Je huurauto in Brussel-Nationaal

Zoek en vergelijk autobedrijven in Brussel-Nationaal

Vergelijk aanbieders van huurauto's om flinke besparingen te realiseren of combineer je vlucht, hotel en auto om nog voordeliger uit te zijn.

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Profiteer van maximale flexibiliteit met boetevrij annuleren bij de meeste autoverhuurbedrijven.

Super autodeals in Brussel-Nationaal

Niet gevonden wat je zocht?

Alle huurauto's in Brussel-Nationaal bekijken
Alle auto’s bekijken

Veelgestelde vragen

Wat kost het per dag om een auto te huren vanaf Brussel (BRU-Brussel-Nationaal)?
Prijzen voor huurauto’s vanaf Brussel (BRU-Brussel-Nationaal) beginnen al bij een luttele € 86 per dag als we naar de prijzen van de afgelopen zeven dagen kijken. Met zulke aantrekkelijke deals hoef je geen grote aanslag op je budget te doen om een auto te kunnen huren.
Kan ik een auto huren vanaf Brussel (BRU-Brussel-Nationaal)?
Je kunt een betrouwbare auto huren op Brussel (BRU-Brussel-Nationaal) bij Alamo, Hertz of Budget. Sixt en Avis zijn ook twee aanbieders met spectaculaire deals.
Wat als ik mijn huurauto vanaf Brussel (BRU-Brussel-Nationaal) wil annuleren?
Controleer de annuleringsvoorwaarden van jouw verhuurbedrijf om het zeker te weten, maar bijna alle voorafbetaalde boekingen komen in aanmerking voor een terugbetaling mits deze minimaal zes uur voor de afhaaltijd worden geannuleerd. Dit is echter niet altijd het geval. Je kunt een bezoek brengen aan onze klantenservice voor meer informatie.
Waarom zou ik via Expedia een auto huren op Brussel (BRU-Brussel-Nationaal)?
Je scoort de scherpste deal voor autoverhuur bij Expedia. Fullsize of compact, je vindt ongetwijfeld de perfecte wagen op Brussel (BRU-Brussel-Nationaal). Onze exclusieve aanbiedingen, ledenkortingen en spaarprogramma’s zorgen ervoor dat je meer waar krijgt voor je geld. En als je nog meer wilt besparen, kun je je boekingen ook combineren in een vakantiepakket. Voeg hotels of vluchten toe aan je autoboeking en bemachtig geweldige kortingen!
Hoe vind ik de beste deals voor autoverhuur op Brussel (BRU-Brussel-Nationaal) via Expedia?
Welk type auto je ook zoekt, Expedia zorgt ervoor dat je de beste deal bemachtigt. Vergelijk simpelweg de aanbiedingen van populaire verhuurbedrijven en selecteer de best passende wagen. Wil je graag achter het stuur kruipen met een groter budget om op reis te spenderen? Bundel dan je huurauto op Brussel (BRU-Brussel-Nationaal) met hotels of vluchten.
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren vanaf Brussel (BRU-Brussel-Nationaal)?
Je dient ten minste 18 jaar oud te zijn om een auto te huren in Zaventem. Houd er rekening mee dat sommige bedrijven een toeslag in rekening brengen voor jonge bestuurders. Bekijk de kleine lettertjes voordat je je boeking vastlegt, omdat deze verschillen per aanbieder. Het is bovendien niet ongebruikelijk dat er een andere minimumleeftijd geldt voor het huren van een grotere wagen, zoals een SUV, een luxe model of een personenbus.
Wat heb je nodig om een auto te kunnen huren vanaf Brussel (BRU-Brussel-Nationaal)?
De twee voornaamste benodigdheden zijn je rijbewijs en een creditcard op je eigen naam. Als je liever geen gebruik maakt van de polis van jouw verhuurbedrijf, dan kan je eigen verzekeringspolis ook vereist zijn. Zorg ervoor dat je dit voordat je de auto boekt controleert, om vertraging bij de afhaalbalie te voorkomen.
Wat is de goedkoopste huurauto op Brussel (BRU-Brussel-Nationaal)?
Als je op een budget reist, zul je blij zijn om te horen dat € 86 de afgelopen week de laagste prijs was per dag voor autoverhuur vanaf Brussel (BRU-Brussel-Nationaal). Met zulke tarieven neem je plaats in de bestuurdersstoel met wat extra geld in je portemonnee.
Kan ik een auto huren voor een maand of langer vanaf Brussel (BRU-Brussel-Nationaal)?
Kruip achter het stuur van een huurauto voor de lange termijn snel nadat je arriveert op Brussel (BRU-Brussel-Nationaal). Met Expedia’s gigantische aanbiedingen voor langetermijnautoverhuur, heb je geen enkele reden om je te haasten tijdens je wegavontuur. Meestal geldt dat hoe langer je huurt, hoe goedkoper de prijs.
Waar kan ik een auto huren vanaf Brussel (BRU-Brussel-Nationaal) als ik jonger ben dan 25?
De aanbieders die gevestigd zijn op Brussel (BRU-Brussel-Nationaal) zullen niet allemaal auto’s verhuren aan klanten jonger dan 25, Lees daarom eerst de algemene voorwaarden voordat je een auto reserveert. We raden je ook aan om te controleren of je in dat geval een extra toeslag dient te betalen. Dit is meestal het geval voor bestuurders tussen de 21 en 24 jaar oud. Elk verhuurbedrijf heeft zo zijn eigen leeftijdsbeleid, dus doe vooraf je huiswerk om er een te vinden die bij je past.