Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Wat te doen in Fort Myers

Zie alle 1 activiteiten in Fort Myers

Ontdek Fort Myers en beleef leuke activiteiten

Fort Myers heeft dankzij historische architectuur interessante musea en natuurgebieden in de omgeving iedere reiziger iets interessants te bieden. Ga op ontdekkingstocht door de historie van Fort Myers zoals in het sierlijke Burroughs Home and Gardens uit 1901 en de Edison & Ford Winter Estates een van de leukste excursies in Fort Myers. In dit museum krijg je dankzij een collectie oude auto’s en bouwwerken een intrigerend kijkje in het leven van de beroemde uitvinders Thomas Edison en Henry Ford.

Een tour door de regio

Naast alle dingen om te doen in Fort Myers is er voldoende natuurschoon te ontdekken. Zo kun je deelnemen aan een tour met overnachting in Everglades en Fort Myers met shoppingtrip naar een outlet. Deze tour begint in Miami en leidt naar het nationaal park Everglades

waar je uitgestrekte moeraslanden kunt bewonderen vanuit een boot. Na de boottocht kun je exposities over het park bekijken en een wandeltocht onder de cipressen maken. De tweede dag bezoek je in Fort Myers de Edison & Ford Winter Estates waar je een rondleiding door het complex krijgt en een gids je vertelt over de uitvindingen van Thomas Edison en Henry Ford. Gedurende de volgende stop leer je diersoorten te identificeren met behulp van een gids van Babcock Ranch Eco Tours. Voordat de tour afgelopen is kun je shoppen bij een outlet-winkelcentrum. Wanneer je op eigen gelegenheid de natuur rondom Fort Myers wil verkennen kun je een wandeling maken door het Six Mile Cypress Slough Preserve. Dit bosgebied biedt een thuis aan vele planten- en diersoorten.

Verken het sfeervolle Naples

De nabijgelegen stad Naples wordt ook wel het kroonjuweel van Zuidwest-Florida genoemd en vraagt erom ontdekt te worden. Gedurende de Naples trolleybustour verken je eenvoudig en comfortabel de hoogtepunten van Naples. Als je eenmaal opgestapt bent geeft de gids informatie over de omgeving en vertelt hij grappige verhalen. De historische trolleybus stopt in totaal bij 21 haltes zodat je altijd in de buurt van stranden winkelcentra en fijne restaurants uit kunt stappen. Ook in Fort Myers zelf zijn talloze bezienswaardigheden te vinden die je gemakkelijk verkent vanuit een hotel in Fort Myers. Wil je na een cultureel uitstapje de natuur van Florida ervaren? Bezoek dan het Manatee Park waar je kennis kunt maken met de bijzondere onderwater levende lamantijnen.

Bezoek een leuk museum in Fort Myers

Fort Myers heeft enkele interessante musea op het gebied van natuur en geschiedenis. Een van de meest bijzondere activiteiten in Fort Myers is een bezoek aan het Bailey-Matthews Shell Museum. Hier vind je een uitgebreide collectie schelpen van over de hele wereld. De verzameling bestaat uit recentelijk verzamelde en kleurrijke schelpen maar ook fossielen. Wanneer je met kinderen reist is een bezoek aan het Railroad Museum of South Florida bovendien de moeite waard. Je kunt hier ritjes maken in een miniatuurtrein. Om te weten te komen hoe je het gemakkelijkst naar deze regio kunt reizen kun je het aanbod aan vluchten naar Fort Myers bekijken.

Kaart