Goedkope vluchten naar Phuket

Voordeligste vluchten naar Phuket

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 255 voor enkele vluchten en € 438 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Finnair
Swiss International Air Lines
Turkish Airlines
Singapore Airlines
Etihad Airways
Swiss International Air Lines
Qatar Airways
Etihad Airways
Etihad Airways
Singapore Airlines

Beoordelingen van geverifieerde gasten

6 feb. 2020

/

Een geverifieerde reiziger
Bangkok naar Phuket ·Thai Airways International

Over Phuket

Het Thaise eiland Phuket is het ultieme tropische eiland, met parelwitte stranden en een stralend blauwe zee. Het is de perfecte plek om je volledig in de watten te laten leggen in een luxe resort, maar het eiland staat ook bekend om een onnavolgbaar nachtleven en legendarische strandfeesten. Patong, de grootste stad van het eiland, en het bijbehorende strand is het centrum van het uitgaansleven op Phuket. Voor een rustige strandvakantie ben je op de stranden van Karon en Kata op de juiste plek. Phuket biedt niet alleen entertainment en rust, maar ook prachtige natuur, zoals in het Nationale Park Sirinat aan de westkust en het Natuurreservaat Khao Phra Thaew in het midden van het eiland. Bewonder verder de Big Buddha, een 45 meter hoog Boeddhabeeld, en de hoofdstad Phuket-stad met zijn gebouwen in Portugese koloniale bouwstijl en Chinese tempels.

Vliegen naar Phuket

De Internationale Luchthaven van Phuket (HKT) ligt in het noordwesten van het eiland, vlak naast het Nationale Park Sirinat en zo’n 32 kilometer ten noordwesten van Phuket-stad. Het is mogelijk om vanaf de Luchthaven Brussel (BRU) met 1 tussenstop naar Phuket te vliegen. Mogelijke tussenstops zijn Moskou, Doha, Abu Dhabi, Dubai, Beijing en Bangkok. De kortste mogelijkheid is een reis met een tussenstop in Bangkok van 1,5 uur; deze duurt in totaal 14 uur. Vanaf eind 2016 worden er rechtstreekse vluchten aangeboden van de Luchthaven Frankfurt (FRA) van circa 11 uur en 20 minuten. Houd rekening met het tijdsverschil met Thailand; het is er in de winter 6 uur later dan in België en in de zomer 5 uur. De vertrek- en aankomsttijden worden doorgaans in de lokale tijd aangegeven.

Voorzieningen op de luchthaven van Phuket

Je kunt op de Luchthaven van Phuket tot 2 uur per dag gratis gebruikmaken van wifi. Verder vind je op de luchthaven een informatiebalie, twee toeristische informatiepunten en vijf geldwisselkantoren. Er zijn verscheidene winkels op de luchthaven, met name op het gebied van souvenirs. Er is ook een duty-freewinkel en een ruime keuze aan restaurants en cafés. Als je je even wilt laten verwennen, kun je in de spa op de luchthaven bijvoorbeeld je voeten laten masseren. Je kunt op de luchthaven bij verschillende maatschappijen een auto huren. Verder zijn er verscheidene hotels en resorts in de buurt van de luchthaven met drie, vier of vijf sterren.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Phuket

Vanaf de luchthaven van Phuket naar Phuket-stad is het tussen de 40 en 50 minuten rijden met de auto, afhankelijk van de verkeersomstandigheden. Patong is tussen de 50 en 60 minuten rijden. Let er wel op dat er in Thailand links gereden wordt. Er rijden verschillende bussen met en zonder airco van en naar de luchthaven van Phuket, waaronder verschillende lijnen van en naar Bangkok. De rit naar de hoofdstad duurt tussen de 12 en 14 uur. Verder kan vrijwel elke plaats in Thailand met de bus worden bereikt. Met name de bussen van het overheidsbedrijf zijn erg betrouwbaar. De luchthaven is niet met de trein bereikbaar.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Phuket, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Phuket op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Populaire vluchten naar Phuket

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 255 voor enkele vluchten en € 438 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Finnair
Etihad Airways