Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Wat te doen in Naples

Zie alle 2 activiteiten in Naples

De leukste activiteiten in de sfeervolle badplaats Naples

Naples ligt aan de prachtige Paradise Coast aan de westkust van de Amerikaanse staat Florida. Je kunt hier ontspannen op een van de paradijselijk witte zandstranden terwijl je uitkijkt over de helderblauwe zee. Ook kun je verschillende leuke uitstapjes maken vanuit Naples. De stad ligt namelijk in de buurt van diverse mooie natuurparken waaronder de Everglades en het Big Cypress National Preserve. In Naples kun je diverse leuke activiteiten doen met het hele gezin. Bezoek bijvoorbeeld de dierentuin Naples Zoo at Caribbean Gardens.

Dingen om te doen in Naples

De eco-tour per kajak door de mangroves van de Everglades is een fantastische excursie vanuit Naples. Tijdens de tour peddel je door de grootste mangrovebossen in Noord-Amerika en verken je indrukwekkende meren. Je gids geeft tips om wilde dieren te kunnen zien zoals alligators

otters en schildpadden. Ook kun je in de bomen verschillende vogels spotten waaronder reigers zilverreigers en kaalkopooievaars. Tegelijkertijd kom je meer te weten over het lokale ecosysteem dankzij de informatie van je deskundige gids. Een andere leuke activiteit in Naples is een bezoek aan de Naples Botanical Garden. Deze aangelegde tuinen zijn verdeeld in diverse thematische gebieden en je wandelt door een prachtig landschap langs waterpartijen en decoratieve elementen. Neem ook een kijkje in het vlinderhuis en de orchideeëntuin.

Bezienswaardigheden in Naples

Een leuke manier om bezienswaardigheden in de stad op je eigen tempo te ontdekken is door mee te gaan met de Naples trolleybustour. Met 21 hop-on hop-off-haltes in en rond Naples kan je de omgeving gemakkelijk verkennen. Terwijl je bezienswaardigheden passeert luister je naar de gids die op een vermakelijke manier historische feiten en anekdotes vertelt. Je komt onder andere langs de haven Port-O-Call Marina en de grote pier Naples City Dock. Stap uit bij de 5th Avenue South om te gaan winkelen of voor een bezoek aan het lokaalhistorisch museum Naples Depot Museum. Hier kom je meer te weten over het oude treinstation Napels Depot en de geschiedenis van de stad. Veel van de hotels in Naples liggen in deze sfeervolle omgeving.

Winkelen in Naples

Naples is een walhalla voor winkelliefhebbers. Je vindt hier verschillende grote winkelcentra waar je overdekt kunt winkelen. Ga bijvoorbeeld een dagje naar het Coastland Center waar je naast een groot aantal winkels ook kunt kiezen uit diverse restaurants in de food court. Als je even helemaal wilt ontspannen kun je een massage boeken of genieten van een schoonheidsbehandeling. Aan zee vind je The Village Shops on Venetian Bay. Dit open winkelcentrum ligt direct aan de Venetiaanse baai. Je kunt hier ook een hapje eten met uitzicht op het water. Bij ons kun je ook eenvoudig en veilig je vluchten naar Naples boeken.

Kaart