Begin van hoofdinhoud

Populaire vluchten met PC

Prijzen van de afgelopen 7 dagen. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Mogelijk gelden er extra voorwaarden.

Recentelijke beoordelingen over Pegasus Airlines

Mar 14, 2019

Nee

Vliegen met Pegasus Airlines

Over Pegasus Airlines


Pegasus Airlines is een Turkse budgetmaatschappij die is opgericht in 1990 en haar thuisbasis heeft op Luchthaven Sabiha Gökçen bij Istanbul. Sinds 2007 heeft de vliegmaatschappij een samenwerkingsverband met de Turkse luchtvaartmaatschappij IZair. De vloot van Pegasus bestaat uit vliegtuigen van Boeing en Airbus. Eten en drinken aan boord is niet bij de prijs van je vliegticket inbegrepen, maar tegen betaling kun je een hapje of drankje of zelfs een maaltijd bestellen.


Topbestemmingen van Pegasus Airlines


Vanaf Brussels Airport (BRU) kun je regelmatig naar de luchthaven Antalya (AYT) vliegen. De Turkse stad Antalya is een heerlijke zonbestemming die zeer geliefd is bij veel mensen. Vanaf Brussel kun je ook naar Istanbul, de stad aan de Bosporus, vliegen. Istanbul is een prachtige stad met schitterende bouwwerken als de Hagia Sophia en de Blauwe Moskee. Met Pegasus vlieg je dan vanaf Brussels Airport naar de Luchthaven Istanbul Atatürk (IST). De Turkse stad Ankara is ook een leuke bestemming voor een stedentrip. Vanaf Brussel kun je naar de luchthaven Ankara Esenboga (ESB) vliegen. De Turkse hoofdstad Ankara is een prachtige stad waar de Citadel van Ankara zeker een bezoekje waard is. Ook de Arslanhane Carnii-moskee is een bezienswaardigheid die je zeker niet mag overslaan.


Praktische informatie over Pegasus Airlines


Bij Pegasus kun je online inchecken en je boarding pass thuis afdrukken. Aan boord van het vliegtuig mag je één stuk handbagage meenemen, ter grootte van 20 x 40 x 55 cm. Je handbagage mag maximaal 8 kg wegen. Je mag ook zonder bijbetaling onder meer een handtas, omslagdoek, jas of deken meenemen. De voorwaarden voor bagage kunnen soms worden gewijzigd en ook inchecktijden en –voorwaarden kunnen afwijken. Kijk voor actuele informatie voor vertrek altijd op de website van Expedia waar je wordt doorverwezen naar de website van Pegasus.