Voordeligste vluchten naar Punta Cana

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 291 voor enkele vluchten en € 399 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Punta Cana is een levendige badplaats op de Dominicaanse Republiek. Op deze tropische strandbestemming in het Caribisch gebied wandel je over witte zandstranden langs een helderblauwe zee. Punta Cana ligt op de oostelijke punt van het eiland. De naam is afkomstig van het Spaanse woord 'cana', wat suikerriet betekent. Van het suikerriet wordt rum geproduceerd, een belangrijk exportproduct.

Vind een vlucht naar Punta Cana

De luchthaven Punta Cana International Airport (PUJ) is een van de drukste luchthavens van het Caribisch gebied. Vanaf Brussels Airport (BRU) vertrekken wekelijks meerdere directe vluchten naar Punta Cana. De reistijd bedraagt minder dan 10 uur. Frequenter gaan er vluchten waarbij je een enkele overstap moet maken. Er zijn vele vluchtroutes mogelijk. Doorgaans stap je over op het Munich Airport (MUC) in Duitsland, Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport (MAD) in Spanje of Humberto Delgado Airport (LIS) in Portugal. Je bent minstens 11 uur onderweg. De meest geschikte vlucht vind je door je bestemmingen in te vullen.

De hotels in Punta Cana liggen direct aan zee. Veel accommodaties liggen aan het Playa de Arena Blanca. Geniet hier van de zon en het kristalheldere water. Bezoek zeker het Seaquarium Punta Cana, waar je kunt zwemmen tussen de haaien en roggen.

Om de indrukwekkende natuur van het eiland op je gemak te verkennen, is het aan te raden om een auto te huren in Punta Cana. Rijd naar het José Armando Bermúdez National Park, waar je schitterende wandelingen maakt over de savanne van het eiland.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Punta Cana

Als je toe bent aan een zonovergoten strandvakantie, is Punta Cana de perfecte bestemming. Langs de kust van de regio ligt zo'n 50 kilometer aan lange zachte zandstranden waarvan het Bávaro Beach zeer populair is. Geniet hier op een strandbedje van de zon of ga snorkelen in het helderblauwe water.

Punta Cana is ook een heerlijke reisbestemming voor een gezinsvakantie. Maak bijvoorbeeld een catamarantour of bezoek het Dolphin Explorer om te zwemmen met dolfijnen.

Populaire vluchten naar Punta Cana

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 291 voor enkele vluchten en € 399 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.