Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 665.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Pas de frais d’annulation Expedia pour modifier ou annuler la plupart des réservations d’hôtel

Ontdek Marrakech

Ontdek Marrakech met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Huur een auto in Marrakech met Expedia

Marrakesh is de vierde stad van Marokko en een geweldige uitvalsbasis voor een magische vakantie-ervaring. In de oude Medina kun je je onderdompelen in de Marokkaanse cultuur op de Arabische markten (soeks), in de prachtige moskeeën of op het Djemaa el Fna-plein, een populaire hotspot. Maar Marrakesh ligt ook aan de voet van het majestueuze Atlasgebergte met zijn besneeuwde toppen en relatief dicht bij de immense en indrukwekkende Saharawoestijn. Met een huurauto kun je niet alleen Marrakesh zelf ontdekken, maar ook in je eigen tempo de schitterende omgeving verkennen.

Vind jouw huurauto in Marrakesh

Er zijn veel mogelijkheden om een huurauto in Marrakesh te boeken. Je gaat natuurlijk het meest ontspannen op vakantie als je dit vooraf al online hebt geregeld. Daar kan Expedia je bij helpen. Als je met het vliegtuig aankomt op de luchthaven Menara International Airport Ras al Khaimah, kun je direct met een huurauto naar je hotel rijden, zodat je de lastige onderhandelingen met de beruchte lokale taxichauffeurs vermijdt. Verschillende bekende en betrouwbare internationale autoverhuurders hebben een kantoor op het vliegveld. In Marrakesh zelf zijn ook diverse verhuurlocaties te vinden in het centrum of via je hotel.

Als je Expedia.be gebruikt om naar een huurauto te zoeken, kun je op verschillende categorieën filteren, zoals het verhuurbedrijf, het type auto, prijs, ophaallocatie en beschikbare specificaties. Zo kun je de ideale auto uitkiezen voor jouw vakantie in Marokko. Een klein model auto is over het algemeen voordeliger, en makkelijker om in de stad mee rond te rijden en te parkeren. Maar als je juist de bergachtige omgeving van de Atlas wilt verkennen, kan het verstandig zijn een grotere auto te huren, zoals een SUV met vierwielaandrijving. Denk er ook aan om, afhankelijk van je rijstijl en voorkeur, te kiezen voor een automaat of een handgeschakelde auto voor je Marokkaanse roadtrip.

Rijden in Marrakesh

Rijden in Marrakesh zelf kan op het eerste gezicht een hectische ervaring lijken: men stopt bijvoorbeeld niet voor voetgangers. Maar als je rustig rechts blijft houden en stopt bij oranje stoplichten is er niets aan de hand. Zodra je de buitenwijken inrijdt, wordt het veel rustiger en eenmaal buiten de stad merk je waarom de auto het ideale vervoermiddel is om het prachtige natuurschoon in het zuiden van Marokko te verkennen. De wegen zijn over het algemeen breed en uitstekend begaanbaar, met wegwijzers in zowel Latijns als Arabisch schrift.