Topdeals op vluchten naar

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 34 voor enkele vluchten en € 53 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Populaire vluchten met Vueling Airlines

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 34 voor enkele vluchten en € 53 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Recentelijke beoordelingen over Vueling Airlines

Feb 5, 2020

Veel beenruimte

May 13, 2019

Alles verliep fantastisch!

Mar 23, 2019

Nee

Vliegen met Vueling Airlines

Over Vueling Airlines


Vueling Airlines is een in 2004 opgerichte Spaanse prijsvechter. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot die uit meer dan 100 toestellen van het type Airbus bestaat. Vaste klanten van Vueling kunnen punten sparen via het loyaliteitsprogramma Punto. Bij het reserveren van je vlucht, hotel of auto bij Vueling of een van de aangesloten partners ontvang je als klant punten, net als bij het betalen met de Visa Vueling-kaart. Vlieg je geregeld met de maatschappij, dan kun je ook gebruikmaken van de voordelen van een Premium-kaart.


Topbestemmingen van Vueling Airlines


Met meer dan 130 grotendeels in Spanje gelegen bestemmingen is Vueling Airlines een ideale keuze voor een voordelige vlucht naar Zuid-Europa. Vlieg bijvoorbeeld vanaf Brussels Airport (BRU) naar de Spaanse stad Málaga en bezoek iconische bezienswaardigheden als het Picassomuseum. Vanaf Brussel vertrekken rechtstreekse vluchten naar de Luchthaven Málaga - Costa del Sol (AGP). Vanaf daar kun je ook met de trein verder reizen naar de talloze andere badplaatsen aan deze beroemde kuststreek. Ook gaan er dagelijks rechtstreekse vluchten naar de populaire Catalaanse stad Barcelona, waar je de beroemde kathedraal van Gaudí, de Sagrada Família, kunt bezichtigen. Vanaf Brussels Airport kun je vliegen op Aeroport de Barcelona-El Prat (BCN). Je kunt natuurlijk ook een bestemming kiezen die niet in Spanje ligt. Rome is een geheel ander soort, maar daarom niet minder geliefde locatie voor een stedentrip waar je je bijvoorbeeld kunt vergapen aan historische gebouwen als het Colosseum. Je vliegt dan bijvoorbeeld vanaf Brussel naar Aeroporto di Roma Fiumicino (FCO).


Praktische informatie Vueling Airlines


Vueling bied je de mogelijkheid om online in te checken voor je vlucht. Op internet kun je bovendien je ruimbagage inchecken, wat voordeliger en sneller is dan op de luchthaven je koffers inchecken. Je handbagage mag maximaal 10 kg wegen. De voorwaarden voor bagage kunnen soms worden gewijzigd en ook inchecktijden en voorwaarden kunnen afwijken. Kijk voor actuele informatie altijd voor vertrek op de website van Expedia, waar je wordt doorverwezen naar de luchtvaartmaatschappij van je keuze.