Begin van hoofdinhoud
Icoon voor retourvlucht
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Voordeligste vluchten naar Zuid-Korea

Prijzen van de afgelopen 7 dagen. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Mogelijk gelden er extra voorwaarden.

Zuid-Korea ligt op het zuidelijke deel van het Koreaanse schiereiland in het noordoosten van Azië. Hier vind je indrukwekkende natuur en schitterende moderne steden. Bezoek het natuurgebied Jirisan waar je prachtige wandeltochten kunt maken over goed aangegeven wandelpaden. Bij Zuid-Korea horen vele kleine eilandjes, zoals Jeju. Op dit vulkanische eiland vind je vele lavagrotten, vulkaankraters en schitterende stranden.

Vind een geschikte vlucht naar Zuid-Korea

Zuid-Korea kent vele verschillende luchthavens. De belangrijkste luchthaven is het Incheon International Airport (ICN) in hoofdstad Seoel. Vanaf Brussels Airport (BRU) vlieg je met een enkele tussenstop naar Seoel. De reistijd bedraagt minimaal 13 uur. Vaak stap je over op Amsterdam Schiphol (AMS) in Nederland. Dagelijks vertrekken er meerdere vluchten. Ook is het mogelijk om rechtsstreeks naar Seoel te vliegen vanaf Charles de Gaulle Airport (CDG) in Parijs. Dagelijks vertrekken er vluchten en de reistijd bedraagt zo'n 11 uur.

Door de gewenste bestemming te selecteren kun je zoeken naar een geschikte vlucht.

Vlieg naar Seoel om deze moderne metropool te verkennen. Breng zeker een bezoek aan de grootste elektronica markt van Azië, de Yongsan-markt. Wandel langs de rivier de Han en bekijk schitterende bezienswaardigheden zoals het paleizencomplex Changdeokgung, het Gyeongbokgung-paleis en de Jogyesa-tempel.

Kies voor een vlucht naar Busan om in deze havenstad te genieten van de zon en het strand. Breng zeker een bezoek aan vismarkt Jagalchi om je te mengen onder de lokale bevolking. In het Busan Museum of Art vind je schitterende werken van bekende Koreaanse kunstenaars.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Zuid-Korea

In Zuid-Korea beleef je een schitterende actieve reis, culturele reis of strandvakantie.

In de havenstad Busan vind je schitterende stranden waar je geniet van de zon, zoals het Haeundae-strand en Gwangalli-strand. Meer richting Daegu ligt de prachtige Haeinsa-tempel. Om deze te bereiken wandel je door een ruig bergachtig gebied omhoog.

Maak een boottocht door het nationaal marinepark Dadohaehaesang, dat uit meer dan duizend kleine eilandjes bestaat. Je kunt hier genieten van een groot aantal bijzondere dier- en plantensoorten.