Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Battery Park

Dit stijlvolle park in het zuidelijke deel van Manhattan is een toplocatie als je één van de beste zonsondergangen in de stad wilt meemaken.

Dit park aan de waterkant is een favoriete locatie voor New Yorkers en toeristen, en is een rustig toevluchtsoord weg van de drukte van centraal New York. Battery Park kijkt uit op de New York Bay en is de vertreklocatie van de vele veerboten die onder meer van New York naar Staten Island, Ellis Island en Liberty Island varen. Het park werd vernoemd naar de defensieve vesting die de stad in de 17e eeuw beschermde, bezit een rijke geschiedenis, en speelde een belangrijke rol in de verwezenlijking van het moderne New York. Parkbezoekers kunnen het gebied verkennen via zijn monumenten, terwijl je kunt profiteren van één van de beste zonsondergangen in de stad.

Wandel door het meer dan 10 hectare grote park en ontdek al zijn attracties. Openbare tuinen zijn in een drukke stad als New York hard nodig, en de New Yorkers komen dan ook zo vaak mogelijk naar het park om te joggen, een praatje te slaan of te picknicken.

Geniet in de tuinen van een picknick, een populaire activiteit voor families. Profiteer vanaf je plekje op het gras van prachtig panoramische vergezichten. Kijk in de ene richting over de baai naar het Vrijheidsbeeld en draai je rond om de dramatische skyline van Lower Manhattan te bewonderen. Tijdens zonsondergang is Battery Park een erg populaire plek, aangezien het uitzicht over de baai een van de beste in New York is.

Zoek de monumenten die over het park verspreid liggen en symbool staan voor de belangrijke kwesties van de stad. Ga onder meer naar de Sphere, een standbeeld dat ooit in het midden van het World Trade Centre plaza stond, en begeef je naar de eeuwige vlam die brandt sinds de tragedie van 11 september. Battery Park is ook de locatie van de Hope Garden, een monument voor AIDS-slachtoffers.

Battery Park ligt in het zuidelijkste puntje van Manhattan is het beste per trein bereiken. De stations Whitehall en Bowling Green liggen allebei aan de rand van het park. Kom je vanuit New Jersey of Staten Island, dan kun je met de veerboot komen, aangezien de belangrijkste terminal in New York City naast het park ligt. Battery Park is dagelijks gratis open.


Battery Park Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Battery Park

Alle 4.865 accommodaties in de buurt van Battery Park weergeven
DoubleTree by Hilton New York Downtown € 96
DoubleTree by Hilton New York Downtown

DoubleTree by Hilton New York Downtown

8 Stone St, New York, NY
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Stone Street Historic District, op 5 minuten wandelen van Battery Park, Beurs van New York en Wall Street. Ook Federale, centrale bank van New York en National September 11 Memorial liggen op een kwartiertje wandelen. Whitehall St. Station en Bowling Green Station liggen op 2 minuten wandelen.

  Radisson Hotel New York Wall Street € 138
  Radisson Hotel New York Wall Street

  Radisson Hotel New York Wall Street

  52 William St, New York, NY
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Manhattan, op 10 minuten wandelen van Beurs van New York, Trinity Church en National September 11 Memorial. Ook Staten Island Ferry Whitehall Terminal en One World Trade Center liggen op 15 minuten wandelen. Wall St. Station ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Broad St. Station is het 3 minuten wandelen.

   The Wagner Hotel € 156
   The Wagner Hotel

   The Wagner Hotel

   2 West Street, New York, NY
     
    5.0 van 5.0 Sterren

    Dit luxe hotel ligt in Battery Park City, op 1 km van One World Trade Center en op 5 km afstand van Brooklyn Bridge en Vrijheidsbeeld. Ook Empire State Building en Station Grand Central Terminal liggen op 15 km afstand. Bowling Green Station ligt op maar 5 minuten wandelen en naar Whitehall St. Station is het 6 minuten wandelen.

    Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center € 88
    Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

    Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

    133 Greenwich Street, New York, NY
      
     3.5 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Manhattan, op 10 minuten wandelen van Wall Street, The Oculus en One World Trade Center. Ook Official NYC Information Center at City Hall en Brooklyn Bridge liggen op 2 km afstand. Rector St. Station (Greenwich St.) en Rector St. Station liggen op 5 minuten wandelen.

     World Center Hotel € 91
     World Center Hotel

     World Center Hotel

     144 Washington St, New York, NY
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Manhattan, op 10 minuten wandelen van Wall Street, One World Trade Center en National September 11 Memorial. Ook Beurs van New York en Federale, centrale bank van New York liggen op 10 minuten wandelen. Rector St. Station (Greenwich St.) en Rector St. Station liggen op 5 minuten wandelen.

      Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown € 95
      Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown

      Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown

      6 Water St, New York, NY
        
       3.0 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Manhattan, op 10 minuten wandelen van Battery Park, Beurs van New York en Federale, centrale bank van New York. Ook National September 11 Memorial en Wall Street liggen op een kwartiertje wandelen. Whitehall St. Station en South Ferry Station liggen op 5 minuten wandelen.

       Hampton Inn Manhattan/Downtown-Financial District € 95
       Hampton Inn Manhattan/Downtown-Financial District

       Hampton Inn Manhattan/Downtown-Financial District

       32 Pearl St, New York, NY
         
        3.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Manhattan, op 10 minuten wandelen van Battery Park, Beurs van New York en Federale, centrale bank van New York. Ook National September 11 Memorial en Wall Street liggen op een kwartiertje wandelen. Whitehall St. Station ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Bowling Green Station is het 3 minuten wandelen.

        Artezen Hotel € 105
        Artezen Hotel

        Artezen Hotel

        24 John Street, New York, NY
          
         4.0 van 5.0 Sterren

         Dit luxe hotel ligt in Manhattan, op 5 minuten wandelen van Wall Street en National September 11 Memorial. Ook One World Trade Center en Beurs van New York liggen op 10 minuten wandelen. Fulton St. Station (Nassau St.) ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Fulton St. Station (Broadway) is het 2 minuten wandelen.