Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Wat te doen in Atlanta

Zie alle 4 activiteiten in Atlanta

Geweldige activiteiten voor het hele gezin in Atlanta

Atlanta is de levendige hoofdstad van de Amerikaanse staat Georgia gelegen in het zuidoosten van het land. Je kunt kiezen uit talrijke leuke activiteiten in Atlanta. Zo kun je met het hele gezin een bezoek brengen aan het fascinerende Georgia Aquarium waar je onder andere walvishaaien kunt bekijken. Daarnaast kun je eenvoudig verschillende interessante bezienswaardigheden bezoeken. Ook als je graag een dagje gaat winkelen tijdens je vakantie zit je goed in Atlanta.

Dingen om te doen in Atlanta

Een leuke activiteit in Atlanta waar je met het hele gezin van geniet is een bezoek aan het LEGOLAND® Discovery Centre Atlanta. Het is net alsof je in de grootste LEGO-doos ter wereld stapt. In de LEGO®-indoorspeeltuin vind je twee LEGO-attracties een 4D-bioscoop

10 LEGO-speelzones en nog veel meer. Train je ninja-vaardigheden in The Ultimate LEGO® NINJAGO®-ervaring waar je onder andere een spannend laserdoolhof vindt. Een andere gave excursie in Atlanta is een bezoek aan de dierentuin. Je kunt van tevoren alvast toegang tot Zoo Atlanta aanschaffen zodat je niet in de rij hoeft te staan. In de schitterende dierentuin kun je meer dan 1.500 dieren bewonderen waaronder de enige reuzenpandatweeling van Amerika en de grootste groepen gorilla's en orang-oetans van het land. De kleintjes kunnen in de Australische kinderboerderij geiten en varkentjes aaien.

Bezienswaardigheden in Atlanta

Vanuit je hotel in Atlanta kun je over het algemeen gemakkelijk in je eigen tempo de stad ontdekken. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een sightseeingtour per bus door de stad. Je rijdt naar bezienswaardigheden zoals het CNN Center en kunt onderweg uitstappen bij bijzondere plekken zoals het Martin Luther King Jr. Historic Site. Dit is het officiële herdenkingsinstituut dat gewijd is aan het erfgoed en de bevordering van het werk van Martin Luther King. Neem ook zeker een kijkje bij het historische Fox Theatre. Als je een ontspannen wandeling wilt maken is de Atlanta Botanical Garden een uitstekende plek. De botanische tuin beschikt onder andere over een sfeervolle Japanse tuin een kruidentuin en een rosarium.

Musea in Atlanta

In Atlanta kun je een groot aantal interessante musea bezoeken. Neem zeker een kijkje bij World of Coca-Cola waar je meer te weten komt over de geschiedenis van het populaire drankje. Terwijl je rondwandelt kun je alle soorten drankjes die Coca Cola maakt proeven uit automaten. In het museum voor moderne kunst High Museum of Art geniet je in de avonden van jazzmuziek terwijl je de kunstwerken in je opneemt. Het Children's Museum of Atlanta is een leuk interactief museum waar het hele gezin zich vermaakt. Zo kunnen de kleintjes een nepkoe melken in het boerderijgebied en bestellingen opnemen en bereiden in het Waffle House. Als je nieuwsgierig bent geworden naar Atlanta kun je ook alvast je vlucht naar Atlanta boeken.

Kaart