Roeselare

Reisgids

Waar overnachten in Roeselare

Default Image

Spanje

4/5(1 beoordeling over de buurt)

Plan tijdens je verblijf in Spanje een bezoek aan Sint Michielskerk en Dienstencentrum en Cultuurhuis De Leest, enkele opmerkelijke bezienswaardigheden in de buurt.

Spanje
Default Image

Noordhof

Noordhof heeft niet echt veel topbezienswaardigheden, maar in de buurt liggen wel twee plekken die je kunt bezoeken: Sint Michielskerk en Sint Amanduskerk.

Noordhof
Default Image

Zuidmolen

In Zuidmolen zelf zul je niet heel veel bezienswaardigheden vinden, maar als je net dat beetje verdergaat, word je beloond met geweldige activiteiten en bezienswaardigheden, zoals Sint Michielskerk en Dienstencentrum en Cultuurhuis De Leest.

Zuidmolen
Default Image

Vijfwegen

Plan tijdens je verblijf in Vijfwegen een bezoek aan Sint Michielskerk en Dienstencentrum en Cultuurhuis De Leest, enkele opmerkelijke bezienswaardigheden in de buurt.

Vijfwegen
Default Image

Krottegem

Krottegem zelf heeft niet erg veel topbezienswaardigheden, maar Brouwerij Vanhonsebrouck en Sint Amanduskerk in de buurt zijn enkele niet te missen plekken.

Krottegem
Default Image

Beekkwartier

In Beekkwartier zelf valt misschien niet erg veel te beleven, maar in de omliggende omgeving vind je bezienswaardigheden zoals Sint Amanduskerk en Sint Michielskerk.

Beekkwartier