Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Provincie Sevilla

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar Provincie Sevilla

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Provincie Sevilla

Het charmante en zonnige Sevilla is volgens een legende 3000 jaar geleden gesticht door de Griekse held Herakles. Wat zeker is, is dat deze stad diepe wortels heeft. In het historische centrum, een van de grootste van Europa, vind je sporen uit onder andere de Romeinse tijd, de Moorse periode en de Renaissance. Zo zijn er vele Romeinse funderingen en resten van een aquaduct te vinden. Mis zeker niet de Kathedraal van Sevilla, naar verluidt de grootste Gotische kathedraal ter wereld, en de bijzondere klokkentoren. De Giralda, zoals deze toren heet, is een vroegere minaret van meer dan 100 meter hoog en het symbool van de stad. Bezoek ook het indrukwekkende Alcázar, een paleis in Mudejarstijl, een samensmelting van Christelijke en Islamitische architectuur). Dit gebouw is nog steeds een koninklijk paleis. Het is in de hoofdstad van Andalusië niet alleen genieten van de bijzondere gebouwen, want ook uitgebreid tafelen en de flamenco zitten diep geworteld in de cultuur.

Vliegen naar Sevilla

De belangrijkste luchthaven in de buurt van Sevilla is Luchthaven Sevilla-San Pablo (SVQ). Deze ligt circa 8 kilometer ten noordoosten van het stadscentrum. Vanaf de Luchthaven Brussel (BRU) vertrekken er meerdere directe vluchten per week naar Sevilla. Deze vlucht duurt ongeveer 2 uur en 40 minuten. Ook vanaf de Luchthaven Brussel-Zuid Charleroi (CRL) gaan er één tot meerdere keren per week directe vluchten, verzorgd door een goedkope touroperator. Vanaf de Vliegbasis Eindhoven (EIN) gaan er ook directe vluchten van verschillende goedkope touroperators naar Sevilla. De vluchtduur is dan circa 3 uur. Ook op Luchthaven Amsterdam-Schiphol (AMS) vertrekken er dagelijks directe vluchten van rond de 3 uur naar Sevilla.

Voorzieningen op de luchthaven van Sevilla

Op de Luchthaven van Sevilla zijn er verschillende winkels te vinden op het gebied van bijvoorbeeld mode, souvenirs en etenswaren. Er zijn uiteraard ook duty-freewinkels, maar houd er rekening mee dat de artikelen alleen belastingvrij zijn als je naar een bestemming buiten de EU gaat. Er zijn op het vliegveld daarnaast ook enkele restaurants, bars en cafés te vinden. Je hebt in de hele terminal onbeperkt toegang tot wifi. Voor zakelijke reizigers is er een conferentieruimte en een VIP lounge. Je vindt verschillende autoverhuurbedrijven in de terminal en er zijn verder meerdere hotels in de buurt van de luchthaven. Deze hotels hebben een tot vier sterren.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Sevilla

Vanaf de luchthaven is het centrum van Sevilla gemakkelijk te bereiken via de snelweg A4. Mits er geen verkeersproblemen zijn, duurt deze rit circa 15 minuten. Je kunt ook met het openbaar vervoer naar het centrum van de stad reizen. Er rijden speciale bussen tussen de luchthaven en het centrum van de stad. Deze stoppen op een aantal haltes onderweg, zoals bij verschillende treinstations. De rit duurt ongeveer 35 minuten. De bussen rijden elke dag tussen ongeveer 5 uur ’s ochtend en 1 uur ’s nachts. Er zijn daarnaast de hele dag taxi’s beschikbaar die een vast tarief hanteren voor ritten tussen het vliegveld en de stad.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Provincie Sevilla, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Provincie Sevilla op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!