Goedkope vluchten naar Milaan

Voordeligste vluchten naar Milaan

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 29 voor enkele vluchten en € 59 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

easyJet
Brussels Airlines
Brussels Airlines
ITA Airways
Air Europa
easyJet
Brussels Airlines
Brussels Airlines
ITA Airways
TAP Portugal

Over Milaan

Modemekka Milaan is een bruisende stad in het noorden van Italië. In de winkelbuurt Quadrilatero d'Oro vindt je inderdaad de beroemde Italiaanse modemerken in de prachtigste panden, zoals in de imposante Galleria Vittorio Emanuele, een overdekte winkelpassage uit de 19de eeuw. Maar tussen de overdaad aan mode en design, vind je in deze stad ook meer dan genoeg op cultureel gebied. Het hart van de stad is het Domplein, met de Dom van Milaan. Je kunt deze kathedraal niet alleen van binnen bewonderen, maar ook vanaf het dak van een prachtig uitzicht op de stad genieten. Bezoek ook zeker het Castello Sforzesco, een enorm kasteel dat deels stamt uit de 14de eeuw, waarin verschillende musea zijn gehuisvest. Naast mode, cultuur en natuurlijk goed Italiaans eten, is ook voetbal een essentieel onderdeel van Milaan. Het beroemde voetbalstadion San Siro is dan ook de thuisbasis van twee grote clubs: AC Milan en Internazionale.

Vliegen naar Milaan

Er zijn drie luchthavens in de buurt van Milaan: Luchthaven Milaan-Linate (LIN), Luchthaven Milaan-Malpensa (MXP) en Luchthaven Bergamo-Orio al Serio (BGY). Milaan-Linate is de dichtstbijzijnde luchthaven en ligt net buiten de stad, op zo’n 10 kilometer ten oosten van het centrum. De grootste van de drie luchthavens, Milaan-Malpensa, ligt op zo’n 52 kilometer van de stad, net als Bergamo-Orio al Serio. Vanaf de Luchthaven Brussel (BRU) vertrekken er meerdere vluchten per dag naar zowel Milaan-Linate als Milaan-Malpensa. Bij vluchten naar Milaan-Malpensa kun je ook kiezen voor goedkopere touroperators. Vanaf Luchthaven Brussel-Zuid Charleroi (CRL) vertrekken er meerdere keren per week vluchten naar Bergamo-Orio al Serio, verzorgd door goedkope touroperators.

Je kunt ook vanaf Vliegbasis Eindhoven (EIN) naar Bergamo-Orio al Serio vliegen met een budgetmaatschappij. Daarnaast vertrekken er vanaf de Luchthaven Düsseldorf (DUS) elke dag vluchten naar zowel Milaan-Linate als Milaan-Malpensa, ook van budgetmaatschappijen.

Voorzieningen op de luchthavens van Milaan

Op Milaan-Malpensa vind je een groot aanbod winkels, restaurants en cafés. Er zijn in de verschillende terminals ook meerdere loketten waar je tickets kunt kopen voor de bus en trein. Verder is er in elke terminal een hotel gevestigd. Ook op Milaan-Linate zijn er voldoende winkels, restaurants en cafés te vinden. Je kunt er profiteren van services als ticketloketten en een postkantoor. Op Bergamo-Orio al Serio vindt je veel winkels en eetgelegenheden, waarvan veel voor iedereen toegankelijk zijn. Rondom het vliegveld vind je meerdere hotels.

Verder reizen vanaf de luchthavens van Milaan

Als je een auto huurt, dan is het vanaf Milaan-Linate nog zo’n half uur rijden naar het stadscentrum, afhankelijk van het verkeer. Vanaf Milaan-Malpensa is het ongeveer 50 minuten rijden en vanaf Bergamo-Orio al Serio circa een uur. Let er wel op dat de snelste routes vaak tolwegen bevatten, die je met behulp van een navigatiesysteem kunt vermijden. Vanaf Terminal 1 in Milaan-Malpensa rijden er meerdere keren per dag treinen naar Milaan-centraal. De reis duurt ongeveer 45 minuten. Je kunt ook in 50 minuten met de bus op Milaan-centraal zijn. Vanaf Milaan-Linate vertrekt er om de 10 minuten een bus naar het centrum. Vanaf Bergamo-Orio al Serio kun je met de bus in 10 minuten op het treinstation van Bergamo zijn. Vanaf daar is het nog 50 minuten met de trein naar Milaan-centraal.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Milaan, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Milaan op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Milaan

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 29 voor enkele vluchten en € 59 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Brussels Airlines