Goedkope vluchten naar Istanbul

Voordeligste vluchten naar Istanbul

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 54 voor enkele vluchten en € 100 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Turkish Airlines
Aegean
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Lufthansa
Turkish Airlines

Over Istanbul

Istanbul is een bijzondere stad met een Europees en Aziatisch deel. Het is de grootste stad van Turkije met ruim 14 miljoen inwoners. Je kunt je hier eindeloos vermaken met talloze bezienswaardigheden. Door de omvang van de stad zul je soms het gevoel hebben dat je meerdere steden tegelijk bezoekt. Zo is er een groot contrast tussen het meer toeristische Europese deel en het Aziatische deel. De Hagia Sophia is een van de bekendste bezienswaardigheden van Istanbul. Deze prachtige moskee staat in de historische wijk Sultanahmet, in het Europese deel.

Vliegen naar Istanbul

Istanbul heeft twee luchthavens, waarvan de luchthaven Istanbul Atatürk (IST) het belangrijkst is. Deze luchthaven ligt in het Europese deel van Istanbul op ongeveer 25 km van het centrum. Luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen (SAW) is de tweede luchthaven van de Turkse metropool, vernoemd naar de eerste vrouwelijke piloot van Turkije. Deze luchthaven ligt in het Aziatische deel van de stad. Vanuit België kun je alleen via Brussel naar deze bestemming vliegen. Je zou ook kunnen kiezen om vanuit Amsterdam te vertrekken. Met een rechtstreekse vlucht ben je ongeveer 3,5 uur onderweg.

Voorzieningen op de luchthaven Istanbul Atatürk

De luchthaven van een wereldstad als Istanbul heeft natuurlijk topvoorzieningen te bieden. Als je eenmaal de paspoortcontrole bent gepasseerd kun je hier naar hartenlust winkelen. Ook voor souvenirs kun je hier terecht en je hebt keuze te over wat betreft duty-freeshops. Verder zijn er op deze luchthaven genoeg plekken waar je 24 uur per dag terecht kunt voor wat te eten of te drinken. Je kunt tot maximaal twee uur gratis gebruikmaken van het wifi-netwerk. Verder zijn er acht moskeeën ingericht waar ruimte is om te bidden. Er is een hotel op de luchthaven en er staan verschillende accommodaties op korte afstand. De luchthaven staat bekend om de drukte die er heerst op elk moment van de dag.

Verder reizen vanaf de luchthaven Istanbul Atatürk

Het is heel gemakkelijk om vanaf de luchthaven Istanbul Atatürk verder te reizen naar het centrum van Istanbul. Er rijden zeer regelmatig bussen vanaf de luchthaven naar het Taksimplein. De rit duurt ongeveer 40 minuten. Er rijden ook bussen naar Yenikapi. Je kunt er ook voor kiezen de metro te nemen. De M1 rijdt vanaf Yenikapi naar de luchthaven met verschillende overstaphaltes. Tot slot kun je natuurlijk ook een taxi nemen. Autoverhuurbedrijven zijn ook voldoende aanwezig op deze luchthaven.

Voorzieningen op de luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen

Net als op de luchthaven Istanbul Atatürk hoef je op de luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen niets tekort te komen als het om voorzieningen gaat. Er zijn tientallen plekken waar je wat kunt eten en drinken. Verder zijn er iets meer dan een handjevol winkels waar je tijd kunt doorbrengen. Wifi is beschikbaar bij verschillende kiosken, daarnaast kun je tegen betaling toegang tot het netwerk krijgen op je eigen mobiele apparaat. Er is een hotel op de luchthaven en er staan verschillende accommodaties op korte afstand.

Verder reizen vanaf de luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen

Vanaf de luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen rijden ongeveer tien buslijnen. Daarnaast rijden er shuttlebussen richting Kadıköy en het Taksimplein. Het vliegveld bevindt zich op ongeveer 50 km van het Taksimplein en de busrit hiernaartoe neemt ongeveer 90 minuten in beslag. Daarnaast heb je de mogelijkheid een taxi te nemen of om een auto te huren.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Istanbul, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Istanbul op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Informatie over vluchten naar Istanbul
Luchthaven van aankomstInternationale luchthaven Sabiha Gokcen
IATA-code aankomstluchthavenSAW
Naam aankomststadIstanbul
Vluchtprijs€ 127

Populaire vluchten naar Istanbul

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 54 voor enkele vluchten en € 100 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines