Voordeligste vluchten naar Wenen

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" BRU Brussel naar VIE Wenen 167,85 € "

" DUS Düsseldorf naar VIE Wenen 174,66 € "

" CGN Cologne naar VIE Wenen 208,74 € "

" ZYR Brussels naar VIE Wenen 225,51 € "

" LUX Luxemburg naar VIE Wenen 245,38 € "

" ZWE Antwerpen naar VIE Wenen 268,35 € "

" AMS Amsterdam naar VIE Wenen 292,46 € "

" XDB Lille naar VIE Wenen 1.009,40 € "

" LIL Lille naar VIE Wenen 2.047,70 € "

" CRL Brussel naar VIE Wenen 3.882,13 € "


Verbergen

Over Wenen

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Wenen? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Oostenrijk. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Wenen bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Wenen, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Wenen op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Wenen

Ga je op vakantie naar Wenen? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Internationale luchthaven Wenen (VIE)