Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Battery Park

Dit stijlvolle park in het zuidelijke deel van Manhattan is een toplocatie als je één van de beste zonsondergangen in de stad wilt meemaken.

Dit park aan de waterkant is een favoriete locatie voor New Yorkers en toeristen, en is een rustig toevluchtsoord weg van de drukte van centraal New York. Battery Park kijkt uit op de New York Bay en is de vertreklocatie van de vele veerboten die onder meer van New York naar Staten Island, Ellis Island en Liberty Island varen. Het park werd vernoemd naar de defensieve vesting die de stad in de 17e eeuw beschermde, bezit een rijke geschiedenis, en speelde een belangrijke rol in de verwezenlijking van het moderne New York. Parkbezoekers kunnen het gebied verkennen via zijn monumenten, terwijl je kunt profiteren van één van de beste zonsondergangen in de stad.

Wandel door het meer dan 10 hectare grote park en ontdek al zijn attracties. Openbare tuinen zijn in een drukke stad als New York hard nodig, en de New Yorkers komen dan ook zo vaak mogelijk naar het park om te joggen, een praatje te slaan of te picknicken.

Geniet in de tuinen van een picknick, een populaire activiteit voor families. Profiteer vanaf je plekje op het gras van prachtig panoramische vergezichten. Kijk in de ene richting over de baai naar het Vrijheidsbeeld en draai je rond om de dramatische skyline van Lower Manhattan te bewonderen. Tijdens zonsondergang is Battery Park een erg populaire plek, aangezien het uitzicht over de baai een van de beste in New York is.

Zoek de monumenten die over het park verspreid liggen en symbool staan voor de belangrijke kwesties van de stad. Ga onder meer naar de Sphere, een standbeeld dat ooit in het midden van het World Trade Centre plaza stond, en begeef je naar de eeuwige vlam die brandt sinds de tragedie van 11 september. Battery Park is ook de locatie van de Hope Garden, een monument voor AIDS-slachtoffers.

Battery Park ligt in het zuidelijkste puntje van Manhattan is het beste per trein bereiken. De stations Whitehall en Bowling Green liggen allebei aan de rand van het park. Kom je vanuit New Jersey of Staten Island, dan kun je met de veerboot komen, aangezien de belangrijkste terminal in New York City naast het park ligt. Battery Park is dagelijks gratis open.


Battery Park Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Battery Park

Alle 2.817 accommodaties in de buurt van Battery Park weergeven
World Center Hotel € 141
World Center Hotel

World Center Hotel

144 Washington St, New York, NY
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Financial District, op 10 minuten wandelen van Wall Street, One World Trade Center en National September 11 Memorial. Ook Beurs van New York en Federale, centrale bank van New York liggen op 10 minuten wandelen. Rector St. Station (Greenwich St.) en Rector St. Station liggen op 5 minuten wandelen.

  DoubleTree by Hilton New York City - Financial District € 142
  DoubleTree by Hilton New York City - Financial District

  DoubleTree by Hilton New York City - Financial District

  8 Stone St, New York, NY
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Stone Street Historic District, op 5 minuten wandelen van Battery Park, Beurs van New York en Wall Street. Ook Federale, centrale bank van New York en National September 11 Memorial liggen op een kwartiertje wandelen. Whitehall St. Station en Bowling Green Station liggen op 2 minuten wandelen.

   Radisson Hotel New York Wall Street € 126
   Radisson Hotel New York Wall Street

   Radisson Hotel New York Wall Street

   52 William St, New York, NY
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Financial District, vlak bij Wall Street en Federale, centrale bank van New York. Ook Beurs van New York en National September 11 Memorial liggen op 10 minuten wandelen. Wall St. Station ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Broad St. Station is het 3 minuten wandelen.

    Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown € 113
    Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown

    Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown

    6 Water St, New York, NY
      
     3.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Financial District, op 10 minuten wandelen van Battery Park, Beurs van New York en Federale, centrale bank van New York. Ook National September 11 Memorial en Wall Street liggen op een kwartiertje wandelen. Whitehall St. Station en South Ferry Station liggen op 5 minuten wandelen.

     Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center € 117
     Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

     Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

     133 Greenwich Street, New York, NY
       
      3.5 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Financial District, op 5 minuten wandelen van Wall Street en National September 11 Memorial. Ook Federale, centrale bank van New York en Beurs van New York liggen op 10 minuten wandelen. Rector St. Station (Greenwich St.) en Rector St. Station liggen op 5 minuten wandelen.

      The Wagner Hotel € 177
      The Wagner Hotel

      The Wagner Hotel

      2 West Street, New York, NY
        
       5.0 van 5.0 Sterren

       Dit luxe hotel ligt in Battery Park City, op 10 minuten wandelen van Battery Park, Beurs van New York en Wall Street. Ook One World Trade Center en Federale, centrale bank van New York liggen op een kwartiertje wandelen. Bowling Green Station ligt op maar 5 minuten wandelen en naar Whitehall St. Station is het 6 minuten wandelen.

       Artezen Hotel € 126
       Artezen Hotel

       Artezen Hotel

       24 John Street, New York, NY
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit luxe hotel ligt in Financial District, op 5 minuten wandelen van Federale, centrale bank van New York, National September 11 Memorial en Wall Street. Ook Beurs van New York en One World Trade Center liggen op 10 minuten wandelen. Fulton St. Station (Nassau St.) ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Fulton St. Station (Broadway) is het 2 minuten wandelen.

        Hampton Inn Manhattan/Downtown-Financial District € 105
        Hampton Inn Manhattan/Downtown-Financial District

        Hampton Inn Manhattan/Downtown-Financial District

        32 Pearl St, New York, NY
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Financial District, op 10 minuten wandelen van Battery Park, Beurs van New York en Federale, centrale bank van New York. Ook National September 11 Memorial en Wall Street liggen op een kwartiertje wandelen. Whitehall St. Station ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Bowling Green Station is het 3 minuten wandelen.