Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Brooklyn Bridge

Deze iconische hangbrug biedt vanaf de East River een prachtig zicht op het Vrijheidsbeeld.

De Brooklyn Bridge staat, als een van de oudste en langste hangbruggen van Noord-Amerika, al jarenlang voor New Yorkers symbool voor progressie. Het overspant de East River over een afstand van bijna 490 meter en verbindt Lower Manhattan met Brooklyn. De brug heeft zes vakken voor auto's, twee voor trams en voetgangers en vervoert dagelijks meer dan 120.000 mensen van de ene naar de andere oever. De Brooklyn Bridge is al jaren een topbestemming voor toeristen, en tegenwoordig komen bezoekers naar de brug voor het prachtige uitzicht op de East River en voor de geschiedenis die de brug met New York verbindt.

Loop bij zonsondergang over de brug en krijg één van de meest unieke uitzichten op de stad te zien. In het midden van de Brooklyn Bridge krijg je de kans om in beide richtingen van de East River te kijken. Zie de Manhattan Bridge en Williamsburg Bridge in het noorden en de Upper Bay Bridge in het zuiden. Op een heldere dag kunnen de bezoekers van de Brooklyn Bridge in de verte het Vrijheidsbeeld ontwaren. Breng een bezoek aan de brug bij zonsondergang voor het beste uitzicht, maar verwacht je aan een grote menigte.

Er zijn een aantal begeleide rondleidingen over de brug, een uitstekende manier om meer te weten te komen over de geschiedenis van de brug. Leer meer over de architectuur en het bouwproces, de beruchte zelfmoordpogingen vanaf de Brooklyn Bridge en de eerste vlucht onder de brug. Reserveer een begeleide wandeltocht en steek de brug in ongeveer een uur over, waarbij je de tijd krijgt om bezienswaardigheden te ontdekken, verhalen te horen en je een weg te banen over het overvolle voetpad.

De Brooklyn Bridge ligt in het zuidelijke deel van de East River, op loopafstand van DUMBO en Lower Manhattan. Bezoekers die met de metro arriveren kunnen de brug bereiken via de haltes City Hall of Chambers in Manhattan of de haltes York Street en High Street in Brooklyn. De brug is dagelijks gratis te bezichtigen.


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Brooklyn Bridge

Alle 2.701 accommodaties in de buurt van Brooklyn Bridge weergeven
Artezen Hotel € 148
Artezen Hotel

Artezen Hotel

24 John Street, New York, NY
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit luxe hotel ligt in Financial District, op 5 minuten wandelen van Federale, centrale bank van New York, National September 11 Memorial en Wall Street. Ook Beurs van New York en One World Trade Center liggen op 10 minuten wandelen. Fulton St. Station (Nassau St.) ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Fulton St. Station (Broadway) is het 2 minuten wandelen.

  Club Quarters Hotel, Wall Street € 106
  Club Quarters Hotel, Wall Street

  Club Quarters Hotel, Wall Street

  52 William St, New York, NY
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Financial District, vlak bij Wall Street en Federale, centrale bank van New York. Ook Beurs van New York en National September 11 Memorial liggen op 10 minuten wandelen. Wall St. Station ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Broad St. Station is het 3 minuten wandelen.

   1 Hotel Brooklyn Bridge € 381
   1 Hotel Brooklyn Bridge

   1 Hotel Brooklyn Bridge

   60 Furman Street, Brooklyn, NY
     
    5.0 van 5.0 Sterren

    Dit luxe hotel ligt in Brooklyn Heights, op 15 minuten wandelen van Brooklyn Bridge Park / DUMBO Terminal en Brooklyn Heights Promenade. Ook Brooklyn Bridge en Beurs van New York liggen op 2 km afstand. High St. Station ligt op 12 minuten wandelen en naar York St. Station is het 12 minuten wandelen.

    PUBLIC, an Ian Schrager hotel € 203
    PUBLIC, an Ian Schrager hotel

    PUBLIC, an Ian Schrager hotel

    215 Chrystie St, New York, NY
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Bowery, op 15 minuten wandelen van Universiteit van New York en 5th Avenue. Ook Washington Square Park en Union Square Park liggen op 2 km afstand. 2 Av. Station ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Bowery St. Station is het 5 minuten wandelen.

     Canal Loft Hotel € 104
     Canal Loft Hotel

     Canal Loft Hotel

     94 Canal Street, New York, NY
       
      2.5 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Chinatown, op 3 km afstand van Federale, centrale bank van New York, Brooklyn Bridge en National September 11 Memorial. Ook Universiteit van New York en Beurs van New York liggen op 3 km afstand. E Broadway Station en Grand St. Station (Chrystie St.) liggen op 5 minuten wandelen.

      Mr. C Hotel Seaport € 264
      Mr. C Hotel Seaport

      Mr. C Hotel Seaport

      33 Peck Slip, New York, NY
        
       5.0 van 5.0 Sterren

       Dit luxe hotel ligt in Financial District, op 10 minuten wandelen van Wall Street en Federale, centrale bank van New York. Ook Beurs van New York en National September 11 Memorial liggen op een kwartiertje wandelen. Fulton St. Station (William St.) ligt op 7 minuten wandelen en naar Fulton St. Station (Nassau St.) is het 9 minuten wandelen.

       Fairfield Inn New York Manhattan/Financial District € 110
       Fairfield Inn New York Manhattan/Financial District

       Fairfield Inn New York Manhattan/Financial District

       161 Front Street, New York, NY
         
        3.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Financial District, op 10 minuten wandelen van Wall Street, Federale, centrale bank van New York en Beurs van New York. Ook National September 11 Memorial en Battery Park liggen op een kwartiertje wandelen. Wall St. Station ligt op 6 minuten wandelen en naar Fulton St. Station (William St.) is het 6 minuten wandelen.

        Four Points By Sheraton New York Downtown € 115
        Four Points By Sheraton New York Downtown

        Four Points By Sheraton New York Downtown

        6 Platt St, New York, NY
          
         3.5 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Financial District, op 5 minuten wandelen van Wall Street en Federale, centrale bank van New York. Ook Beurs van New York en National September 11 Memorial liggen op 10 minuten wandelen. Fulton St. Station (William St.) en Wall St. Station liggen op 5 minuten wandelen.