Goedkope vluchten naar Sevilla

Over Sevilla

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sevilla? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Andalusië. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Sevilla bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Sevilla, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Sevilla op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Sevilla vliegveld genoemd?
Als je per vliegtuig reist, is het kiezen van een vliegveld niet zo ingewikkeld Sevilla heeft maar één luchthaven, Sevilla (SVQ-San Pablo).
Hoe ver is Sevilla (SVQ-San Pablo) van het centrum van Sevilla?
Als je naar het centrum van Sevilla gaat, hoef je niet ver te reizen na het landen op SVQ. Het vliegveld is slechts 9 kilometer van het stadscentrum.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Sevilla?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Sevilla kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Sevilla met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Sevilla, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je met het vliegtuig naar Sevilla gaat?
9 kilometer van de binnenstad vind je SVQ, het enige vliegveld van Sevilla.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Sevilla?
Er zijn 14 luchtvaartmaatschappijen die naar Sevilla vliegen vanaf 62 bestemmingen wereldwijd.
Welke airlines vliegen naar Sevilla?
Vueling en Ryanair bieden de meeste vluchten aan naar Sevilla. Een van de populairste opties om er te komen is met een vliegtuig van Vueling vanuit Sant Julia de Loria.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Sevilla?
Met 433 rechtstreekse vluchten per week, ben je eerder in Sevilla dan dat je “we zijn er bijna” kunt zingen.
Waar komen de populairste vluchten naar Sevilla vandaan?
Verreweg het grootste aantal vluchten naar Sevilla komt aan vanuit Eixample, Ciutat Vella of Miami Platja.
Hoelang duurt de vlucht naar Sevilla?
Als je naar Sevilla reist vanuit Eixample, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 25 minuten. Vertrek je vanuit Ciutat Vella, dan ben je zo’n 1 uur en 25 minuten onderweg. Vanaf Miami Platja is de vluchtduur ongeveer 1 uur en 40 minuten.
Hoe boek je de voordeligste vliegtickets naar Sevilla?
We kennen er allemaal wel een of twee: de jet-setter die op de een of andere manier steeds weer een goede deal scoort voor vliegtickets. Wil je weten hoe jij dit ook kunt doen? Wacht niet te lang met het boeken.Maar er zijn meer trucs. Door wat vooronderzoek te doen, kun je ontdekken of er meerdere vliegvelden in de buurt zijn. De prijzen van vliegtickets verschillen meestal afhankelijk van de luchthaven. Denk er ook aan om de prijzen van vliegtuigmaatschappijen te vergelijken.De laatste tip: je kunt ook van betere prijzen profiteren door snel te boeken. Zodra je een spotprijs ziet, wacht dan niet langer! Grijp je kans zodra die zich aandient!Hoe kom je je vlucht naar Sevilla het beste door?Hier is alle benodigde informatie om een plezierige ervaring te maken van je hele reis. Overweeg de volgende tips en je bent voor je het weet aan je avontuur in Sevilla begonnen.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:
  • Een vlucht hoeft geen stress op te leveren als je de juiste spullen bij je hebt. Denk in elk geval aan een paar toiletartikelen. Handig om bij je hebben, zijn een tandenborstel en een haarborstel, een paar schone kleren, maar ook iets om te lezen. Reserveer ook wat ruimte in je handbagage voor een laptop, telefoon en opladers, de nodige medicijnen en een nekkussen als je dat fijn vindt. Het belangrijkste om niet te vergeten, zijn natuurlijk je paspoort, reisdocumenten en wat contant geld.
  • Stop grote flessen shampoo en haarlak in je ruimbagage. Vloeistoffen in je handkoffer in verpakkingen groter dan 100 mililiter worden ingenomen. Scherpe items, zoals zakmessen en scharen, en gevaarlijke stoffen en producten, zoals vuurwerk, lucifers en wapens en munitie, worden ook geconfisqueerd.
  • De lange, smalle gangpaden van een vliegtuig zijn geen catwalk. Draag comfortabel zittende kleding en vergeet niet om een vest mee te nemen, omdat het best koud kan worden tijdens een lange vlucht. Platte, dichte schoenen zijn ook een slimme keuze.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening diepe veneuze trombose die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop door gebrek aan beweging. Je kunt het risico hierop op verschillende manieren reduceren. Trek een paar steunkousen aan, drink genoeg water en zit niet te lang stil. Loop af en toe het gangpad op en af of doe wat oefeningen voor je benen en voeten in je stoel.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Sevilla vliegt?
De truc is simpel: goed voorbereid aansluiten in de rij bij de beveiligingscontrole. Op die manier zit je voor je het weet in je vliegtuigstoel op weg naar Sevilla. Gebruik deze tips voor een vloeiende start van je reis:
  • Het beveiligingspersoneel wil eerst weten of je een geldig paspoort hebt en idem boardingpass. Houd deze dus bij de hand.
  • Nu is het tijd voor de securityscanner. Doe alles uit of af dat geluid maakt als je door de poort gaat. Vergeet ook je jas niet uit te doen en stop eventuele oordopjes of headphones in de bak.
  • Al je elektronische apparaten en gadgets, waaronder je laptop en telefoon, dienen ook apart gescand te worden.
  • Vloeistoffen of gels, zoals crème of tandpasta, die je mee wilt nemen in je handbagage, dienen niet groter te zijn dan 100 milliliter per item. Ook dienen al deze items in een doorzichtige, afgesloten zak van maximaal 1 liter te passen.
  • Er bestaat een kans dat je je schoenen uit dient te doen. Instappers of makkelijke sneakers zijn aan te raden.
  • Zakmessen en andere scherpe items zijn niet toegestaan en worden ingenomen bij de security check. Berg ze daarom veilig op in de bagage die je incheckt.

Informatie over vluchten naar Sevilla
Luchthaven van aankomstSan Pablo
IATA-code aankomstluchthavenSVQ
Naam aankomststadSevilla
Vluchtprijs€ 80