Vluchten naar Polen

Populaire steden in Polen

Voordeligste vluchten naar Polen

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 20 voor enkele vluchten en € 43 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Brussels Airlines
LOT-Polish Airlines
Lufthansa
Lufthansa

Polen ligt in Midden-Europa aan de Oostzee. De Poolse natuur is zeer mooi en gevarieerd en het land telt meer dan twintig nationale parken. Polen wordt dan ook voor een groot gedeelte bedekt met naald- en loofbossen. Nationaal Park Białowieża is een van de laatste grote oerbossen in Europa. Bewonder op de bosweiden grote kuddes grazende wisenten.

Vind een vlucht naar Polen

De belangrijkste luchthavens van Polen zijn Warsaw Chopin Airport (WAW) in Warschau, John Paul II International Airport Kraków–Balice (KRK) in Krakau en Gdańsk Lech Wałęsa Airport (GDN) in Gdańsk. Vanaf Brussels Airport (BRU) vertrekken dagelijks meerdere vluchten naar Warschau en Krakau. Je kunt ook dagelijks vanaf Brussels South Charleroi Airport​​​​​​​ (CRL)​ rechtstreeks naar Krakau of naar Warsaw Modlin Airport (WMI) nabij Warschau vliegen. Verder gaat er meerdere malen per week een vlucht van Brussels Airport naar Gdańsk. De reistijd bedraagt telkens ongeveer 2 uur. Vul de bestemming van je keuze in om de meest geschikte vlucht te vinden.

Kies voor een vliegreis naar Warschau voor een bezoek aan de Rynek Starego Miasta, het hart van Warschau. Dit plein wordt omgeven door kleurrijke herenhuizen en ook vind je hier het Historisch Museum van Warschau. Vliegtickets naar Krakau boek je om de Wawelburcht te bezoeken. Maak een wandeling door dit statige koninklijke paleis waarbij je prachtige zalen passeert. Naast de burcht ligt de historische Wawelkathedraal. Kies voor vluchten naar Gdańsk wanneer je het strandleven aan de Oostzee wilt ontdekken. In de havenstad ontspan je met een drankje op het strand Sopot.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Polen

In Polen beleef je een fijne culturele reis. In het sfeervolle Wrocław, aan de rivier de Odra, vind je het Panorama van Racławice. Dit ronde schilderij is 120 meter lang en 15 meter hoog en beeldt de Slag van Racławice​​​​​​​ uit.

Als natuurliefhebber moet je de Masuren gezien hebben. Dit uitgestrekte merengebied in het noordoosten van Polen omvat zo'n 4000 meren die vele vogels aantrekken zoals zeearenden, aalschovers en zwanen.

❓ Kan ik mijn vluchtboeking naar Polen annuleren vanwege COVID-19?

✔️ Beleidsregels variëren van partner tot partner, maar veel van hen dekken reizen naar sterk getroffen gebieden. De data en bestemmingen wijzigen regelmatig wanneer er meer kennis ontstaat over de situatie, dus het is belangrijk voor reizigers om zich te melden bij de luchtvaartmaatschappij als er binnenkort een reis op de planning staat. Bezoek ons klantendienstportaal voor meer informatie over welke beleidsregels beschikbaar zijn voor jouw vlucht naar Polen.


❓ Wat is de beste manier om goedkope vluchten naar Polen te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?

✔️ Vanwege COVID-19 zien veel van onze vertrouwde luchtvaartmaatschappijpartners af van wijzigingstoeslagen voor in aanmerking komende nieuwe boekingen naar Polen, dus overweeg om op deze luchtvaartmaatschappijen te filteren tijdens je zoektocht naar goedkope vluchten naar Polen!


❓ Zijn er algemene tips voor reizigers naar Polen tijdens de uitbraak van COVID-19?

✔️ De meeste van onze hotels in Polen bieden gratis annulering aan, dus overweeg om hotels te boeken waarbij terugbetaling mogelijk is in plaats van hotels die geen restitutie aanbieden. Zoek naar het bericht ‘gratis annulering’ tijdens je zoektocht. Prijzen kunnen variëren, maar op dit moment geloven wij dat flexibiliteit belangrijk is.


✔️ Vergeet niet om de kleine lettertjes te controleren wanneer je vluchttickets boekt naar Polen, want wijzigingen zijn mogelijk geen optie of kunnen mogelijk een flinke toeslag met zich meebrengen, afhankelijk van welk type tarief je kiest. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden van je ticket leest, voordat je een aankoop doet.

Populaire vluchten naar Polen

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Wizz Air