Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Topactiviteiten per categorie

Wat te doen in Tampa

Zie alle 7 activiteiten in Tampa

Ontdek de avontuurlijke activiteiten in Tampa

De Amerikaanse stad Tampa is dankzij de vele musea pretparken en aquaria een geschikte bestemming voor het hele gezin. Voor een leuk dagje uit met de kinderen is een bezoek aan de Busch Gardens een aanrader. Dit is een amusementspark en tegelijkertijd een dierentuin met onder meer leeuwen nijlpaarden en giraffes. Voor een echte Amerikaanse sportervaring kun je daarnaast een wedstrijd van het lokale American footballteam Tampa Bay Buccaneers bijwonen.

Bekijk de vijf leukste attracties van Tampa

Wil je tijdens je vakantie in Tampa zoveel mogelijk attracties bezoeken tegen een voordelige prijs? Dan is het een goede optie om de Tampa Bay CityPass: 5 topmusea en bezienswaardigheden aan te schaffen. Met deze pas krijg je toegang tot Busch Gardens Tampa Bay het prachtige Florida Aquarium

ZooTampa at Lowry Park en het Clearwater Marine Aquarium. Voor de vijfde bezienswaardigheid in Tampa kun je kiezen uit het interactieve Museum of Science and Industry of de Chihuly Collection in het Morean Arts Centre waar je kunstzinnige glazen sculpturen kunt bewonderen. Deze kaart is negen dagen geldig zodat je op je gemak nog andere dingen tussendoor kunt doen of kunt luieren bij je hotel. Als je dicht bij je favoriete attracties wil verblijven kun je alvast kijken voor een geschikt hotel in Tampa.

Ontdek interessante musea in Tampa

Er zijn voldoende vermakelijke dingen om te doen in Tampa. Wanneer je kaartjes hebt gekocht met toegang tot het Museum of Science & Industry kun je je verheugen op een leuk dagje uit. In dit museum wachten zo’n 450 interactieve activiteiten om ontdekt te worden. In het IMAX Dome-theater worden al je zintuigen geprikkeld en in het Saunders Planetarium word je meegenomen op een spannende reis langs de sterren. Ook het Tampa Firefighters Museum is een van de leukste bezienswaardigheden in Tampa. Hier ontdek je alles over de geschiedenis van het plaatselijke brandweerkorps en vind je prachtige historische brandweerauto's.

Activiteiten in Tampa

Er zijn veel excursies in Tampa te beleven. Zo kun je in deze kuststad in Florida bijvoorbeeld een excursie naar Clearwater Beach maken waar je heerlijk kunt ontspannen in het witte zand en dolfijnen ziet zwemmen voor de kust. Je wordt naar het strand gebracht door een chauffeur die je alles vertelt over de omgeving en de zeedieren die hier voorkomen. Na de lunch kun je ontspannen zonnebaden zwemmen of wandelen over het strand. Vanaf Clearwater Beach kun je daarnaast deelnemen aan een dagexcursie diepzeevissen. De kapitein verzorgt de hengels en het aas waardoor je je alleen maar hoeft te concentreren op de mooie omgeving en de bijtende vissen. Bekijk het ruime aanbod aan vluchten naar Tampa om te zien hoe je deze stad eenvoudig bereikt.

Kaart