Goedkope vluchten naar Bodrum

Over Bodrum

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bodrum? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Muğla. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Bodrum bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Bodrum, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Bodrum op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Bodrum luchthaven genoemd?
De meerderheid van de bezoekers kiest voor Bodrum (BJV-Milas). Er zijn echter meer vliegvelden hier, dus wees je daarvan bewust wanneer je boekt.
Hoe ver is Bodrum (BJV-Milas) van het centrum van Bodrum?
Wat extra reistijd is meestal geen probleem als je hierop voorbereid bent. Het centrum van Bodrum ligt 30 kilometer bij BJV vandaan, dus bedenk van tevoren hoe je naar de stad zult afreizen.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Bodrum?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Bodrum vind je op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Bodrum met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Bodrum, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je met het vliegtuig naar Bodrum gaat?
Met het vliegtuig naar Bodrum betekent aankomen op Bodrum (BJV-Milas). Stap uit, haal je bagage van de band en je bevindt je nog maar op 30 kilometer van de binnenstad.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Bodrum?
Er zijn 46 vliegtuigmaatschappijen die Bodrum verbinden met 107 vliegvelden wereldwijd.
Welke airlines vliegen naar Bodrum?
Pegasus Airlines en Turkish Airlines vliegen het vaakst naar Bodrum. Een vlucht van Pegasus Airlines pakken vanuit Orta is de populairste reisoptie.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Bodrum?
Een reis naar Bodrum organiseren is niet moeilijk met keuze uit 996 directe vluchten per week.
Vanaf welke bestemming vertrekken de populairste vluchten naar Bodrum?
Verreweg het grootste aantal vluchten naar Bodrum vertrekt vanuit Paşaköy, Orta of Kurtköy.
Hoelang duurt de vlucht naar Bodrum?
Als je naar Bodrum vliegt vanaf Paşaköy, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 18 minuten. Vertrek je vanuit Orta, dan ben je 1 uur en 18 minuten onderweg. Vanaf Kurtköy is de vliegtijd ongeveer 1 uur en 18 minuten.
Hoe boek je de voordeligste vlucht naar Bodrum?
Wees vroeg met het reserveren van je vliegtickets. Dat is een van de trucs die de ervaren reiziger geregeld toepast. Ruim op tijd je vliegtickets boeken, geeft je doorgaans meer keuze en betere vliegdeals.Een andere goede tip om de voordeligste tickets te vinden, is goed rondkijken. Als je bestemming een aantal vliegvelden heeft, loont het vaak om ook de prijzen van nabijgelegen luchthavens te bekijken.Tot slot, onthoud dat snel boeken voordeel oplevert. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de gemiddelde ticketprijzen en wees bereid om direct jouw stoel vast te leggen. De beste deals zijn vaak maar kort beschikbaar.Hoe overleef je je vlucht naar Bodrum?Afhankelijk van waar je vandaan komt, kan je vlucht naar Bodrum een ontspannen start zijn, of meer lijken op een reis zonder einde. Op deze pagina vind je wat handige reistips, waarmee je dit avontuur vrolijk begint.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:
  • Denk er vooral aan om je paspoort of ID-kaart, creditcards en medicijnen in te pakken. Je wilt waarschijnlijk ook iets binnen handbereik hebben om te doen. Een goed boek en een tablet of smartphone vol met entertainment zijn altijd fijn. Als je van plan bent om in je vliegtuigstoel te slapen, zijn een reiskussen een paar geluiddempende oordoppen zeker aan te raden. Vergeet ten slotte ook je toiletartikelen niet mee te nemen, zodat je je fris en toonbaar voelt als je aankomt op je bestemming.
  • Kijk goed of er geen Zwitsers zakmes of ander scherp voorwerp (zoals een schaartje) in een hoekje van je tas zit. Andere verboden spullen zijn (licht) ontvlambare of explosieve stoffen, zoals brandstof en vuurwerk, en vloeistoffen en gels in verpakkingen van meer dan 100 milliliter per stuk.
  • De lange, smalle gangpaden van je vliegtuig zijn geen catwalk. Doe comfortabele kleding aan en vergeet niet om een vest mee te nemen, aangezien het best koud kan worden tijdens een lange vlucht. Ruim zittende platte schoenen zijn ook aan te raden.
  • Door een gebrek aan beweging kunnen passagiers DVT (diepe veneuze trombose) krijgen tijdens lange vluchten. Dit is een serieuze aandoening die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop. Gelukkig kun je iets doen om het risico hierop aanzienlijk te verkleinen. Zorg dat je genoeg water drinkt, strek je benen tussendoor en draag compressiesokken om de bloedsomloop te stimuleren.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Bodrum vliegt?
Je vlucht naar Bodrum wordt een stuk relaxter als je jezelf goed voorbereidt. Bekijk onze slimste tactieken om snel door de beveiliging te komen:
  • Als eerste zullen je ID-kaart en boardingpass nodig zijn bij de beveiligingscontrole. Zorg ervoor dat je deze snel kunt pakken, zodat je de rij niet ophoudt.
  • Hierna worden jij en je handkoffer aan een scan onderworpen. Om dit zo snel mogelijk te laten verlopen, kun je het beste van tevoren alles uit- of afdoen wat mogelijk voor gepiep zorgt. Persoonlijke eigendommen zoals jas, riem en earbuds dienen – net als je bagage – apart door de scanner te gaan.
  • Je zult heel even afstand van je digitale wereld moeten doen. Je tablet, telefoon en andere elektronische apparaten gaan ook apart door de scanner.
  • Gels of vloeistoffen, zoals crème of tandpasta, die je mee wilt nemen in je handbagage, mogen niet groter zijn dan 100 milliliter per item. Ook dienen al deze items in een transparante, afgesloten zak van maximaal 1 liter op de band te worden geplaatst.
  • Instappers zijn praktisch, omdat de kans kleiner is dat je deze uit moet doen bij de controle. Wandelschoenen of stevige schoenen worden meestal aan een aparte scan onderworpen.
  • Scherpe voorwerpen (zoals zakmessen of schaartjes) zijn niet toegestaan en worden ingenomen tijdens de beveiligingscontrole. Stop ze daarom veilig weg in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Bodrum
Luchthaven van aankomstMilas
IATA-code aankomstluchthavenBJV
Naam aankomststadBodrum
Vluchtprijs€ 78