Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering mogelijk bij geselecteerde hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Brooklyn Bridge

Deze iconische hangbrug biedt vanaf de East River een prachtig zicht op het Vrijheidsbeeld.

De Brooklyn Bridge staat, als een van de oudste en langste hangbruggen van Noord-Amerika, al jarenlang voor New Yorkers symbool voor progressie. Het overspant de East River over een afstand van bijna 490 meter en verbindt Lower Manhattan met Brooklyn. De brug heeft zes vakken voor auto's, twee voor trams en voetgangers en vervoert dagelijks meer dan 120.000 mensen van de ene naar de andere oever. De Brooklyn Bridge is al jaren een topbestemming voor toeristen, en tegenwoordig komen bezoekers naar de brug voor het prachtige uitzicht op de East River en voor de geschiedenis die de brug met New York verbindt.

Loop bij zonsondergang over de brug en krijg één van de meest unieke uitzichten op de stad te zien. In het midden van de Brooklyn Bridge krijg je de kans om in beide richtingen van de East River te kijken. Zie de Manhattan Bridge en Williamsburg Bridge in het noorden en de Upper Bay Bridge in het zuiden. Op een heldere dag kunnen de bezoekers van de Brooklyn Bridge in de verte het Vrijheidsbeeld ontwaren. Breng een bezoek aan de brug bij zonsondergang voor het beste uitzicht, maar verwacht je aan een grote menigte.

Er zijn een aantal begeleide rondleidingen over de brug, een uitstekende manier om meer te weten te komen over de geschiedenis van de brug. Leer meer over de architectuur en het bouwproces, de beruchte zelfmoordpogingen vanaf de Brooklyn Bridge en de eerste vlucht onder de brug. Reserveer een begeleide wandeltocht en steek de brug in ongeveer een uur over, waarbij je de tijd krijgt om bezienswaardigheden te ontdekken, verhalen te horen en je een weg te banen over het overvolle voetpad.

De Brooklyn Bridge ligt in het zuidelijke deel van de East River, op loopafstand van DUMBO en Lower Manhattan. Bezoekers die met de metro arriveren kunnen de brug bereiken via de haltes City Hall of Chambers in Manhattan of de haltes York Street en High Street in Brooklyn. De brug is dagelijks gratis te bezichtigen.


Brooklyn Bridge Reisgids


Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen Brooklyn Bridge

Beste hotelaanbiedingen in Brooklyn Bridge

Alle 5.713 accommodaties in de buurt van Brooklyn Bridge weergeven
Arlo SoHo € 81
Arlo SoHo

Arlo SoHo

231 Hudson Street, New York, NY
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit in boetiekstijl ingerichte hotel ligt in Manhattan, op 2 km afstand van Universiteit van New York, One World Trade Center en National September 11 Memorial. Federale, centrale bank van New York ligt op 2,2 km. Canal St. Station (Varick St.) ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Canal St. Station (W. Broadway) is het 6 minuten wandelen.

  SIXTY Lower East Side € 116
  SIXTY Lower East Side

  SIXTY Lower East Side

  190 Allen Street, New York, NY
    
   4.5 van 5.0 Sterren

   Dit luxe hotel ligt in Manhattan, op 3 km afstand van Universiteit van New York, 5th Avenue en Washington Square Park. Ook Union Square Park en Bleecker Street liggen op 2 km afstand. 2 Av. Station ligt op maar 4 minuten wandelen en naar Delancey St. Station is het 6 minuten wandelen.

   Millennium Hilton New York Downtown € 85
   Millennium Hilton New York Downtown

   Millennium Hilton New York Downtown

   55 Church Street, New York, NY
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Manhattan, vlak bij The Oculus en National September 11 Memorial. Ook Wall Street en One World Trade Center liggen op 10 minuten wandelen. Cortlandt St. Station en Fulton St. Station (Broadway) liggen op 2 minuten wandelen.

    1 Hotel Brooklyn Bridge € 292
    1 Hotel Brooklyn Bridge

    1 Hotel Brooklyn Bridge

    60 Furman Street, Brooklyn, NY
      
     5.0 van 5.0 Sterren

     Dit luxe hotel ligt in Brooklyn Heights, op 15 minuten wandelen van Brooklyn Bridge Park / DUMBO Terminal en Brooklyn Heights Promenade. Ook Brooklyn Bridge en Beurs van New York liggen op 2 km afstand. Clark St. Station ligt op 11 minuten wandelen en naar High St. Station is het 11 minuten wandelen.

     Mr. C Seaport € 229
     Mr. C Seaport

     Mr. C Seaport

     33 Peck Slip, New York, NY
       
      5.0 van 5.0 Sterren

      Dit luxe hotel ligt in Manhattan, op 15 minuten wandelen van Wall Street en National September 11 Memorial. Ook Battery Park en One World Trade Center liggen op 2 km afstand. Fulton St. Station (William St.) ligt op 7 minuten wandelen en naar Fulton St. Station (Nassau St.) is het 9 minuten wandelen.

      AC Hotel by Marriott New York Downtown € 94
      AC Hotel by Marriott New York Downtown

      AC Hotel by Marriott New York Downtown

      151 Maiden Ln, New York, NY
        
       3.5 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Manhattan, op 15 minuten wandelen van Wall Street, National September 11 Memorial en Battery Park. Ook One World Trade Center en Brooklyn Bridge liggen op 2 km afstand. Wall St. Station ligt op 5 minuten wandelen en naar Fulton St. Station (William St.) is het 7 minuten wandelen.

       Hotel 50 Bowery NYC € 120
       Hotel 50 Bowery NYC

       Hotel 50 Bowery NYC

       50 Bowery, East Village, New York, NY
         
        4.5 van 5.0 Sterren

        Dit luxe hotel ligt in Chinatown, op 2 km afstand van Federale, centrale bank van New York, Brooklyn Bridge en Beurs van New York. Universiteit van New York ligt op 1,9 km. Grand St. Station (Chrystie St.) ligt op 5 minuten wandelen en naar Canal St. Station (Lafayette St.) is het 6 minuten wandelen.

        DoubleTree by Hilton New York Downtown € 99
        DoubleTree by Hilton New York Downtown

        DoubleTree by Hilton New York Downtown

        8 Stone St, New York, NY
          
         4.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Stone Street Historic District, op 5 minuten wandelen van Battery Park en Wall Street. Ook National September 11 Memorial en One World Trade Center liggen op 2 km afstand. Whitehall St. Station en Bowling Green Station liggen op 2 minuten wandelen.