Voordeligste vluchten naar Punta Cana

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" BCN Barcelona naar PUJ Punta Cana 510,89 € "

" BRU Brussel naar PUJ Punta Cana 510,91 € "

" GRU Sao Paulo naar PUJ Punta Cana 871,51 € "

" ZYR Brussels naar PUJ Punta Cana 976,84 € "

" DUS Düsseldorf naar PUJ Punta Cana 1.004,41 € "

" CDG Parijs naar PUJ Punta Cana 1.019,84 € "

" AMS Amsterdam naar PUJ Punta Cana 1.063,67 € "

" CWB Curitiba naar PUJ Punta Cana 1.280,62 € "

" ZWE Antwerpen naar PUJ Punta Cana 2.012,56 € "Over Punta Cana

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Punta Cana? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Dominicaanse Republiek. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Punta Cana bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Punta Cana, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Punta Cana op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Punta Cana

Ga je op vakantie naar Punta Cana? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Internationale luchthaven Punta Cana (PUJ)