Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Brooklyn Bridge

Deze iconische hangbrug biedt vanaf de East River een prachtig zicht op het Vrijheidsbeeld.

De Brooklyn Bridge staat, als een van de oudste en langste hangbruggen van Noord-Amerika, al jarenlang voor New Yorkers symbool voor progressie. Het overspant de East River over een afstand van bijna 490 meter en verbindt Lower Manhattan met Brooklyn. De brug heeft zes vakken voor auto's, twee voor trams en voetgangers en vervoert dagelijks meer dan 120.000 mensen van de ene naar de andere oever. De Brooklyn Bridge is al jaren een topbestemming voor toeristen, en tegenwoordig komen bezoekers naar de brug voor het prachtige uitzicht op de East River en voor de geschiedenis die de brug met New York verbindt.

Loop bij zonsondergang over de brug en krijg één van de meest unieke uitzichten op de stad te zien. In het midden van de Brooklyn Bridge krijg je de kans om in beide richtingen van de East River te kijken. Zie de Manhattan Bridge en Williamsburg Bridge in het noorden en de Upper Bay Bridge in het zuiden. Op een heldere dag kunnen de bezoekers van de Brooklyn Bridge in de verte het Vrijheidsbeeld ontwaren. Breng een bezoek aan de brug bij zonsondergang voor het beste uitzicht, maar verwacht je aan een grote menigte.

Er zijn een aantal begeleide rondleidingen over de brug, een uitstekende manier om meer te weten te komen over de geschiedenis van de brug. Leer meer over de architectuur en het bouwproces, de beruchte zelfmoordpogingen vanaf de Brooklyn Bridge en de eerste vlucht onder de brug. Reserveer een begeleide wandeltocht en steek de brug in ongeveer een uur over, waarbij je de tijd krijgt om bezienswaardigheden te ontdekken, verhalen te horen en je een weg te banen over het overvolle voetpad.

De Brooklyn Bridge ligt in het zuidelijke deel van de East River, op loopafstand van DUMBO en Lower Manhattan. Bezoekers die met de metro arriveren kunnen de brug bereiken via de haltes City Hall of Chambers in Manhattan of de haltes York Street en High Street in Brooklyn. De brug is dagelijks gratis te bezichtigen.


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Brooklyn Bridge

Alle 5.209 accommodaties in de buurt van Brooklyn Bridge weergeven
The Wagner Hotel € 168
The Wagner Hotel

The Wagner Hotel

2 West Street, New York, NY
   
  5.0 van 5.0 Sterren

  Dit luxe hotel ligt in Battery Park City, op 1 km van One World Trade Center en op 5 km afstand van Brooklyn Bridge en Vrijheidsbeeld. Ook Empire State Building en Station Grand Central Terminal liggen op 15 km afstand. Bowling Green Station ligt op maar 5 minuten wandelen en naar Whitehall St. Station is het 6 minuten wandelen.

  1 Hotel Brooklyn Bridge € 278
  1 Hotel Brooklyn Bridge

  1 Hotel Brooklyn Bridge

  60 Furman Street, Brooklyn, NY
    
   5.0 van 5.0 Sterren

   Dit luxe hotel ligt in Brooklyn Heights, op 15 minuten wandelen van Brooklyn Bridge Park / DUMBO Terminal en Brooklyn Heights Promenade. Ook Brooklyn Bridge en Beurs van New York liggen op 2 km afstand. Clark St. Station ligt op 11 minuten wandelen en naar High St. Station is het 12 minuten wandelen.

   AC Hotel by Marriott New York Downtown € 121
   AC Hotel by Marriott New York Downtown

   AC Hotel by Marriott New York Downtown

   151 Maiden Ln, New York, NY
     
    3.5 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Manhattan, op 10 minuten wandelen van Wall Street en Beurs van New York. Ook National September 11 Memorial en Battery Park liggen op een kwartiertje wandelen. Wall St. Station ligt op 5 minuten wandelen en naar Fulton St. Station (William St.) is het 7 minuten wandelen.

    PUBLIC, an Ian Schrager hotel € 210
    PUBLIC, an Ian Schrager hotel

    PUBLIC, an Ian Schrager hotel

    215 Chrystie St, New York, NY
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Bowery, op 15 minuten wandelen van Universiteit van New York, 5th Avenue en Washington Square Park. Ook Union Square Park en Bleecker Street liggen op 2 km afstand. 2 Av. Station ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Bowery St. Station is het 5 minuten wandelen.

     Mr. C Hotel Seaport € 220
     Mr. C Hotel Seaport

     Mr. C Hotel Seaport

     33 Peck Slip, New York, NY
       
      5.0 van 5.0 Sterren

      Dit luxe hotel ligt in Manhattan, op 15 minuten wandelen van Wall Street, National September 11 Memorial en Beurs van New York. Ook Battery Park en One World Trade Center liggen op 2 km afstand. Fulton St. Station (William St.) ligt op 7 minuten wandelen en naar Fulton St. Station (Nassau St.) is het 9 minuten wandelen.

      Artezen Hotel € 119
      Artezen Hotel

      Artezen Hotel

      24 John Street, New York, NY
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit luxe hotel ligt in Manhattan, op 5 minuten wandelen van Wall Street en National September 11 Memorial. Ook One World Trade Center en Beurs van New York liggen op 10 minuten wandelen. Fulton St. Station (Nassau St.) ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Fulton St. Station (Broadway) is het 2 minuten wandelen.

       World Center Hotel € 93
       World Center Hotel

       World Center Hotel

       144 Washington St, New York, NY
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Manhattan, op 10 minuten wandelen van Wall Street, One World Trade Center en National September 11 Memorial. Ook Battery Park en Beurs van New York liggen op een kwartiertje wandelen. Rector St. Station (Greenwich St.) en Rector St. Station liggen op 5 minuten wandelen.

        Madison LES Hotel € 117
        Madison LES Hotel

        Madison LES Hotel

        154 Madison Street, New York, NY
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Manhattan, op 4,6 km van Empire State Building en op 10 km afstand van Broadway en Times Square. Ook Rockefeller Center en American Lyric Theater liggen op 10 km afstand. E Broadway Station ligt op maar 4 minuten wandelen en naar Grand St. Station (Chrystie St.) is het 10 minuten wandelen.