Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Kaapstad

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde gasten

Feb 16, 2020

Geen

Over Kaapstad

Kaapstad is een heerlijke bestemming, vooral als je van de natuur en het buitenleven houdt. Populaire bezigheden in Kaapstad zijn: de Tafelberg beklimmen, heerlijk surfen of ontspannen aan het strand van Blouberg en genieten van de prachtige omgeving onder de Zuid-Afrikaanse zon. Je kunt ook allerlei bijzondere uitstapjes maken. Volg bijvoorbeeld een rondleiding op het Robbeneiland voor een stukje geschiedenis, maak een trip naar een safaripark of breng een bezoek aan de bekende townships. Lekkerbekken komen aan hun trekken met een bezoek aan de Kaapse Wijnlanden.

Je vlucht naar Kaapstad boeken

Een vlucht vanuit Brussels Airport (BRU) naar de luchthaven van Kaapstad, Cape Town International Airport (BPT), duurt minstens 13 uur en je maakt altijd minstens één tussenstop, bijvoorbeeld in Londen (Heathrow), Istanbul of München. Vanuit Amsterdam (AMS) kun je rechtstreeks naar Kaapstad vliegen. De vlucht duurt dan ongeveer 11,5 uur. Daarnaast kun je ook nog kiezen om te vliegen met een tussenstop vanuit Keulen-Bonn (CGN) of Düsseldorf (DUS). Voor een lange vlucht zoals deze is het zeker de moeite waard om de verschillende mogelijkheden goed met elkaar te vergelijken. Een vlucht met tussenstop kan namelijk een stuk goedkoper zijn en hoeft helemaal niet heel veel langer te duren.

De luchthaven van Kaapstad: Cape Town International Airport (CPT)

Cape Town International Airport is de meest bekroonde luchthaven van Afrika en de op twee na grootste. De luchthaven is gevestigd op 20 kilometer van het centrum van Kaapstad. Het is een nieuwe, moderne luchthaven met alle nodige faciliteiten voor de 8 miljoen passagiers die hier per jaar langskomen. De vertrekhal bevindt zich op de eerste verdieping, de aankomsthal op de benedenverdieping. Er zijn 120 check-indesks en 20 zelfbedieningskiosken. Er is een groot aanbod aan mooie winkels waar zowel internationale als lokale producten verkocht worden. Je vindt er alles van boeken en snacks tot kleding en souvenirs. Op de tweede verdieping kun je iets eten in een van de restaurants, maar houd er rekening mee dat veel gelegenheden rond 21.00 uur sluiten. Vanuit de restaurants heb jeoverigens een mooi uitzicht op de landingsbanen. Verder kun je op de luchthaven gratis gebruikmaken van het wifi-netwerk tijdens het wachten en er is ook een gebedsruimte ingericht. Tot slot is er een hotel op de luchthaven te vinden en er zijn twee hotels vlak bij de luchthaven.

Doorreizen vanaf de luchthaven van Kaapstad

Voor het luchthavengebouw is het Transport Plaza gevestigd, waar je uit verschillende transportmiddelen kunt kiezen om je reis verder te zetten. De Transport Plaza is bereikbaar via een voetgangerstunnel. Je kunt een beroep doen op de speciale shuttleservice van de luchthaven om naar je hotel of naar Kaapstad zelf te gaan. Er is ook een busverbinding naar het centrum van Kaapstad, waarvoor je je ticket op de luchthaven kunt kopen. De rit naar Kaapstad duurt 30 minuten. Daarnaast kun je ook kiezen voor een taxi en je kunt een auto huren op de luchthaven. Het gebouw van de autoverhuurbedrijven ligt vlak voor de ingang van de luchthaven, tussen de parkeerterreinen.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Kaapstad, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Kaapstad op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Kaapstad

Luchthaven van aankomst Cape Town Intl.
IATA-code van luchthaven van aankomst CPT
Stad van aankomst Kaapstad

Populaire vluchten naar Kaapstad

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.