Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Roeselare

Alle huurauto’s in Roeselare

Ontdek Roeselare

Ontdek Roeselare met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Huur een auto in Roeselare met Expedia

De gezellige winkelstad Roeselare ligt centraal in West-Vlaanderen en is daardoor een goed uitgangspunt om de provincie te verkennen. Roeselare telt verscheidene historische bezienswaardigheden, zoals de Sint-Michielskerk, het Stadhuis en het Klein Seminarie. Verder kun je er onder andere een brouwerij en het Wielermuseum bezoeken. Vanuit Roeselare kun je gemakkelijk steden als Kortrijk, Ieper en Brugge bezoeken, maar ook door het groene Heuvelland touren of zelfs door het noorden van Frankrijk. Met een huurauto deel je je trip naar Roeselare in zoals jij dat wilt. Boek er snel een online via Expedia.

Vind jouw huurauto in Roeselare

Wanneer je een huurauto in Roeselare zoekt, begin je met het kiezen van je reisdatums en de ideale ophaal- en inleverlocatie. Je vindt een aantal autoverhuurders langs de rand van Roeselare, aan de ringweg. Als je een ruimere keuze aan autoverhuurders wilt, kun je een huurauto ophalen in Gent, op circa 45 minuten rijden. Er zitten volop internationale autoverhuurders in de buurt van het station Gent Sint-Pieters.

Het is niet alleen belangrijk om te bepalen waar je je huurauto wilt ophalen, maar ook aan welke specificaties deze moet voldoen. Je kunt op onze website de gevonden huurauto's in Roeselare gemakkelijk filteren op bijvoorbeeld verhuurder, prijsklasse en automodel. Als je vooral stedentripjes gaat maken, bijvoorbeeld naar Gent of Kortrijk, kun je het beste kiezen voor een kleiner model. Ga je met het hele gezin rondrijden door het groene rivierenlandschap van de Leiestreek, dan kies je een ruim model auto, eventueel met kinderzitjes als er kleine kinderen meegaan. Als je in de zomer een tocht langs de kastelen en pittoreske dorpjes in het Brugse Ommeland gaat maken, ga je voor een auto met airconditioning.

Rijden in Roeselare

Wat je ook wilt gaan doen in Roeselare en omgeving, een huurauto geeft je de ultieme vrijheid. Bezoek bijvoorbeeld het schilderachtige Kasteel van Rumbeke met het omliggende Sterrebos, dat aan de rand van Roeselare ligt. Je mag in het centrum van Roeselare voor een beperkte tijdsduur aan de straat parkeren, hoe lang is afhankelijk van de zone (geel, rood of blauw). In de blauwe zone kun je gratis parkeren mits je een parkeerschijf gebruikt. De gele en rode zone zijn betaald. Er zijn ook een aantal voordelige parkings waar je onbeperkt kunt parkeren.