Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Geen toeslagen bij Expedia op bijna elke boeking die je wijzigt of annuleert.

Doorzoek meer dan 321.000 hotels en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.

Profiteer van de prijsgarantie voor je reis.


Stazione di Roma Termini

Het centraal station van Rome ligt op enkele minuten wandelen van het Museo Nazionale Romano en een schitterende basiliek uit de zestiende eeuw.

Vanaf het Stazione di Roma Termini in het centrum van Rome, kun je gewoon wandelen naar enkele historische locaties en attracties. Bezoek het nabijgelegen Museo Nazionale Romano en bewonder de bijzondere mozaïeken, sculpturen en fresco's. Stop even bij het art nouveau-theater waar komische stukken worden opgevoerd. Het Stazione di Roma Termini bevat een groot winkelcentrum met meer dan vijftig verschillende winkels. Koop Italiaanse designerkleding, boeken en parfum in dit gunstig gelegen winkelcentrum.

Het Palazzo Massimo alle Terme, onderdeel van het Museo Nazionale Romano, ligt op slechts een korte wandeling van het centraal station. In dit museum vind je een van de grootste collecties antieke kunst ter wereld. Op de eerste verdieping kun je de Rustende Bokser, een beeld uit de hellenistische periode bewonderen. Op de tweede verdieping vind je muren met fresco's en vloermozaïeken.

Woon een opvoering bij in het Teatro Ambra Jovinelli. Dit opvallende theater is gebouwd aan het begin van de twintigste eeuw en richt zich vooral op komedies, waaronder ook toneelstukken van Shakespeare. Let op de mooie roze gevel. Het Teatro Ambra Jovinelli is een van de weinige theaters in Rome dat is gebouwd in de art nouveau-stijl.

Koop kwalitatieve cadeaus, kleding, speelgoed, designerschoenen en schoonheidsproducten bij Il Forum Termini, het grote winkelcentrum in het Stazione di Roma Termini. Rust even uit bij een van de vele charmante cafés rond het station.

De Basilica di Santa Maria degli Angeli e dei Martiri ligt op korte wandelafstand van het station. Deze titulaire kerk werd gebouwd in de zestiende eeuw en werd deels ontworpen door Michelangelo. Let op het exterieur van deze renaissancekerk dat delen bevat van de thermen van Diocletianus. Bekijk het prachtige altaarstuk waarop de kruisiging is uitgebeeld door de Italiaanse schilder Giacomo della Rocca.

Het treinstation Roma Termini verbindt Rome met de meeste andere steden van Italië. Rond het station zijn verscheidene accommodaties te vinden, waaronder luxehotels en appartementen. Je kunt dit stadsdeel bereiken via het metrostation Termini.

Het Stazione di Roma Termini ligt vlak bij veel historische bezienswaardigheden van Rome en is dus het perfecte uitgangspunt om je verkenning van het centrum te starten.


Centraal Station Termini Reisgids


Beste hotelaanbiedingen in Centraal Station Termini

Alle 686 hotels in Centraal Station Termini weergeven
€ 152
Hotel The Building

Hotel The Building

Via Montebello 126, Rome
4,4
/ 5, op basis van 253 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit wellness accommodatie ligt in Rione XVIII Castro Pretorio, binnen 15 minuten lopen van Porta Pia en Teatro dell'Opera di Roma. Ook Galleria Borghese en Basilica di Santa Maria Maggiore liggen binnen 2 km afstand.

€ 163
Napoleon Hotel

Napoleon Hotel

Piazza Vittorio Emanuele II 105, Rome
4,4
/ 5, op basis van 1.960 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke accommodatie in Rome ligt in de historische wijk, binnen 10 minuten lopen van Santa Prassede en Basilica di Santa Maria Maggiore. Ook Gouden huis van Nero en Sint-Jan van Lateranen liggen binnen 15 minuten lopen.

€ 217
NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

Piazza Dei Cinquecento, 90, Rome
4,6
/ 5, op basis van 303 beoordelingen
5.0 van 5.0

Dit luxe accommodatie ligt in Esquilino, binnen 2 km afstand van Trevifontein en Colosseum. Circus Maximus ligt op 3,1 km.

€ 168
Hotel Nord Nuova Roma

Hotel Nord Nuova Roma

Via Giovanni Amendola, 3, Rome
4,1
/ 5, op basis van 1.398 beoordelingen
3.0 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het centrum van Rome, binnen 10 minuten lopen van Teatro dell'Opera di Roma en Basilica di Santa Maria Maggiore. Ook Trevifontein en Forum Romanum liggen binnen 2 km afstand.

€ 99
Crosti Hotel

Crosti Hotel

Via Castelfidardo 54, Rome
4,3
/ 5, op basis van 922 beoordelingen
3.0 van 5.0

Dit accommodatie ligt in Rione XVIII Castro Pretorio, binnen 10 minuten lopen van Thermae Diocletiani, Porta Pia en Aula Ottagona. Museo Nazionale Romano ligt op 0,7 km.

€ 133
Starhotels Metropole

Starhotels Metropole

Via Principe Amedeo 3, Rome
4,3
/ 5, op basis van 2.052 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het centrum van Rome, binnen 10 minuten lopen van Teatro dell'Opera di Roma en Basilica di Santa Maria Maggiore. Ook Trevifontein en Forum Romanum liggen binnen 2 km afstand.

€ 106
Mecenate Palace

Mecenate Palace

Via Carlo Alberto 3, Rome
4,3
/ 5, op basis van 2.496 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit romantische accommodatie ligt in Esquilino, binnen 10 minuten lopen van Basilica di Santa Maria Maggiore en Teatro dell'Opera di Roma. Ook Forum Romanum en Colosseum liggen binnen 2 km afstand.

€ 119
Hotel Genova

Hotel Genova

Via Cavour 25, Rome
3,9
/ 5, op basis van 1.121 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke accommodatie in Rome ligt in de uitgaansbuurt, binnen 10 minuten lopen van Teatro dell'Opera di Roma en Basilica di Santa Maria Maggiore. Ook Forum Romanum en Trevifontein liggen binnen 2 km afstand.

Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen Centraal Station Termini