Topactiviteiten in Keulen

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Keulen

Diverse activiteiten in het sfeervolle Keulen

Ontdek de gezellige Duitse stad Keulen tijdens een leuke stedentrip. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Dom van Keulen, maak een wandeling langs de imposante Rijn of ga naar de Sint-Gereonskerk, de oudste kerk van de stad. Keulen herbergt daarnaast diverse interessante musea. Mis bijvoorbeeld het Wallraf-Richartz-Museum niet, waar je een grote collectie met schilderijen van Peter Paul Rubens, Hans von Aachen en Vincent van Gogh kunt bekijken. Er zijn diverse leuke activiteiten in Keulen te ondernemen voor een fantastische vakantie.

Dingen om te doen in Keulen

Wil je graag veel bezienswaardigheden in Keulen ontdekken? Dan kun je het beste de KölnCard - Stadspas kopen. Met deze pas heb je 24 of 48 uur toegang tot veel hoogtepunten van de stad. Je kunt gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer en je krijgt er een informatief boekje met een kaart bij. Verder kun je genieten van tot wel 50% korting op diverse attracties, zoals de schatkamer van de Dom van Keulen en de dierentuin van Keulen. Je krijgt bovendien korting op musicals en theatervoorstellingen en er zijn speciale aanbiedingen bij horecagelegenheden in de stad. Voor een leuke avond uit kun je bijvoorbeeld dineren bij het Hard Rock Cafe met versnelde zitplaatstoewijzing. Dit gezellige restaurant is versierd met diverse muziekmemorabilia van beroemde artiesten, zoals Bruce Springsteen en Keith Richards. Deze avond is inclusief een hoofdgerecht, een nagerecht en een drankje. Als je op een mooie locatie in de stad wilt overnachten, kun je eens kijken bij de verschillende hotels in Keulen.

Excursies buiten Keulen

Je kunt Keulen ook verlaten om de mooie omgeving te verkennen. Ga bijvoorbeeld een dag naar een andere levendige stad, zoals Düsseldorf. Met de Düsseldorf-pas kun je een hele dag of langer toegang krijgen tot het openbaar vervoer en diverse bezienswaardigheden. Daarnaast krijg je korting bij bepaalde restaurants en winkels. Met de pas kun je onder meer naar Slot Benrath gaan of de Kunsthalle Düsseldorf bezoeken, waar je wisselende tentoonstellingen kunt bewonderen. Een andere leuke activiteit is om naar de top van de 240 meter hoge Rheinturm te gaan. Je kunt hier genieten van het uitzicht of dineren in het ronddraaiende restaurant. Vanuit Keulen kun je ook een uitstapje ondernemen naar de stad Bonn. Hoogtepunten zijn onder meer het Museum Koenig en het Munster van Bonn. Neem je een van de vluchten naar Keulen? Dan kun je tot rust komen in de Business Lounge op Luchthaven Köln/Bonn (CGN). Je kunt hier wat eten of drinken en tot rust komen met een goed boek of een leuke serie op een comfortabele stoel.


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Populaire activiteiten