Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Topactiviteiten per categorie

Wat te doen in Boston

Zie alle 9 activiteiten in Boston

Geniet van leuke activiteiten in cultuurstad Boston

De Amerikaanse stad Boston is bekend van de Harvard-universiteit die hoofdzakelijk in de nabijgelegen plaats Cambridge ligt. Daarnaast kun je bijvoorbeeld op ontdekkingstocht in het interactieve Museum of Science. Verder kun je op je gemak een boek lezen in de sfeervolle Boston Public Library of een baseballwedstrijd van de Boston Red Sox aanschouwen. Ook een bezoek aan Castle Island met zijn eeuwenoude Onafhankelijkheidsfort uitzichten over de haven en wandelpaden is een van de meest interessante excursies in Boston.

Een dagje LEGOLAND

Wanneer je met kinderen op reis gaat is een bezoek aan LEGOLAND Discovery Center Boston een van de meest amusante activiteiten in Boston. De kinderen kunnen zich hier uitleven met talloze legosteentjes en hun eigen bouwwerken creëren. Voor de jongste bezoekers is er een DUPLO Farm-speelruimte waarin ze met zachte stenen kunnen spelen. In MINILAND kun je de belangrijkste bezienswaardigheden in Boston bekijken

die zijn opgebouwd uit 1 5 miljoen steentjes. LEGOLAND heeft diverse spannende attracties waaronder een 4D-bioscoop met wind- water- en lichteffecten. Tijdens de Kingdom Quest Laser Ride kun je met een afstandsbediening skeletten en trollen te lijf gaan. Om een verblijfplaats dicht bij LEGOLAND Discovery Center Boston of een andere attractie te vinden kun je het aanbod aan hotels in Boston bekijken.

Rondkijken in de Harvard-universiteit

Wil je meer te weten komen over de historie van Boston en de beroemde Harvard-universiteit? Dan is de Hahvahd Walking Tour met toegang tot het Harvard Museum of Natural History wellicht de perfecte activiteit. Onder leiding van een groep studenten start je in de universiteitsstad Cambridge een wandeling over de campus. Gedurende de tour kun je de Harvard Yard verkennen het oudste deel van de universiteit met historische bibliotheken en klaslokalen. In het Harvard Museum of Natural History kom je van alles te weten over vele diersoorten planten en bijzondere mineralen. Wil je zelf rondwandelen over de campus van de beroemdste universiteit ter wereld? Bekijk dan het aanbod aan vluchten naar Boston en ontdek hoe je gemakkelijk naar de Amerikaanse stad reist.

Interessante musea in Boston

Een van de meest interessante dingen om te doen in Boston is een ontdekkingstocht door het Boston Museum of Science. Dit grote museum biedt bijzondere exposities en ervaringen. Je kunt er bijvoorbeeld sterrenkijken vanuit het planetarium op het dak van het museum. Voor de geschiedenisliefhebber is het Armenian Museum of America een interessant alternatief. De collectie van dit museum bestaat uit unieke en indrukwekkende voorwerpen waaronder een bronzen riem van duizenden jaren oud eigendommen van slachtoffers van de Armeense genocide en foto’s van de bekende Armeense fotograaf Yousuf Karsh.

Kaart

Waar overnachten in Boston

Back Bay

Boulevards die aan Parijs doen denken, elegante gebouwen van bruinrood zandsteen en een romantische sfeer: perfecte ingrediënten voor een dag vol wandelen en winkelen.

WinkelenStedelijkArchitectuur

Beacon Hill

Ga helemaal op in de charmante straten met historische panden en de dorpse sfeer van de oudste en rijkste gedeelten van Boston.

HistorischArchitectuurStedelijk