Belangrijk: Voor deze bestemming gelden mogelijk COVID-19-reisbeperkingen, waaronder specifieke beperkingen voor accommodaties. Controleer alle nationale, lokale en gezondheidsadviezen voor deze bestemming alvorens te boeken.

South CarolinaVerenigde Staten

Slenter over stranden van kilometers lang, verbeter je golftechnieken en geniet van de ouderwetse zuiderse charme in deze staat aan de Atlantische Oceaan.

Bezoek de golfbanen en zandstranden van South Carolina voor een ontspannen vakantie in deze hartelijke staat. Myrtle Beach is populair onder golfers, strandliefhebbers en bezoekers van alle leeftijden gedurende de Amerikaanse voorjaarsvakantie (spring break). Kies uit meer dan 100 golfbanen rond deze stad aan de kust van de Atlantische Oceaan zodat je elke dag een nieuwe baan kunt ontdekken. Geniet van meer dan 100 kilometer aan prachtige zandstranden of kies uit de stadsactiviteiten. Zo vind je hier een midgetgolfbaan, attractieparken, nachtclubs, The Carolina Opry en meer dan 1400 restaurants.

Elders aan de zuidkust van de staat bieden Hilton Head en Kiawah Island luxe golf- en strandactiviteiten aan de kust. Bezoek het beboste natuurreservaat, beschermde natuurgebied, de Harbour Town Lighthouse en het Arts Center als je niet op de golfbaan of aan het strand bent.

Laat je overspoelen door de Amerikaanse zuiderse sfeer in Charleston. Tijdens een rondleiding met paard en wagen vertelt je chauffeur je over de verhalen en legendes van deze historische zuiderse stad, zijn plantages, Antebellum-architectuur en geesten. Ten zuiden van Broad Street tref je elegante oude huizen en tuinen aan. De eerste schoten van de Amerikaanse Burgeroorlog werden gelost bij Fort Sumtor in de Charleston Harbor. Bezoek het Fort Sumter National Monument om lokale details over deze historische gebeurtenis te weten te komen.

Jaarlijks vindt hier in april de Cooper River Bridge 10K Run plaats over de Arthur Ravenel Jr. Bridge. Op elk ander moment van het jaar is het zeker aan te raden om deze populaire route over de prachtige bekabelde brug te lopen, of de brug vanaf het Waterfront Park te bewonderen. Woon in de herfst een wedstrijd American football bij van het team van de militaire universiteit The Citadel en bewonder het uitzicht op de opvallend witte Moorse gebouwen tegen de blauwe lucht en de tribunes vol kornetten in uniform.

Meer landinwaarts kun je de staatshoofdstad, Columbia om zijn culturele aanbod bezoeken, zoals zijn dierentuin, het State Museum, Museum of Art en het Confederate Museum. Het Congaree National Park vormt een combinatie van moeras en bebossing. Bewonder de enorme bomen terwijl je de verhoogde Boardwalk Loop door het park aflegt.

Greenville heeft een van de mooiste centra van het land, met een cirkelvormige loopbrug die uitzicht biedt op een met bomen omzoomde vallei, compleet met gratis wifi.

Zoals zijn slogan al aangeeft biedt South Carolina echt 'smiling faces & beautiful places'.

Populaire steden in South Carolina

Aquarium van South Carolina inclusief zeedieren
Charleston
Winkelen, Historische gebouwen en Tour

…"

Redenen voor een bezoek

 • Waterfront Park
  Waterfront Park
 • Aquarium van South Carolina
  Aquarium van South Carolina
 • Charleston Waterfront Park
  Charleston Waterfront Park
Myrtle Beach toont een huis en historische architectuur
Myrtle Beach
Stranden, Zee en Wandelen

…"

Redenen voor een bezoek

 • Broadway at the Beach
  Broadway at the Beach
 • Ripley's Aquarium
  Ripley's Aquarium
 • SkyWheel Myrtle Beach
  SkyWheel Myrtle Beach
South Carolina State House inclusief een overheidsgebouw, een zonsondergang en historische architectuur
Columbia
Universiteiten, Sporten en Dierentuinen

Redenen voor een bezoek

 • Congaree National Park
  Congaree National Park
Hilton Head bevat een zonsondergang, een strand en landschappen
Hilton Head
Stranden, Eilanden en Zee

…"