Topactiviteiten in Amsterdam

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Amsterdam

Gevarieerde activiteiten in het sfeervolle Amsterdam

In de Nederlandse hoofdstad Amsterdam kun je genieten van de prachtige pittoreske grachten, bijzondere musea en gezellige restaurants en kroegen. Bewonder bijvoorbeeld in het Rijksmuseum Hollandse meesters, zoals Rembrandt van Rijn en Johannes Vermeer, ga picknicken in het Vondelpark of geniet van een weids uitzicht op de stad vanaf de A’DAM Lookout. Andere hoogtepunten zijn onder meer het Anne Frank Huis en het interessante Scheepvaartmuseum. Met de talloze activiteiten in Amsterdam beleef je een geweldige vakantie.

Dingen om te doen in Amsterdam

Er zijn veel prachtige bezienswaardigheden in Amsterdam te vinden, die je tijdens je vakantie kunt bekijken. Ga bijvoorbeeld mee met de grachtenrondvaart met 100 hoogtepunten, met audiogids om de stad vanaf het water te bekijken. Terwijl je de mooiste monumenten voorbij ziet komen, zoals de Westerkerk en de Magere Brug, zul je ook veel informatie via je audiotour krijgen. Ook kun je de Joodse wijk van Amsterdam ontdekken als je een kaartje koopt voor het Joods Cultureel Kwartier. Met dit ticket heb je toegang tot vijf bezienswaardigheden, waar je meer over de geschiedenis van de Joden in Amsterdam kunt leren. Je kunt bijvoorbeeld de prachtige Portugese Synagoge bewonderen of meer ontdekken over de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog in het Nationaal Holocaust Museum. Ook een bezoek aan het Joods Historisch Museum is de moeite waard. Reis je met kinderen naar Amsterdam? Dan zullen zij een bezoek aan het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds erg leuk vinden. In dit interactieve museum zul je diverse beroemdheden tegenkomen. Wil je graag in een comfortabel verblijf op een goede locatie in de stad overnachten? Kijk dan eens bij de talloze hotels in Amsterdam.

Culinaire excursies in Amsterdam

Amsterdam heeft ook op culinair gebied veel te bieden. Er zijn talloze restaurants die de lekkerste maaltijden van over de hele wereld serveren, maar je kunt ook kiezen voor een leuke culinaire activiteit. Zo kun je meegaan op een cruise met Amsterdamse hamburgers en onbeperkt drinken om op leuke manier veel te zien. Terwijl je geniet van lekker etentje en een typisch Amsterdams biertje zie je de prachtig verlichte stad aan je voorbij trekken. Een andere fantastische avond uit is een cruise met 5-gangenmenu aan boord van de supperclub. Je geniet hier niet alleen van een heerlijk diner, maar je wordt bovendien getrakteerd op live-optredens van artiesten en dj’s. Ben je van plan naar de Heineken Experience te gaan? Dan kun je een bezoek aan deze Amsterdamse bierbrouwerij bijvoorbeeld combineren met een leuke pizzacruise. Wil je Amsterdam graag aan de hand van deze leuke activiteiten gaan ontdekken? Dan kun je een blik werpen op de vluchten naar Amsterdam om je reis naar deze stad te boeken.


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Populaire activiteiten