Goedkope vluchten naar Lissabon District

Voordeligste vluchten naar Lissabon District

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 33 voor enkele vluchten en € 69 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

easyJet
Transavia France
Brussels Airlines
Brussels Airlines
easyJet
easyJet
Brussels Airlines
Transavia
easyJet
Brussels Airlines

Over Lissabon District

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en samen met de Algarve een van de populairste bestemmingen van dit land. De stad ligt aan de Taag en is opgedeeld in verschillende wijken. De wijk Alfama is de beste plek als je wilt genieten van de fadomuziek die in deze stad is ontstaan. Bairro Alto is een plek waar je goed kunt winkelen en uitgaan en in Santa Maria de Belém, eigenlijk een voorstad van Lissabon, vind je het bijzondere Hiëronymietenklooster en de Torre de Belém. Verder kun je in de hele stad heerlijk eten. Sardientjes zijn hier een favoriet op het menu en ook andere visgerechten kun je hier met smaak eten. Je kunt in deze stad uren doelloos ronddwalen door de gezellige straten en er is opvallend veel street art te zien.

Vliegen naar Lissabon

Aeroporto da Portela (LIS) of Aeroporto de Lisboa ligt als een van de weinige luchthavens in Europa midden in een stedelijk gebied. De luchthaven ligt vlak bij de freguesia Portela. Je kunt vanuit België alleen via Brussel naar deze bestemming vliegen. Daarnaast biedt ook de Nederlandse luchthaven van Eindhoven vluchten aan naar deze bestemming. Er vliegen ook verschillende budgetmaatschappijen naar Lissabon en je bent ongeveer 3 uur onderweg.

Voorzieningen op de luchthaven van Lissabon

Je kunt hier winkelen bij verschillende internationale winkelketens en je vindt hier talloze bekende merken. Er is uiteraard ook een duty-freeshop waar je inkopen kunt doen, maar je kunt binnen de EU niet belastingvrij winkelen. Verder zijn er voldoende plekken waar je wat te eten kunt halen. In terminal 1 is voor en achter de paspoortcontrole een café dat 24 uur per dag geopend is. Wifi is voor onbeperkte tijd gratis op deze luchthaven. Personen die economy class reizen kunnen tegen betaling in een van de lounges wachten. Deze luchthaven heeft echter ook zogenaamde 'living spots' waar gratis comfortabel kunt zitten en je telefoon kunt opladen. Verder zijn er speelruimtes ingericht voor kinderen tussen de 2 en 7 jaar en voor de paspoortcontrole is er een speciale gezinskamer waar je onder andere een flesje kunt opwarmen. Er zijn geen hotels aanwezig op de luchthaven, maar er staan welk enkele accommodaties op minder dan 10 minuten reizen.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Lissabon

De luchthaven van Lissabon ligt in de stad en als je in de stad verblijft, kun je dus snel doorreizen naar je accommodatie. Je kunt vanaf de luchthaven met de metro in 20 minuten naar het centrum reizen. Er rijden 2 shuttlebussen vanaf de luchthaven. De Aerobus volgt een vaste route en stopt op verschillende belangrijke plekken in de stad. De Airport Shuttle kan je op een afgesproken plaats afzetten. Hiervoor dien je wel te reserveren. Er rijden ook lijnbussen, maar deze hanteren een restrictie voor de hoeveelheid bagage. Als je een grote koffer bij je hebt, kun je dus niet met deze bussen mee. Er is geen treinstation op de luchthaven, maar je kunt met de metro in 10 minuten naar Gare do Oriente reizen, het belangrijkste station van de stad. Verder zijn er ook voldoende taxi’s op deze luchthaven en er zijn een aantal autoverhuurbedrijven te vinden.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Lissabon District, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Lissabon District op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Lissabon District

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 33 voor enkele vluchten en € 69 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Brussels Airlines