Goedkope vluchten naar Eskisehir

Voordeligste vluchten naar Eskisehir

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 52 voor enkele vluchten en € 137 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Corendon Airlines
Corendon Airlines
SunExpress
Involatus
Corendon Airlines
Corendon Airlines
Corendon Airlines
Corendon Airlines
Corendon Airlines
Corendon Airlines

Over Eskisehir

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Eskisehir? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Eskisehir. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Eskisehir bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Eskisehir, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Eskisehir op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe heet Eskisehir luchthaven?
Eskişehir (AOE-Anadolu) is de enige luchthaven in Eskisehir.
Hoe ver is Eskişehir (AOE-Anadolu) van het centrum van Eskisehir?
AOE is een korte rit van het bruisende hart van de stad vandaan. Het is te vinden op 7 kilometer van het centrum van Eskisehir.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Eskisehir?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Eskisehir kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Eskisehir met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Eskisehir, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld als je met het vliegtuig naar Eskisehir gaat?
Eskisehir is een ware hotspot onder internationale reizigers. Vooral via AOE worden elke dag veel bezoekers verwelkomd. KZR en Eskişehir (ESK-Vliegbasis Eskişehir) zijn daarnaast ook veel gebruikte vliegvelden.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Eskisehir?
Er zijn in totaal 5 luchtvaartmaatschappijen die Eskisehir verbinden met 5 bestemmingen wereldwijd.
Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen naar Eskisehir?
Corendon Airlines, SunExpress, en TUI fly Belgium voeren de meeste vluchten uit naar Eskisehir. Het grootste aantal vluchten vertrekt vanuit Matonge. Corendon Airlines vliegt hier het meest naartoe.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Eskisehir?
Een trip naar Eskisehir plannen is makkelijk met keuze uit 18 non-stop vluchten per week.
Waar komen de populairste vluchten naar Eskisehir vandaan?
Verreweg het grootste aantal vluchten naar Eskisehir vertrekt vanuit Matonge, Marolles of Halluin.
Hoelang duurt de vlucht naar Eskisehir?
De bestemming van vertrek bepaalt uiteraard je vliegtijd. Van Matonge naar Eskisehir is het ongeveer 3 uur en 28 minuten vliegen. Vanaf Marolles is dit 3 uur en 28 minuten en vanaf Halluin duurt het doorgaans 3 uur en 28 minuten.
Hoe vind je de goedkoopste vlucht naar Eskisehir?
Wees vroeg met het reserveren van je vliegtickets naar Eskisehir. Dat is een van de trucs die de verstandige reiziger vaak toepast. Op tijd je vliegtickets boeken, geeft je doorgaans meer opties en betere prijzen.Maar er zijn meer trucs. Door wat onderzoek te doen online, kun je ontdekken of er meer vliegvelden in de buurt zijn. De prijzen verschillen vaak afhankelijk van de luchthaven. Denk er ook aan om vluchtprijzen van een aantal vliegtuigmaatschappijen te vergelijken.Tot slot, je kunt ook wat euro’s besparen door direct te boeken. Als je een koopje ziet, wacht dan geen moment! Pak je kans zodra die zich aandient!Hoe kom je je vlucht naar Eskisehir het beste door?Als je niet goed voorbereid bent, kan een lange vliegreis een behoorlijke impact hebben op je gemoedstoestand. Maar geen paniek: met deze tips heb je een ontspannen start van je trip in Eskisehir.Wat mee te nemen in je handbagage:
  • Denk er vooral aan om je paspoort en belangrijke documenten, wat contant geld en benodigde medicijnen in je handtas te stoppen. Je wilt daarnaast ook iets bij je hebben om te doen. Een spannend boek en een mobiele telefoon vol met je favoriete films of series zijn altijd fijn. Als je van plan bent om tijdens de vlucht te slapen, zijn een reiskussen een paar geluiddempende oordoppen ook geen overbodige luxe. En vergeet ook je toiletartikelen niet mee te nemen, zodat je fris en fruitig aankomt op je bestemming.
  • Kijk goed of er geen Zwitsers zakmes of ander scherp voorwerp (zoals een schaartje) per ongeluk in een hoekje van je handkoffer verstopt zit. Andere verboden items zijn (licht) ontvlambare of explosieve stoffen, zoals brandstoffen en lucifers, en gels en vloeistoffen in verpakkingen van meer dan 100 milliliter.
  • De bedoeling is om jezelf comfortabel te voelen tijdens je vlucht. Draag prettige kleding van natuurlijke stoffen en breng vooral een vest mee voor als het fris wordt. Ga voor platte en wat ruimere schoenen, omdat je voeten soms op kunnen zetten tijdens een vlucht. Stop de stevige wandelschoenen dus in je ruimbagage.
  • Door langdurig stil te zitten, kunnen passagiers DVT (diepe veneuze trombose) ontwikkelen tijdens lange vluchten. Dit is een serieuze aandoening die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop. Gelukkig kun je wel iets doen om het risico hierop aanzienlijk te verkleinen. Zorg dat je genoeg drinkt, strek je benen tussendoor en draag compressiekousen of -sokken.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Eskisehir vliegt?
Het is simpel: bereid jezelf goed voor. We hebben wat tips voor je op een rij gezet waarmee je één, twee, drie door de security check heen bent. Dus Eskisehir, daar kom je:
  • Het beveiligingspersoneel wil eerst controleren of je een geldig identiteitsbewijs hebt en idem instapkaart. Stop deze dus niet te diep in je tas, maar zorg dat je ze makkelijk kunt pakken.
  • Nu is het tijd voor de securityscanner. Doe alles uit of af wat mogelijk piept als je door de poort gaat. Doe ook je jas uit en stop je oordopjes of headphones in de bak.
  • Elektronische apparaten, zoals smartphones en laptops gaan ook apart door de scanner. Maar geen zorgen voor je het weet ben je weer online.
  • Vergeet niet om vloeistoffen en gels uit je handtas te halen. Die horen meestal apart door de scanner te gaan. Elke verpakking mag niet meer kunnen bevatten dan 100 milliliter en alles dient samen in één transparante, afgesloten zak van 1 liter te worden gepresenteerd.
  • Het zou kunnen dat je gevraagd wordt je schoenen uit te doen. Instappers of makkelijke sneakers zijn geen slecht idee.
  • Scherpe items zijn niet toegestaan en worden ingenomen tijdens de beveiligingscontrole. Berg ze daarom veilig op in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Eskisehir
Luchthaven van aankomstAnadolu
IATA-code aankomstluchthavenAOE
Naam aankomststadEskişehir
Vluchtprijs€ 136

Populaire vluchten naar Eskisehir

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 52 voor enkele vluchten en € 137 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Corendon Airlines
Corendon Airlines