Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Columbus Circle

Midden op deze rotonde vind je een iconisch monument ter nagedachtenis aan de wereldberoemde ontdekkingsreiziger. De rotonde markeert de overgang van de drukte van de stad naar de rustige sfeer van Central Park.

Columbus Circle is een rotonde bij de zuidwestelijke ingang van Central Park. Op het herdenkingsplein op de rotonde vind je plekken om te zitten en tot rust te komen. Vanaf hier heb je prachtig zicht op de 'city that never sleeps'.

Columbus Circle is een van de vier pleinen die een doorgang naar Central Park vormen. De open, cirkelvorming ruimte was oorspronkelijk een plaats waar de koetsen konden draaien. Het monument midden op de rotonde is ontworpen door de Siciliaanse kunstenaar Gaetano Russo, en werd in 1892, toen het 400 jaar geleden was dat Columbus in Amerika aankwam, door de Italiaans-Amerikaanse gemeenschap aan de stad geschonken.

Wandel om het beeld heen en bewonder het van Italiaans marmer gemaakte beeld van Christoffel Columbus. Het standbeeld staat bovenop fonteinen die zijn geïnspireerd op fonteinen uit Rome. Op de voet staat het zinnebeeldige 'Genius of Discovery' gegraveerd en op de bronzen reliëfs zie je afbeeldingen van de reizen die Columbus maakte, een lotusbloem en een Amerikaanse adelaar. Op de granieten zuil zie je de boegen en ankers van de schepen waar Columbus de wereld mee verkende.

Zoek een plekje in de buurt van het monument waar je kunt zitten om naar mensen te kijken en de hoge gebouwen te bewonderen. Luister naar het klaterende water in de fontein, kijk naar straatartiesten en haal lekker Italiaans eten bij een van de omliggende cafés. Ga er 's avonds naartoe als het monument mooi wordt verlicht.

Verken de gebouwen die rondom Columbus Circle liggen. Breng ook een bezoek aan het Time Warner Center en het Museum of Arts and Design. Rondom het monument vind je veel winkels, waaronder winkels voor dames- en herenmode, winkels met woonaccessoires- en cosmeticawinkels. Ga rond de kerst winkelen in de Columbus Circle Holiday Market. Na het winkelen kun je een ontspannend wandelingetje maken in Central Park, te midden van de mooie natuur.

Columbus Circle ligt op de kruising van 59th Street met Eighth Avenue en Broadway en eronder bevindt zich het gelijknamige metrostation.


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Columbus Circle

Alle 2.680 accommodaties in de buurt van Columbus Circle weergeven
The Roosevelt Hotel, New York City € 104
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York, NY
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Midtown, op 5 minuten wandelen van 5th Avenue en Station Grand Central Terminal. Ook Chrysler Building en Kathedraal St. Patrick's liggen op 10 minuten wandelen. Grand Central - 42 St. Station ligt op 5 minuten wandelen en naar 5 Av Station (W. 42nd St.) is het 5 minuten wandelen.

  YOTEL New York € 104
  YOTEL New York

  YOTEL New York

  570 Tenth Avenue, New York, NY
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit in boetiekstijl ingerichte hotel ligt in Midtown, op 10 minuten wandelen van Times Square en Jacob K. Javits Convention Center. Ook Broadway en Central Park liggen op 2 km afstand. Times Sq. - 42 St. Station ligt op 12 minuten wandelen en naar 34 St. - Penn Station is het 14 minuten wandelen.

   Salisbury Hotel € 137
   Salisbury Hotel

   Salisbury Hotel

   123 W 57th St, New York, NY
     
    3.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Midtown, op 5 minuten wandelen van Carnegie Hall, Central Park en 5th Avenue. Ook Columbus Circle en Ed Sullivan Theater liggen op 10 minuten wandelen. 5 Av.-53 St. Station ligt op maar 4 minuten wandelen en naar 57 St. Station is het 5 minuten wandelen.

    Hudson New York, Central Park € 123
    Hudson New York, Central Park

    Hudson New York, Central Park

    358 W 58th St, New York, NY
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Midtown, op 5 minuten wandelen van Central Park en Columbus Circle. Ook Lincoln Center en Operagebouw van Metropolitan Opera liggen op 10 minuten wandelen. 59 St. - Columbus Circle Station ligt op maar 5 minuten wandelen en naar 57 St. - 7 Av Station is het 5 minuten wandelen.

     The Belvedere Hotel € 118
     The Belvedere Hotel

     The Belvedere Hotel

     319 W 48th St, New York, NY
       
      3.5 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Midtown, op 5 minuten wandelen van Eugene O'Neill Theatre, Times Square en Gershwin Theater. Ook Broadway en Broadway Theatre liggen op 10 minuten wandelen. 49th St. Station ligt op 6 minuten wandelen en naar 50 St. Station (Broadway) is het 7 minuten wandelen.

      Wellington Hotel € 100
      Wellington Hotel

      Wellington Hotel

      871 Seventh Ave, New York, NY
        
       3.0 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Midtown, op 5 minuten wandelen van Carnegie Hall, Central Park en Ed Sullivan Theater. Ook Broadway Theatre en Columbus Circle liggen op 10 minuten wandelen. 7 Av. Station (E 53rd St.) en 5 Av.-53 St. Station liggen op 5 minuten wandelen.

       Park Central Hotel New York € 105
       Park Central Hotel New York

       Park Central Hotel New York

       870 7th Ave, New York, NY
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Midtown, vlak bij Carnegie Hall en Ed Sullivan Theater. Ook Central Park en Broadway Theatre liggen op 5 minuten wandelen. 7 Av. Station (E 53rd St.) en 50 St. Station (Broadway) liggen op 5 minuten wandelen.

        The Watson Hotel € 128
        The Watson Hotel

        The Watson Hotel

        440 West 57th Street, New York, NY
          
         3.5 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Midtown, op 10 minuten wandelen van Central Park, Columbus Circle en Operagebouw van Metropolitan Opera. Ook Lincoln Center en Carnegie Hall liggen op 10 minuten wandelen. 50 St. Station (8th Av.) ligt op 7 minuten wandelen en naar 59 St. - Columbus Circle Station is het 7 minuten wandelen.