Voordeligste vluchten naar Seoel

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" NRT Tokio naar ICN Seoel 283,93 € "

" BRU Brussel naar ICN Seoel 563,79 € "

" AMS Amsterdam naar ICN Seoel 574,66 € "

" ZYR Brussels naar ICN Seoel 662,34 € "

" CDG Parijs naar ICN Seoel 671,46 € "

" DUS Düsseldorf naar ICN Seoel 756,71 € "

" BRU Brussel naar GMP Seoel 757,16 € "

" YVR Vancouver naar ICN Seoel 911,55 € "

" ZWE Antwerpen naar ICN Seoel 1.025,31 € "

" OSL Oslo naar ICN Seoel 1.063,28 € "Over Seoel

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Seoel? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Zuid-Korea. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Seoel bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Seoel, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Seoel op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Seoel

Ga je op vakantie naar Seoel? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Incheon Intl. (ICN)
  • Gimpo Intl. (GMP)