Topactiviteiten in Canarische eilanden

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Lanzarote toont een kuststadje, algemene kustgezichten en varen

Topactiviteiten die je kan doen in Canarische eilandenLeuke bezienswaardigheden

1. Playa Blanca

Playa Blanca is een voormalig vissersdorp dat tegenwoordig een ontspannen, stijlvolle resortbeleving biedt. Je voelt je als herboren dankzij de ongerepte stranden, chique restaurants, charmante havent en het enthousiasme van de mensen.
Meer informatie
Ontspan op een rustig strand, kijk rond in luxe winkels in een schilderachtige jachthaven en geniet van een wat gematigder uitgaansleven in dit voormalige vissersdorp, dat tegenwoordig een stijlvol resort is.

2. Siam Park

Siam Park is een enorm waterpark dat is geïnspireerd door het eeuwenoude Thaise koninkrijk Siam. Dit populaire park bevat talloze spannende attracties en waterglijbanen, een strandgedeelte, golfslagbad en deel voor kinderen. Hierbij kom je overal Thaise thema's tegen. Geniet van de parkattracties en het even fascinerende ontwerp, met opmerkelijke details die je terugziet in zijn Thaise architectonische motieven.
Meer informatie
Neem de spannende glijbanen of ontspan op de 'lazy river' in een van de grootste thematische waterparken van Europa.

3. Playa de Amadores

Op het Playa de Amadores kun je languit op het zachte zandstrand liggen of gaan zwemmen in het kalme, heldere water. Kijk in een van de uitstekende restaurants aan het water onder het genot van een heerlijk gerecht met verse vis toe hoe de boten de haven in en uit varen.
Meer informatie
In deze perfect beschutte baai vind je kalm water, een pittoreske haven en goede restaurants aan het water.

4. Playa de Mogán

Relax in de zon met een koel drankje of peddel met een kajak door de kleine baai van het Playa de Mogán. Je kunt hier kleurrijke vissen spotten die langs de golfbreker zwemmen. Ook zie je luxejachten de jachthaven in en uit varen.
Meer informatie
Spreid je handdoek uit op zand dat is geïmporteerd uit de Sahara of vaar met een jetski over de glinsterend blauwe zee bij deze beschutte badplaats.

5. Maspalomas-duinen

Je kunt de uitgestrekte Dunas de Maspalomas te voet verkennen, maar voor het echte woestijngevoel laat je je rondleiden op de rug van een dromedaris. Wanneer je genoeg zand hebt gezien, ga je naar La Charca, waar een bonte verzameling vogels te bewonderen is in een kleine lagune.
Meer informatie
In dit prachtige duingebied met goudkleurig zand zie je niet alleen door de wind gevormde glooiingen, maar ook waterpoelen met vissen en vogels.

Populaire plekken om te bezoeken in Canarische eilanden

Buurten van Canarische eilanden

Steden in de buurt van Canarische eilanden