Goedkope vluchten naar Manchester

Voordeligste vluchten naar Manchester

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 47 voor enkele vluchten en € 86 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

easyJet
Iberia
easyJet
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Lufthansa
KLM
KLM
Lufthansa
Lufthansa

Over Manchester

Het Noord-Engelse Manchester is een stad die nooit stil staat. De stad staat vooral bekend als een van de centrale plaatsen van de industriële revolutie, wat op meerdere plekken in de stad goed te zien is. Je kunt er alles over te weten komen in het Museum of Science and Industry, waar je oude treinen en stoommachines en zelfs een van de eerste computers kunt bewonderen. Verder staat Manchester bekend als de geboorteplaats van veel beroemde bands en de thuisbasis van twee van de grootste voetbalclubs ter wereld: Manchester United en Manchester City. Er is in Manchester ook ruimte voor kunst en vernieuwende architectuur, wat perfect tot uiting komt in The Lowry en het Imperial War Museum North. De Mancunians houden ook van lekker eten en uitgaan, dus ’s avonds en ’s nachts hoef je je ook zeker niet te vervelen.

Vliegen naar Manchester

Manchester Airport (MAN) ligt op ongeveer 15 kilometer van het centrum van Manchester en is een van de drukste vliegvelden van Engeland. Je hebt verschillende mogelijkheden om vanaf Belgische luchthavens naar Manchester te vliegen. Zo gaan er het hele jaar door een of meerdere keren per dag directe vluchten vanaf de Luchthaven Brussel (BRU). Vanaf de Luchthaven Brussel-Zuid Charleroi (CRL) worden er ook een of meerdere directe vluchten per dag verzorgd door een goedkopere touroperator.

Net over de grens zijn er ook nog een aantal mogelijkheden. Vanaf Vliegbasis Eindhoven (EIN) vertrekken er enkele rechtstreekse vluchten per week naar Manchester, verzorgd door een budgetmaatschappij. Ook vanaf de Luchthaven Rotterdam-Den Haag (RTM) vertrekken er bijna elke dag voordelige directe vluchten naar Manchester. Er gaan ook enkele keren per week directe vluchten vanaf de Luchthaven Keulen-Bonn (CGN). Op de Luchthaven Düsseldorf (DUS) kun je kiezen uit verschillende goedkope touroperators die samen meerdere keren per dag directe vluchten naar Manchester aanbieden. De vlucht duurt circa anderhalf uur. Let er wel op dat het in Manchester een uur eerder is.

Voorzieningen op de luchthaven van Manchester

Als een van de drukste vliegvelden van Engeland is Manchester Airport tegelijk ook een van de grootste. Je vindt er dan ook een breed aanbod aan winkels, van drogist tot kledingzaak. Er zijn natuurlijk ook duty-freewinkels, maar denk eraan dat je alleen belastingvrij kunt shoppen als je naar een bestemming buiten de EU gaat. Elke terminal heeft verder een breed aanbod aan restaurants en cafés, zodat je voor of na je vlucht altijd even ergens kunt zitten. Je kunt ook even tot rust komen in een Escape Lounge, met name gericht op zakelijke reizigers. Je betaalt hiervoor een entreeprijs, waarbij hapjes en drankjes zitten inbegrepen. Een lounge kun je het beste van tevoren boeken.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Manchester

Wanneer je ter plekke een auto huurt, is het nog maar een korte rit van ongeveer 20 minuten naar het centrum. Er vertrekken overdag om de 10 minuten treinen vanaf het vliegveld, waarmee je ook in 20 minuten op het Manchester Piccadilly-treinstation bent. Als je je treinkaartje van tevoren online boekt, ben je een stuk goedkoper uit. Ook rijden er 24 uur per dag bussen naar het busstation van het vliegveld, waar je verschillende buslijnen naar het centrum kunt nemen.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Manchester, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Manchester op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Manchester
Luchthaven van aankomstManchester
IATA-code aankomstluchthavenMAN
Naam aankomststadManchester
Vluchtprijs€ 86

Populaire vluchten naar Manchester

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 47 voor enkele vluchten en € 86 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Iberia
Brussels Airlines