Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Turkije

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Het zonnige Turkije is gelegen aan de Middellandse Zee en Zwarte Zee. Dit land heeft een gigantisch rijke cultuur, zo zijn er talrijke opgravingen om te bezoeken. Bezoek Xanthos aan de Lycische kust waar je resten vindt uit het Lycische rijk zoals poorten, tempels en een amfitheater. In het binnenland vind je schitterende natuur zoals de bijzondere rotsformaties in Cappadocië.

Vind een vlucht naar Turkije

De belangrijkste luchthavens van Turkije zijn het Istanbul Atatürk Airport (IST) in Istanbul, Antalya Airport (AYT) in Antalya en Adnan Menderes Airport (ADB) in Izmir. Vanaf Brussels Airport (BRU) vertrekken er dagelijks meerdere directe vluchten naar Istanbul. De reistijd bedraagt zo'n 3,5 uur. Daarnaast vlieg je dagelijks in ongeveer 3 uur 45 minuten van Brussel naar Antalya. Wekelijks vertrekken er vluchten vanaf Brussel naar Izmir, de reistijd bedraagt zo'n 3,5 uur. Vul je bestemming in om de meest geschikte vlucht te vinden.

Een vliegreis naar Istanbul boek je om het Topkapipaleis met zijn rijk gedecoreerde interieur en schitterende tuinen te bezoeken. Het paleis was vroeger de residentie van de Osmaanse sultan, tegenwoordig is het een museum waar je oorlogsbuiten, geschenken en alledaagse voorwerpen kunt bekijken. Ga om te winkelen naar de grote bazaar waar je de sfeer proeft van een authentieke Turkse markt. In dit labyrint van winkeltjes vind je kruiden, sieraden, kleding, Turkse tapijten en lokale delicatessen.

Kies voor vliegtickets naar Antalya om heerlijk te ontspannen op het Konyaalti-strand aan de Middellandse Zee. Geniet vanaf je strandbedje van de zon en koel lekker af in het heldere water.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Turkije

In Turkije geniet je van de zon tijdens een relaxte strandvakantie. Je kunt kiezen uit vele verschillende stranden, van kiezel- en rotsstranden tot zachte lange zandstranden. Bezoek het schiereiland Bodrum waar ieder stadje zijn eigen baai met strand heeft.

Ben je gek op cultuur? Bezoek dan zeker het stadje Safranbolu nabij de Zwarte Zee. Maar liefst 800 van de 17e- en 18e-eeuwse huizen in deze Anatolische stad zijn uitgeroepen tot UNESCO-monument.