Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Topactiviteiten per categorie

Wat te doen in Seattle

Zie alle 14 activiteiten in Seattle

De leukste activiteiten in het moderne Seattle

Seattle is de grootste stad van de Amerikaanse staat Washington en wordt omringd door het water van de Puget Sound en Lake Washington. Je kunt kiezen uit een groot aantal mooie bezienswaardigheden en leuke activiteiten in het moderne Seattle. Ga bijvoorbeeld een dagje met het hele gezin naar het prachtige Seattle Aquarium of neem een kijkje bij het kunstmuseum Chihuly Garden and Glass. Hier bewonder je schitterende glazen kunstwerken en kun je onder andere een live-demonstratie van glasblazen en vormtechnieken bijwonen.

Dingen om te doen in Seattle

Een fantasche excursie vanuit Seattle is de wijnmakerijtour naar Snoqualmie Falls en Seattle. Tijdens dit uitstapje verken je de wijnbouw in de staat Washington en geniet je van een tour langs de meest adembenemende landschappen. Washington is een van de belangrijkste wijnproducerende regio's in Amerika. Door verschillende wijnmakerijen te bezoeken leer je meer over de lokale wijncultuur en kun je verschillende regionale wijnen proeven. Vervolgens bekijk je de spectaculaire waterval van Snoqualmie Falls vanaf een goed gelegen uitzichtpunt. Een leuke activiteit in Washington waar het hele gezin van geniet is een bezoek aan Woodland Park Zoo Kaartjes voor toegang zonder wachtrij. Deze grote dierentuin bestaat uit gescheiden bioklimaatzones. Wandel bijvoorbeeld naar de Northern Trail. Dit gedeelte van de dierentuin bootst de toendra in Alaska na. Hier zie je onder andere wolven elanden en poolvossen.

Bezienswaardigheden in Seattle

Seattle heeft een groot aantal bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn. De hotels in Seattle liggen voornamelijk in het centrum zodat je doorgaans te voet de stad kunt ontdekken. Je kunt ervoor kiezen om de Seattle CityPASS aan te schaffen. Met dit boekje dat 9 dagen geldig is

kun je vijf verschillende topmusea en attracties bezoeken. Je krijgt onder andere toegang tot het Seattle Aquarium kunt een haventour maken met Argosy Cruises en je kunt een bezoek brengen aan de iconische Space Needle. Vanaf de 184 meter hoge toren heb je een adembenemend uitzicht over de stad. Daarnaast kun je kiezen tussen een bezoek aan het Museum of Pop Culture of Woodland Park Zoo en de Chihuly Garden and Glass of het Pacific Science Center.

Dagtours in Seattle

Als je een hele dag op stap wilt kun je kiezen uit diverse activiteiten. Seattle ligt in een schitterende natuurlijke omgeving. Maak bijvoorbeeld een excursie naar het Mount Rainier National Park. Hier wandel je langs prachtige rivieren heldere bergmeren en imposante watervallen waaronder Narada Falls en Christine Falls. Als je in de winter een bezoek brengt aan het park is het mogelijk om te sneeuwschoenwandelen indien het weer dat toelaat. Ook is het leuk om vanuit Seattle een cruise te maken naar de Canadese stad Victoria waarbij je een schilderachtige vaartocht over de Salish Sea maakt. Als je nieuwsgierig bent geworden naar deze stad in Washington kun je alvast een blik werpen op de vluchten naar Seattle.

Kaart

Waar overnachten in Seattle

Downtown Seattle

A clean, walkable city center with tree-filled public spaces, shopping, boutique bars and restaurants, and views across the Puget Sound.

WinkelenStedelijkBibliotheek