Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Voordeligste vluchten naar Rusland

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Rusland is het grootste land ter wereld, waarvan geografisch gezien een deel bij Europa hoort en een deel bij Azië. In Rusland vind je schitterende ongerepte natuur en historische steden. Bezoek zeker de Maagdelijke Komiwouden in de Noordelijke Oeral. Dit is het grootste oerbos van Europa, door UNESCO aangewezen als natuurlijk erfgoed.

Vind een vlucht naar Rusland

De belangrijkste luchthavens van Rusland zijn het Domodedovo International Airport (DME) in Moskou en Pulkovo Airport (LED) in St. Petersburg. Vanaf Brussels Airport (BRU) vertrekken er wekelijks meerdere rechtstreekse vluchten naar beide luchthavens. De reistijd naar Moskou bedraagt zo'n 3,5 uur. In minder dan 3 uur vlieg je naar St. Petersburg. Voer je bestemming in om de meest geschikte vlucht te vinden.

Kies voor vliegtickets naar Moskou om de geschiedenis te bekijken van de metropool die ooit het centrum was van het communistische Oostblok. Bekijk adembenemende gebouwen aan het Rode Plein, zoals de Basiliuskathedraal aan de oostzijde. Met haar vele veelgekleurde torentjes is deze kathedraal een van de belangrijkste symbolen van Moskou. Leer meer over de Russische geschiedenis tijdens een bezoek aan het Kremlin Museum, aan de westzijde van het Rode Plein.

Een vliegreis naar St. Petersburg boek je voor een bezoek aan het museum de Hermitage dat gevestigd is in een voormalig paleis. Hier kun je dagenlang rondwandelen en de indrukwekkende kunstcollectie in je opnemen. De Hermitage huist ruim drie miljoen kunstwerken, van de oudheid tot de middeleeuwen en recentere perioden, uit zowel het oosten als westen.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Rusland

Rusland is de ideale bestemming voor een culturele reis. Wandel in St. Petersburg over de lange straat Nevsky Prospect. Deze wandeling brengt je langs een groot aantal historische bezienswaardigheden, zoals het Stroganov Paleis en de Kazan Kathedraal.

Natuurliefhebbers genieten van de diverse natuur in Rusland. Hier vind je talloze natuurparken en natuurreservaten. Het Baikalmeer in de buurt van Irkoetsk is zeker een bezoek waard. Het meer is ongeveer net zo groot als België en ruim 1640 meter diep.