Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering mogelijk bij geselecteerde hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Universiteit van Luik in Luik

Expedia biedt handige informatie over hotels, vluchten en bezienswaardigheden bij Universiteit van Luik aan. Maak gebruik van Expedia's expertise en boek de beste deals!

Ben je van plan een stedentrip naar Universiteit van Luik te boeken? Expedia biedt een ruim assortiment aan hotels en andere overnachtingsopties bij Universiteit van Luik, waardoor je verblijf net dat beetje extra speciaal zal zijn. Voor je vertrek is het verstandig om de Expedia-reisgids over Universiteit van Luik te raadplegen, om zo alles te weten te komen over Universiteit van Luik en de prachtige omgeving!


Beste hotelaanbiedingen in Universiteit van Luik

Alle 282 accommodaties in de buurt van Universiteit van Luik weergeven
Van der Valk Sélys Liège Hotel & Spa € 84
Van der Valk Sélys Liège Hotel & Spa

Van der Valk Sélys Liège Hotel & Spa

Mont Saint Martin 9-11, Luik
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit gezinsvriendelijke hotel in Luik ligt vlak bij de luchthaven, op 5 minuten wandelen van Koninklijke Opera van Wallonië, Féronstrée en Sint-Lambertusplein. Ook Museum voor de Waalse Kunst en Théâtre de Liège liggen op 10 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op maar 4 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 11 minuten wandelen.

  pentahotel Liège € 79
  pentahotel Liège

  pentahotel Liège

  100, Boulevard de la Sauvenière, Luik
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in het centrum van Luik, op 10 minuten wandelen van Le Carré, Koninklijke Opera van Wallonië en Kathedraal van Luik. Ook Paleis van de Prins-bisschoppen en Musée Grétry liggen op 2 km afstand. Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse ligt op 6 minuten wandelen en naar Station Luik-Paleis is het 8 minuten wandelen.

   Van der Valk Hotel Liège Congrès € 84
   Van der Valk Hotel Liège Congrès

   Van der Valk Hotel Liège Congrès

   Esplanade de l'Europe 2B, Luik
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in het centrum van Luik, vlak bij Parc de la Boverie en Conferentiecentrum van Luik. Ook Liege Aquarium-Muséum en Théâtre de Liège liggen op 2 km afstand. Station Luik-Guillemins ligt op 16 minuten wandelen en naar Luik (XHN-Station Guillemins) is het 16 minuten wandelen.

    Univers Hotel € 42
    Univers Hotel

    Univers Hotel

    116 Rue Des Guillemins, Luik
      
     3.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel in Luik ligt op 15 minuten wandelen van Parc de la Boverie en Conferentiecentrum van Luik. Ook Kathedraal van Luik en Le Carré liggen op 2 km afstand. Station Luik-Guillemins en Luik (XHN-Station Guillemins) liggen op 2 minuten wandelen.

     Smartflats City - Pot d'Or € 86
     Smartflats City - Pot d'Or

     Smartflats City - Pot d'Or

     53 Rue du Pot d'Or, Luik
       
      3.5 van 5.0 Sterren

      Dit appartement in Luik ligt op 5 minuten wandelen van Le Carré, Kathedraal van Luik en Koninklijke Opera van Wallonië. Ook Féronstrée en Universiteit van Luik liggen op 10 minuten wandelen. Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse ligt op 7 minuten wandelen en naar Station Luik-Paleis is het 11 minuten wandelen.

      Smartflats Design - Cathédrale € 82
      Smartflats Design - Cathédrale

      Smartflats Design - Cathédrale

      Rue Cathédrale 97, Luik
        
       3.5 van 5.0 Sterren

       Dit appartement ligt in het centrum van Luik, vlak bij Kathedraal van Luik, Universiteit van Luik en Théâtre de Liège. Ook Koninklijke Opera van Wallonië en Le Carré liggen op 5 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op 9 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 11 minuten wandelen.

       Amosa Liège City Centre Apart Donceel 6 € 70
       Amosa Liège City Centre Apart Donceel 6

       Amosa Liège City Centre Apart Donceel 6

       Rue Donceel 6, Luik
         
        3.5 van 5.0 Sterren

        Dit hotel in Luik ligt op 5 minuten wandelen van Koninklijke Opera van Wallonië, Universiteit van Luik en Théâtre de Liège. Ook Kathedraal van Luik en Le Carré liggen op 10 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op 7 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 13 minuten wandelen.

        Amosa Liège City Centre Apart Regence 10 € 70
        Amosa Liège City Centre Apart Regence 10

        Amosa Liège City Centre Apart Regence 10

        10 Rue de la Régence, Luik
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit aparthotel ligt in het centrum van Luik, op 5 minuten wandelen van Koninklijke Opera van Wallonië, Universiteit van Luik en Théâtre de Liège. Ook Le Carré en Kathedraal van Luik liggen op 10 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op 7 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 12 minuten wandelen.