Je citytrip naar Palermo 2021

Kies twee of meer items en bespaar op je reis:

Hotels, vluchten, autoverhuur & activiteiten allemaal op één plek! Boek alle onderdelen van je vakantie naar Palermo samen en bespaar

Tophotels in Palermo

Artemisia Palace Hotel
Artemisia Palace Hotel
4 out of 5
Via Roma 499, Palermo, PA
Volledig restitueerbaarReserveer nu, betaal tijdens je verblijf
De prijs is € 48 per nacht van 5 nov. tot 5 nov.
4.3/5 Excellent! (423 beoordelingen)
Hotel met prima ligging
"Prima ligging maar met groot nadeel van enorm veel lawaaihinder door razend verkeer - zeker voor kamers aan straat. We kregen zelfs oorproppen!!"

Beoordeeld op 9 dec. 2017

Artemisia Palace Hotel
Grand Hotel Wagner
Grand Hotel Wagner
5 out of 5
Via R. Wagner, 2, Palermo, PA
Volledig restitueerbaarReserveer nu, betaal tijdens je verblijf
De prijs is € 130 per nacht van 2 nov. tot 2 nov.
4.3/5 Excellent! (507 beoordelingen)
A gem
"fantastic place, right in the city centre. All amenities, very pleasant staff (you're not going to find someone who worked twenty years in the same hotel if you to any other chain), classy, friendly. A real gem. NOT for backpackers or the Ryanair crowd :-) The breakfast is really good, Italian, French ..."

Beoordeeld op 16 feb. 2020

Grand Hotel Wagner
Grand Hotel Piazza Borsa
Grand Hotel Piazza Borsa
4 out of 5
Via dei Cartari 18, Palermo, PA
Volledig restitueerbaarReserveer nu, betaal tijdens je verblijf
De prijs is € 120 per nacht van 30 okt. tot 30 okt.
4.3/5 Excellent! (464 beoordelingen)
Centraal gelegen en comfortabel hotel
"Het hotel is gevestigd in een oud bankgebouw, maar geeft meer de indruk van een oud klooster, dankzij het binnenplein (waarnaar de kelner in het restaurant trouwens zelf verwees als il chiostro, dus de kloostergang). Bijzonder ruime en goed uitgeruste, rustige kamers (niet het minste last van nachtlawaai, ..."

Beoordeeld op 13 aug. 2019

Grand Hotel Piazza Borsa
Laagste prijs per nacht gevonden in de afgelopen 24 uur op basis van een verblijf van 1 nacht voor 2 volwassenen. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Mogelijk gelden er extra voorwaarden.

Topactiviteiten die je kan doen in Palermo

Op strandvakantie naar Palermo

Luister naar het geluid van de strandende golven en tuur over het schitterende water tijdens je vakantie in Palermo. Als je behoefte hebt om even flink bij te tanken, doet een reis naar Palermo wonderen. We hebben genoeg goed betaalbare Palermo-vakantiepakketten waar je gebruik van kunt maken. Selecteer er een in de buurt van Strand van Mondello, op slechts 9 kilometer afstand van het centrum, en maak je stranddromen waar zonder al je reisbudget te besteden.

Wat je wilt weten over Palermo

  • Dommel weg bij het geruis van de brekende golven in een van onze strandhotels in Palermo. Niets overtreft een vakantieverblijf dicht bij de kust.
  • Bekijk ook eens onze selectie appartementen. Deze zijn populair onder reizigers die vertrekken naar Palermo. Begin je oriëntatie bij voorkeur met het bekijken van Ponticello Apartments en Casa Vacanze Porta Carini.
  • Er wonen bij benadering zo'n 648,300 mensen in Palermo. Als je op zoek bent naar suggesties voor leuke of interessante dingen om te doen in de omgeving, praat dan eens met een van de vriendelijke locals. Onze wat te doen in Palermo-pagina biedt ook een hoop handige informatie.
  • Ga niet terug naar huis voordat je Haven van Palermo, Strand van Mondello en Quattro Canti hebt bezocht. Met wat je bespaart met onze Palermo-vakantiedeals, kun je meer indrukwekkende attracties zoals deze bezoeken.

Veelgestelde vragen