Voordeligste vluchten naar Barcelona

" BRU Brussel naar BCN Barcelona 60,58 € "

" ZYR Brussels naar BCN Barcelona 214,93 € "

" CRL Brussel naar BCN Barcelona 368,06 € "

" ZWE Antwerpen naar BCN Barcelona 246,36 € "

" ANR Antwerpen naar BCN Barcelona 345,83 € "

" EIN Eindhoven naar BCN Barcelona 176,36 € "

" CGN Cologne naar BCN Barcelona 221,03 € "

" AMS Amsterdam naar BCN Barcelona 237,48 € "

" DUS Düsseldorf naar BCN Barcelona 418,88 € "

" XDB Lille naar BCN Barcelona 376,93 € "


Verbergen

Over Barcelona

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Barcelona? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Spanje. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Barcelona bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Barcelona, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Barcelona op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Barcelona

Ga je op vakantie naar Barcelona? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Treinstation Barcelona-Sants (YJB)
  • Treinstation Barcelona-France (YJD)
  • Internationale luchthaven Barcelona (BCN)