Topactiviteiten in Warschau

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Kastelenplein bevat een stad en een plein

Maak kennis met de vele activiteiten in Warschau

De Poolse hoofdstad Warschau heeft vakantiegangers ontzettend veel te bieden en er valt van alles te beleven. Warschau bestaat uit twee delen, een historisch gedeelte en een modern gedeelte. In beide delen van de stad is een ruim aanbod aan bezienswaardigheden te vinden. Zo zullen de meeste reizigers beslist een bezoek aan de Sint-Johanneskathedraal willen brengen. Dit is volgens velen een van de belangrijkste kerken van Polen en het bouwwerk maakt zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant veel indruk.

Bezienswaardigheden in Warschau

Het aanbod aan bezienswaardigheden in Warschau is erg ruim, maar er zijn enkele bouwwerken die je zeker niet mag overslaan, waaronder het Sacramentsklooster. Dit indrukwekkende 17e-eeuwse klooster is toegankelijk voor publiek. Van een bezoek aan het Wilanówpaleis, dat over een vorstelijke uitstraling beschikt, krijg je ook zeker geen spijt. Als je op zoek bent naar een voordelige manier om de Poolse hoofdstad te bereiken, moet je beslist een kijkje nemen bij het aanbod van goedkope vluchten naar Warschau.

Musea in Warschau

Gedurende je verblijf in Warschau zijn er genoeg interessante musea om te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan het imposante Nationaal Museum, dat over een prachtige kunstcollectie beschikt. Het is ook erg boeiend om het museum van het Joods Historisch Instituut te bezoeken. Dit museum staat grotendeels in het teken van de Tweede Wereldoorlog en de geschiedenis van de joden in Polen. Wil jij graag kennismaken met deze fascinerende musea, maar heb je nog geen passende accommodatie ontdekt? Bekijk dan het uitgebreide aanbod aan hotels in Warschau en omgeving.

Nachtleven in Warschau

Reizigers die het leuk vinden om kennis te maken met het nachtleven in Warschau, kunnen een tour door het nachtleven met drankjes maken. Je hebt hierbij de kans om een rit in een originele Nysa-bus te maken. Al rijdend door de brede straten van Warschau leer je de hipste nachtclubs en de meest gezellige kroegen kennen. De lokale gids geeft je nuttige tips en uiteraard horen er ook een aantal drankjes bij deze kennismaking met het Poolse uitgaansleven.

Dingen om te doen in Warschau

Er is nog veel meer te doen in de opwindende Poolse hoofdstad. Zo is het als activiteit in Warschau erg leuk om een wandeling door het rustgevende Łazienkipark te maken. Dit grootste park van de stad hoort bij het Łazienkipaleis, dat op een klein eilandje ligt. In het park kom je ook een standbeeld tegen van Frédéric Chopin, de legendarische Poolse componist. Mensen die zin hebben om een leuke excursie in Warschau te ondernemen, kunnen bijvoorbeeld voor een hop-on, hop-off bustour door de stad kiezen, waarbij je alle attracties in korte tijd kunt bewonderen.

Topactiviteiten die je kan doen in Warschau


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.Populaire plekken om te bezoeken in Warschau

Buurten van Warschau

Steden in de buurt van Warschau