Je huurauto in Thailand

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

De meeste hotels zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Populaire steden in Thailand

Super autodeals in Thailand

Niet gevonden wat je zocht?

Alle huurauto's in Thailand bekijken
Alle auto’s bekijken

Thailand zit vol schoonheid en verrassingen: van adembenemende boeddhistische tempels tot goudgele zandstranden, een helderblauwe zee met kleine eilandjes, tropische regenwouden en een levendige hoofdstad. Of je er nu voor kiest om Bangkok te gaan ontdekken tijdens een stedentrip, lekker te genieten van de zon in een van de vele strandresorts van Phuket of om een trektocht te maken door de regenwouden van Chiang Mai: je ontdekt het helemaal met behulp van een huurauto, die je snel en eenvoudig reserveert op Expedia.nl.

Vind jouw huurauto in Thailand

Je kunt op de meeste vliegvelden van Thailand een huurauto ophalen. Als je naar de grootste luchthaven van Thailand vliegt, Suvarnabhumi bij Bangkok, kun je kiezen uit meerdere verhuurbedrijven. Je hebt dan ook de keuze uit verschillende goedkope aanbieders. Ook op andere populaire bestemmingen, zoals de Luchthaven van Chiang Mai, de Luchthaven van Phuket en de Luchthaven Hat Yai, kun je kiezen uit meerdere autoverhuurmaatschappijen, waaronder budgetbedrijven. In de grotere steden kun je bij meerdere verhuurders een auto huren.

Na een lange reis is het fijn als je vast je huurauto van tevoren hebt geregeld. Door online een auto te reserveren op Expedia.nl bespaar je jezelf niet alleen veel tijd, maar weet je ook zeker dat de auto helemaal naar wens is. Het is bijvoorbeeld handig om een navigatiesysteem in je auto te hebben als je het binnenland in gaat of juist door een drukke stad gaat rijden. Als je de tropische kustlijn van Phuket wilt verkennen, is het erg fijn als je airconditioning in je auto hebt. Een kleine auto is handig als je in de stad en op de hoofdwegen blijft. Als je de bergachtige provincie Chiang Mai gaat verkennen, kun je beter voor een krachtige auto gaan, bijvoorbeeld een SUV. Het is ook mogelijk om het aanbod te filteren op prijsklasse, aanbieder en automaat of handgeschakeld.

Rijden in Thailand

Als je met de auto reist, beleef je Thailand op een unieke manier en kom je op plekken waar een bus of trein nooit zal komen. Houd rekening met het drukke verkeer en het feit dat er links gereden wordt en auto's die van links komen voorrang hebben. Vooral buiten de grote steden wordt er in de praktijk echter vaak voorrang verleend aan het grootste voertuig. De hoofdwegen zijn doorgaans goed onderhouden, maar secundaire wegen kunnen smal zijn en snelheden kunnen er sterk uiteenlopen. Let ook op voetgangers en loslopende dieren.