Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Bronx Zoo

Kijk naar hoe gorilla's zich wassen en zeeleeuwen gevoerd worden in deze grote dierentuin, waar het wild in hartje New York woont.

Duik in de fascinerende levens van de dieren in de Bronx Zoo, een van de grootste stedelijke dierentuin ter wereld. Het leuke park heeft attracties, voorstellingen en dieren die in natuurgetrouwe landschappen wonen; alle ingrediënten voor een gezellig bezoek met het hele gezin!

De Bronx Zoo werd in de 19e eeuw gesticht en had toen ruim 800 dieren en 22 tentoonstellingen. Vandaag de dag is de dierentuin flink gegroeid. Zo vind je er inmiddels 6000 dieren die tevreden in ruime leefruimtes wonen van het Bronx Park van 107 hectare groot.

Begin je dierenervaring bij het parkgedeelte African Plains, met leeuwen en groepen zebra's en gazelles. Vlakbij vind je het Baboon Reserve, waar apenfamilies van rots tot rots springen. Eindig je bezoekje aan het Afrikaanse parkdeel bij de 'Madagascar!'-tentoonstelling, waar je lemuren en nijlkrokodillen kunt bewonderen.

Vogelliefhebbers kijken hun ogen uit in de World of Birds, waar je door een volière vol bonte vogels kunt wandelen. In de buurt zijn ook leefruimtes van water- en roofvogels te vinden. Bezoek de World of Reptiles om anaconda's, schildpadden en giftige kikkers te zien.

Maak een ritje met de Bug Carousel, met zitplaatsen die insectensoorten van over de hele wereld als thema hebben. En geniet hierna van het magische gefladder in de Butterfly Garden, waar meer dan 1000 gekleurde insecten te vinden zijn. Neem de kids mee naar Children's Zoo, waar onder andere miereneters, luiaards en geiten wonen.

Leer over de ijstijden van onze planeet in het 4D-filmtheater van de dierentuin, waar de ervaring verrijkt wordt met sneeuwstormen, mist en geuren. Kijk ernaast naar de hoog ontwikkelde interacties tussen dieren in het Congo Gorilla Forest.

Maak een ritje met de Wild Asia Monorail, een trein door een leefomgeving van 16 hectare waarin de modderbaden en het weidelandschap van Azië zijn nagemaakt. Kijk of je tijgers en neushoorns tussen de bomen kunt spotten. Ga vervolgens rond voedertijd langs bij de pinguïns en leeuwen, die dan enthousiast hun eten oppeuzelen.

De Bronx Zoo ligt aan de Southern Boulevard in de Bronx van New York. Bereik het met de bus of metro in de stad. Kies vervolgens voor een hapje eten in het Dancing Crane Café of een van de andere leuke restaurantjes. Het park is dagelijks geopend. Er geldt een entreeprijs.


Bronx Zoo Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Bronx Zoo

Alle 2.468 accommodaties in de buurt van Bronx Zoo weergeven
Pelham Pkwy Apartment Bronx, NY
Pelham Pkwy Apartment Bronx, NY

Pelham Pkwy Apartment Bronx, NY

2165 Bolton St, Bronx, New York
   
  0.0 van 5.0 Sterren

  Dit appartement ligt in East Bronx, binnen 3 km afstand van Botanische tuinen van New York, Bronx Zoo en Fordham University. Ook Yankee Stadium en New York Presbyterian Hospital liggen binnen 10 km afstand. Pelham Pkwy. Station (White Plain Rd.) ligt op maar 3 minuten lopen en naar Bronx Park East Station is het 9 minuten lopen.

  Sheridan Hotel € 178
  Sheridan Hotel

  Sheridan Hotel

  1440 Sheridan Expy, New York City Ny Us 10459, Bronx, NY
    
   2.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in West Bronx, op 5 km afstand van Bronx Zoo, Yankee Stadium en Botanische tuinen van New York. Fordham University ligt op 4,4 km. Whitlock Av. Station ligt op 5 minuten wandelen en naar Elder Av. Station is het 10 minuten wandelen.

   GWB Hotel € 107
   GWB Hotel

   GWB Hotel

   1996 Webster Ave, Bronx, NY
     
    2.5 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in West Bronx, op 6,5 km van Floating Pool en op 20 km afstand van Central Park en Times Square. Ook Broadway en Bloomingdale's liggen op 20 km afstand. Bronx Tremont Station ligt op maar 5 minuten wandelen en naar Tremont Av. Station is het 10 minuten wandelen.

    Super 8 by Wyndham Bronx
    Super 8 by Wyndham Bronx

    Super 8 by Wyndham Bronx

    1145 Southern Blvd, Bronx, NY
      
     2.0 van 5.0 Sterren

     Dit motel ligt in West Bronx, op 5 km afstand van Bronx Zoo, Yankee Stadium en Botanische tuinen van New York. Fordham University ligt op 4,4 km. Freeman St. Station en Simpson St. Station liggen op 5 minuten wandelen.

     De Romantisch Gestileerde Comfortzone
     De Romantisch Gestileerde Comfortzone

     De Romantisch Gestileerde Comfortzone

     270 E Burnside Ave, 11, Bronx, New York
       
      0.0 van 5.0 Sterren

      Dit appartement ligt in West Bronx, binnen 3 km afstand van Fordham University, Bronx Zoo en Botanische tuinen van New York. Ook Yankee Stadium en New York Presbyterian Hospital liggen binnen 5 km afstand. Tremont Av. Station ligt op 5 minuten lopen en naar Burnside Av. Station is het 7 minuten lopen.

      The Topping Three-Bedroom Apartment € 205
      The Topping Three-Bedroom Apartment

      The Topping Three-Bedroom Apartment

      1822 Topping Ave, Bronx, NY
        
       2.5 van 5.0 Sterren

       Dit appartement ligt in West Bronx, op 5 km afstand van Fordham University, Bronx Zoo en Yankee Stadium. Ook New York Presbyterian Hospital en Botanische tuinen van New York liggen op 5 km afstand. Tremont Av. Station ligt op maar 5 minuten wandelen en naar 176 St. Station (Jerome Av.) is het 7 minuten wandelen.

       Apartment With 2 Bedrooms in Bronx, With Enclosed Garden and Wifi - 15 km From the Beach € 620
       Apartment With 2 Bedrooms in Bronx, With Enclosed Garden and Wifi - 15 km From the Beach

       Apartment With 2 Bedrooms in Bronx, With Enclosed Garden and Wifi - 15 km From the Beach

       2023 Haviland Ave, Bronx, NY
         
        3.5 van 5.0 Sterren

        Dit sportieve appartement ligt in East Bronx, op 3 km van Bronx Zoo en op 10 km afstand van Yankee Stadium en Apollo Theater. Ook New York Presbyterian Hospital en Botanische tuinen van New York liggen op 10 km afstand. Parkchester Station ligt op 9 minuten wandelen en naar Castle Hill Av. Station is het 11 minuten wandelen.

        Schitterende apt met Tuin en Terras
        Schitterende apt met Tuin en Terras

        Schitterende apt met Tuin en Terras

        2023 Haviland Ave, Bronx, New York
          
         0.0 van 5.0 Sterren

         Dit appartement ligt in East Bronx, op 3 km van Bronx Zoo en binnen 10 km afstand van Yankee Stadium en Apollo Theater. Ook New York Presbyterian Hospital en Botanische tuinen van New York liggen binnen 10 km afstand. Parkchester Station ligt op 9 minuten lopen en naar Castle Hill Av. Station is het 11 minuten lopen.