Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering mogelijk bij geselecteerde hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Perron in Luik

Expedia biedt handige informatie over hotels, vluchten en bezienswaardigheden bij Perron aan. Maak gebruik van Expedia's expertise en boek de beste deals!

Ben je van plan een stedentrip naar Perron te boeken? Expedia biedt een ruim assortiment aan hotels en andere overnachtingsopties bij Perron, waardoor je verblijf net dat beetje extra speciaal zal zijn. Voor je vertrek is het verstandig om de Expedia-reisgids over Perron te raadplegen, om zo alles te weten te komen over Perron en de prachtige omgeving!


Beste hotelaanbiedingen in Perron

Alle 276 accommodaties in de buurt van Perron weergeven
Van der Valk Sélys Liège Hotel & Spa € 84
Van der Valk Sélys Liège Hotel & Spa

Van der Valk Sélys Liège Hotel & Spa

Mont Saint Martin 9-11, Luik
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit gezinsvriendelijke hotel in Luik ligt vlak bij de luchthaven, op 5 minuten wandelen van Koninklijke Opera van Wallonië, Féronstrée en Sint-Lambertusplein. Ook Museum voor de Waalse Kunst en Théâtre de Liège liggen op 10 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op maar 4 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 11 minuten wandelen.

  pentahotel Liège € 79
  pentahotel Liège

  pentahotel Liège

  100, Boulevard de la Sauvenière, Luik
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in het centrum van Luik, op 10 minuten wandelen van Le Carré, Koninklijke Opera van Wallonië en Kathedraal van Luik. Ook Paleis van de Prins-bisschoppen en Musée Grétry liggen op 2 km afstand. Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse ligt op 6 minuten wandelen en naar Station Luik-Paleis is het 8 minuten wandelen.

   Appart-Hotel Léopold Liège Centre € 74
   Appart-Hotel Léopold Liège Centre

   Appart-Hotel Léopold Liège Centre

   Rue de l'Epée 2, Luik
     
    3.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in het centrum van Luik, vlak bij Féronstrée, Stadhuis van Luik en Museum voor de Waalse Kunst. Ook Paleis van de Prins-bisschoppen en Sint-Lambertusplein liggen op 5 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op 6 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 16 minuten wandelen.

    Les Suites de Nanesse € 88
    Les Suites de Nanesse

    Les Suites de Nanesse

    rue Ferdinand-Henaux 3, Luik
      
     3.5 van 5.0 Sterren

     Dit appartement ligt in het centrum van Luik, op 5 minuten wandelen van Paleis van de Prins-bisschoppen en Sint-Lambertusplein. Station Luik-Paleis ligt op 6 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 16 minuten wandelen.

     Smartflats City - Perron € 72
     Smartflats City - Perron

     Smartflats City - Perron

     Rue Neuvice 3, Luik
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit appartement ligt in het centrum van Luik, op 5 minuten wandelen van Museum voor de Waalse Kunst, Paleis van de Prins-bisschoppen en Sint-Lambertusplein. Station Luik-Paleis ligt op 6 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 16 minuten wandelen.

      Studio des Airs
      Studio des Airs

      Studio des Airs

      5 Rue des Airs, Luik, Wallonië
        
       0.0 van 5.0 Sterren

       Dit appartement ligt in Féronstrée et Hors-Château, vlak bij Féronstrée, Museum voor de Waalse Kunst en Stadhuis van Luik. Ook Paleis van de Prins-bisschoppen en Sint-Lambertusplein liggen op 5 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op 6 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 17 minuten wandelen.

       Hotel Neuvice € 110
       Hotel Neuvice

       Hotel Neuvice

       En Neuvice 45, Luik
         
        3.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in de historische wijk, op 10 minuten wandelen van Sint-Lambertusplein, Universiteit van Luik en Théâtre de Liège. Ook Koninklijke Opera van Wallonië en Montagne de Beuren liggen op 10 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op 7 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 17 minuten wandelen.

        Smartflats - Vieille Ville € 76
        Smartflats - Vieille Ville

        Smartflats - Vieille Ville

        2 Rue de la Goffe, 4000 Li-ge, Belgium, Luik
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit appartement ligt in Féronstrée et Hors-Château, vlak bij Féronstrée, Museum voor de Waalse Kunst en Stadhuis van Luik. Ook Paleis van de Prins-bisschoppen en Sint-Lambertusplein liggen op 5 minuten wandelen. Station Luik-Paleis ligt op 7 minuten wandelen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 17 minuten wandelen.