Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering mogelijk bij geselecteerde hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

La Batte in Féronstrée et Hors-Château

Expedia biedt handige informatie over hotels, vluchten en bezienswaardigheden bij La Batte aan. Maak gebruik van Expedia's expertise en boek de beste deals!

Ben je van plan een stedentrip naar La Batte te boeken? Expedia biedt een ruim assortiment aan hotels en andere overnachtingsopties bij La Batte, waardoor je verblijf net dat beetje extra speciaal zal zijn. Voor je vertrek is het verstandig om de Expedia-reisgids over La Batte te raadplegen, om zo alles te weten te komen over La Batte en de prachtige omgeving!


Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen La Batte

Beste hotelaanbiedingen in La Batte

Alle 288 accommodaties in de buurt van La Batte weergeven
pentahotel Liège € 79
pentahotel Liège

pentahotel Liège

100, Boulevard de la Sauvenière, Luik
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in het centrum van Luik, op 10 minuten wandelen van Le Carré, Koninklijke Opera van Wallonië en Kathedraal van Luik. Ook Paleis van de Prins-bisschoppen en Musée Grétry liggen op 2 km afstand. Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse ligt op 6 minuten wandelen en naar Station Luik-Paleis is het 8 minuten wandelen.

  Apartment in Historical Center
  Apartment in Historical Center

  Apartment in Historical Center

  Féronstrée 107, Luik
    
   3.5 van 5.0 Sterren

   Dit appartement ligt in Féronstrée et Hors-Château, op 10 minuten wandelen van La Batte, Stadhuis van Luik en Montagne de Beuren. Ook Sint-Lambertusplein en Koninklijke Opera van Wallonië liggen op 15 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op 10 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 20 minuten wandelen.

   Hôtel Hors Château € 62
   Hôtel Hors Château

   Hôtel Hors Château

   Rue Hors Chateau, 62, Luik
     
    3.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Féronstrée et Hors-Château, op 10 minuten wandelen van Montagne de Beuren en Sint-Lambertusplein. Ook Universiteit van Luik en Théâtre de Liège liggen op 15 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op 8 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 20 minuten wandelen.

    Smartflats - Vieille Ville € 75
    Smartflats - Vieille Ville

    Smartflats - Vieille Ville

    2 Rue de la Goffe, 4000 Li-ge, Belgium, Luik
      
     3.0 van 5.0 Sterren

     Dit appartement ligt in Féronstrée et Hors-Château, vlak bij Féronstrée, Museum voor de Waalse Kunst en Stadhuis van Luik. Ook Paleis van de Prins-bisschoppen en Sint-Lambertusplein liggen op 5 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op 7 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 17 minuten wandelen.

     Ryad Mogador Liege € 93
     Ryad Mogador Liege

     Ryad Mogador Liege

     Boulevard de la Constitution 7, Luik, Wallonie
       
      3.0 van 5.0 Sterren

      Dit wellness hotel ligt in Outremeuse, op 10 minuten wandelen van Musée Grétry, Liege Aquarium-Muséum en Stadhuis van Luik. Ook Museum voor de Waalse Kunst en Universiteit van Luik liggen op 10 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op 12 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 21 minuten wandelen.

      Studio des Airs
      Studio des Airs

      Studio des Airs

      5 Rue des Airs, Luik, Wallonië
        
       0.0 van 5.0 Sterren

       Dit appartement ligt in Féronstrée et Hors-Château, vlak bij Féronstrée, Museum voor de Waalse Kunst en Stadhuis van Luik. Ook Paleis van de Prins-bisschoppen en Sint-Lambertusplein liggen op 5 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op 6 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 17 minuten wandelen.

       Hotel Neuvice € 130
       Hotel Neuvice

       Hotel Neuvice

       En Neuvice 45, Luik
         
        3.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in de historische wijk, op 10 minuten wandelen van Sint-Lambertusplein, Universiteit van Luik en Théâtre de Liège. Ook Koninklijke Opera van Wallonië en Montagne de Beuren liggen op 10 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op 7 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 17 minuten wandelen.

        Appart-Hotel Léopold Liège Centre € 74
        Appart-Hotel Léopold Liège Centre

        Appart-Hotel Léopold Liège Centre

        Rue de l'Epée 2, Luik
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in het centrum van Luik, vlak bij Féronstrée, Stadhuis van Luik en Museum voor de Waalse Kunst. Ook Paleis van de Prins-bisschoppen en Sint-Lambertusplein liggen op 5 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op 6 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 16 minuten wandelen.