Goedkope vluchten naar Syracuse

Voordeligste vluchten naar Syracuse

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 51 voor enkele vluchten en € 102 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Delta
American Airlines
American Airlines
United
American Airlines

Over Syracuse

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Syracuse? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar New York. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Syracuse bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Syracuse, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Syracuse op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Syracuse luchthaven genoemd?
Syracuse, New York (SYR-Hancock International Airport) is de enige luchthaven van Syracuse.
Hoe ver is SYR van het centrum van Syracuse?
Als je in het centrum van Syracuse moet zijn, hoef je niet ver te reizen na aankomst op Syracuse, New York (SYR-Hancock International Airport). Het vliegveld is slechts 8 kilometer van het stadscentrum.
Kan ik nu naar Syracuse vliegen?
Maak vliegen naar Syracuse zo eenvoudig mogelijk door vooraf een bezoek te brengen aan onze Covid-19 Travel Advisor. Dit is de snelste manier om geïnformeerd te blijven over eventuele reisbeperkingen, quarantainemaatregelen en de laatste officiële gezondheidsadviezen.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Syracuse?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Syracuse kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Syracuse met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Syracuse, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je naar Syracuse vliegt?
SYR is het vliegveld van Syracuse. Voordat je vertrekt, is het slim om uit te zoeken hoe je het makkelijkst in de stad komt. Het ligt op 8 kilometer afstand van de binnenstad.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Syracuse?
Er zijn in totaal 7 airlines die Syracuse verbinden met 23 luchthavens wereldwijd.
Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen naar Syracuse?
Delta Air Lines en JetBlue Airways bieden de meeste vluchten aan naar Syracuse. Een vlucht van Delta Air Lines pakken vanuit New York is de meest gekozen reisoptie.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Syracuse?
Met 316 non-stop vluchten per week, ben je voor je het weet geland in Syracuse.
Waar komen de populairste vluchten naar Syracuse vandaan?
Verreweg het grootste aantal vluchten naar Syracuse komt vanuit Monroe, Lincoln Park of Bridgeport.
Hoelang duurt de vlucht naar Syracuse?
Als je naar Syracuse reist vanuit Monroe, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 38 minuten. Vertrek je vanuit Lincoln Park, dan ben je zo’n 1 uur en 29 minuten onderweg. Vanaf Bridgeport is de vluchtduur ongeveer 1 uur en 30 minuten.
Hoe boek je de goedkoopste vlucht naar Syracuse?
Wees vroeg met het reserveren van je vliegtickets. Dat is een van de trucs die de fervente reiziger geregeld toepast. Zo snel mogelijk je vliegtickets boeken, geeft je vaak meer opties en betere deals. Maar je kunt meer tactieken toepassen. Door vooraf wat onderzoek te doen, kun je ontdekken of er meer vliegvelden in de buurt zijn. De prijzen verschillen vaak afhankelijk van de luchthaven waar je heen vliegt. Vergeet ook niet om de prijzen van diverse luchtvaartmaatschappijen te vergelijken. Tot slot, wees bereid om vlug te reserveren als je je deal hebt gespot. Deze is misschien zo weer verdwenen! Maar met wat handigheid en een dosis geluk is dat goedkope vliegticket zo geboekt.
Hoe overleef je je vlucht naar Syracuse?
We hebben alle info verzameld die je nodig hebt om een plezierige ervaring te maken van je hele reis. Doe je voordeel met onze tips en trucs en je bent voor je het weet in Syracuse.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Denk er vooral aan om je paspoort en belangrijke documenten, bankpassen en eventuele medicijnen in je handbagage te stoppen. Je wilt waarschijnlijk ook iets meenemen om de tijd goed door te komen. Een spannend boek en je smartphone vol met je favoriete series zijn een paar goede opties. Als je van plan bent om onderweg je ogen dicht te doen, zijn een degelijk nekkussen en een paar oordopjes ook geen overbodige luxe. En vergeet ook de essentiële toiletartikelen niet mee te nemen, zodat je fris aankomt op je bestemming.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Stop grote flessen shampoo en haargel in je ruimbagage. Vloeistoffen en gels in je handtas in verpakkingen groter dan 100 mililiter mogen niet mee. Scherpe voorwerpen, zoals zakmessen en scharen, en gevaarlijke goederen, zoals gas, gasflessen en vuurwapens, zijn ook niet toegestaan in de cabine.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • De makkelijkste manier om comfortabel te blijven tijdens je vlucht is met de juiste kledingkeuze. Zorg ervoor dat je klaar bent voor wisselende temperaturen met verschillende lagen. Zo blijf je lekker warm als het kouder wordt in de cabine. Hoge hakken, slippers of sandalen kun je beter voor andere gelegenheden bewaren. In plaats daarvan raden we je aan te kiezen voor platte, dichte schoenen, zoals sneakers of instappers. Je krijgt er blije voeten voor terug.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening DVT die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop door langdurig stil te zitten. Je kunt het risico hierop op verschillende manieren reduceren. Draag een paar compressiesokken, houd je vochthuishouding op peil en blijf niet te lang stilzitten. Loop af en toe het gangpad op en af of probeer wat simpele oefeningen te doen vanuit je stoel.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Syracuse vliegt?
De truc is simpel: wees goed georganiseerd. We hebben wat tips voor je op een rij gezet waarmee je één, twee, drie door de security check heen bent. Dus Syracuse, je komt eraan:

  • Houd je instapkaart en ID-kaart paraat. Hier wordt bij de controle het eerst naar gevraagd.
  • Nu is het tijd voor de scanner. Doe alles uit (of af) dat geluid maakt als je door de poort gaat. Doe ook je jas of jasje uit en stop je oordopjes of headphones in de bak.
  • Je zult een kort moment afstand van je digitale wereld moeten doen. Je telefoon, laptop en andere elektronische apparaten of gadgets dienen ook apart gescand te worden.
  • Vergeet niet om alle vloeistoffen en gels uit je handkoffer te halen. Deze dienen meestal apart door de X-ray te gaan. Elk flesje of verpakking mag niet groter zijn dan 100 milliliter en alle vloeistoffen dienen bij elkaar in één doorzichtige, afgesloten zak van 1 liter te passen.
  • Het is goed mogelijk dat je je schoenen uit moet doen voordat je door de scanner gaat. Instappers die je makkelijk aan- en uittrekt zijn een goed idee.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden items in je handkoffer meedraagt. Wil je scherpe items, zoals een zakmes of schaar, meenemen op reis? Stop deze dan veilig weg in je ruimbagage. Ze worden niet toegestaan aan boord.

Informatie over vluchten naar Syracuse
Luchthaven van aankomst
Syracuse
IATA-code luchthaven van aankomst
SYR

Populaire vluchten naar Syracuse

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 51 voor enkele vluchten en € 102 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

American Airlines