Belangrijk: Voor deze bestemming gelden mogelijk COVID-19-reisbeperkingen, waaronder specifieke beperkingen voor accommodaties. Controleer alle nationale, lokale en gezondheidsadviezen voor deze bestemming alvorens te boeken.

OhioVerenigde Staten

Ohio wordt begrensd door de rivier de Ohio en het meer Erie en is populair om zijn buitenactiviteiten, culturele centra en stedelijke amusement. 

De locatie van Ohio aan de Great Lakes zorgde ervoor dat er al snel veel mensen kwamen wonen. Bezoek de staat voor allerlei buitenactiviteiten en culturele attracties.

Geniet van alles dat Toledo te bieden heeft, van het culturele museum het Toledo Museum of Art en het National Museum of the Great Lakes voor geschiedenisliefhebbers tot het wereldberoemde honkbalteam de Toledo Mud Hens en de Toledo Zoo. Bewonder de skyline vanaf een cruiseschip aan de rivier de Maumee.

En ontdek de zeven verdiepingen van de Rock & Roll Hall of Fame in Cleveland. Sterren uit een andere categorie worden geëerd in de Canton's Pro Football Hall of Fame, dat in 1963 zijn deuren opende. Het stadsorkest, kunstmuseum en theater bieden uitstekende culturele uitstapjes. Geniet van een professionele American football-, basketbal- of honkbalwedstrijd of bezoek een van de vele brouwerijen van Cleveland en kijk naar sporten op de schermen onder het genot van een biertje.

Neem de kinderen mee naar het COSI, het Columbus centrum voor wetenschap en industrie, voor interactieve tentoonstellingen over de oceaan, energie en de ruimte. Maak een ritje in een ruimtecapsule, bouw een brug of kom erachter hoe het is om een wetenschapper in een laboratorium te zijn. Neem een rondleiding van de campus van The Ohio State University, gesticht in 1870. De OSU Buckeyes, met enkele van de beste universiteitsatleten van Amerika, spelen het hele jaar door verschillende sporten. Rond de universiteit heb je de keuze uit talloze restaurants, bars en winkels.

Het Cuyahoga Valley National Park van Ohio biedt een schilderachtige treinrit en wandelroutes naar watervallen. Wandel of fiets over het Ohio and Erie Canal Towpath Trail en denk je in hoe alles er hier begin 19e eeuw uitzag, toen ezels bootjes in het kanaal voortrokken en daarmee het voornaamste commerciële vervoermiddel vormden.

Cincinnati, gelegen in het zuidelijke deel van de staat, biedt allerlei culturele attracties en een kindermuseum, dierentuin, conservatorium en het professionele honkbalteam de Cincinnati Reds. Geniet van het uitzicht op de stad vanaf de Riverwalk. Bezoek het National Underground Railroad Freedom Center om meer te leren over de rol die de noordelijke staten gespeeld hebben bij het helpen slaven uit zuidelijke staten te bevrijden.

Zowel bewoners als bezoekers houden van de festivals in Ohio. Elke februari wordt er een 3-daags Winterfest georganiseerd door Bowling Green. Daarnaast vind je in augustus het All Ohio Balloon Festival in Marysville.

Populaire steden in Ohio

Cincinnati toont een stad en een zonsondergang
Cincinnati
Sporten, Entertainment en Livemuziek

…"

Redenen voor een bezoek

 • Fountain Square
  Fountain Square
 • Kings Island Theme Park
  Kings Island Theme Park
 • Cincinnati Music Hall
  Cincinnati Music Hall
Columbus inclusief een park, skyline en een stad
Columbus
Sporten, Theaters en Livemuziek

Redenen voor een bezoek

 • Palace Theatre
  Palace Theatre
 • COSI
  COSI
 • Ohio Theatre
  Ohio Theatre
Cleveland inclusief winkelen en bewegwijzering
Cleveland
Sporten, Theaters en Entertainment

…"

Redenen voor een bezoek

 • Rock and Roll Hall of Fame
  Rock and Roll Hall of Fame
 • Kunstmuseum van Cleveland
  Kunstmuseum van Cleveland
Akron toont moderne architectuur
Akron
Sporten, American football en Universiteiten

…"

Redenen voor een bezoek

 • Pro Football Hall of Fame
  Pro Football Hall of Fame
Dayton toont een stad, buiten eten en een plein
Dayton
Winkelen, Museums en Universiteiten

…"

Redenen voor een bezoek

 • Nationaal Museum van de Amerikaanse luchtmacht
  Nationaal Museum van de Amerikaanse luchtmacht