakefront

4/5(1 beoordeling over de buurt)

Maak tijdens je bezoek aan Lakefront ook tijd voor bezienswaardigheden zoals Destiny USA en NBT Bank Stadium.

Lakefront
Clinton Square toont een park, historische architectuur en een stad

Downtown Syracuse

4/5(1 beoordeling over de buurt)

Downtown Syracuse staat bekend voor zijn ruime keuze aan eetgelegenheden. Plan tijdens je verblijf een uitje naar Landmark Theatre en Clinton Square.

Downtown Syracuse
Carrier Dome bevat moderne architectuur

Eastside

Maak tijdens je bezoek aan Eastside ook tijd voor bezienswaardigheden zoals Carrier Dome en E.M. Mills Rose Garden.

Eastside
Dierentuin Rosamond Gifford toont zeedieren

Westside

Maak tijdens je bezoek aan Westside ook tijd voor bezienswaardigheden zoals Dierentuin Rosamond Gifford en Burnet Park.

Westside