Goedkope vluchten naar Innsbruck

Voordeligste vluchten naar Innsbruck

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 53 voor enkele vluchten en € 83 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
British Airways
Transavia
British Airways
British Airways
British Airways
Lufthansa

Over Innsbruck

Innsbruck in de Alpen is zowel in de zomer als in de winter een populaire vakantiebestemming. In de winter komen vele toeristen er skiën, langlaufen of met de bobslee door het Olympische ijskanaal razen. Rond Innsbruck liggen bergen als de Nordkette en de Patscherkofel en er bevinden zich negen skigebieden net buiten de stad. In de zomer kun je in deze streek ook terecht voor een actieve vakantie: de bergen vormen een prachtig decor om te wandelen, klimmen, golfen of paardrijden. Je kunt er winter en zomer gebruikmaken van uitgebreide sportfaciliteiten. Ook de stad Innsbruck zelf heeft veel te bieden. Je kunt er bezienswaardigheden uit alle eeuwen sinds de middeleeuwen bewonderen. Neem een kijkje bij het Gouden Dak en het indrukwekkende Keizerlijke Paleis en bewonder de goed bewaarde middeleeuwse huizen, de moderne architectuur en de Olympische sportaccommodatie. De Alpenzoo is ook een leuke attractie voor een dagje uit. Vervelen zul je je hier in elk geval nooit!

Je vlucht naar Innsbruck boeken

Wil je naar de Flughafen Innsbruck-Kranebitten (INN) reizen, dan kun je vanuit België niet altijd non-stop vliegen. In het winterseizoen biedt de luchthaven van Antwerpen vaak rechtstreekse vluchten aan. Daarnaast kun je de grens oversteken om vanuit Eindhoven of Amsterdam in Nederland een rechtstreekse vlucht te nemen. Met een rechtstreekse vlucht ben je ongeveer 1,5 uur onderweg. Als je vanuit Brussel vertrekt, maak je een tussenstop in bijvoorbeeld Frankfurt of Wenen. Je kunt op die manier binnen vier uur in Innsbruck aankomen.

De luchthaven van Innsbruck: Kranebitten (INN)

Kranebitten is de grootste luchthaven van Tirol in Oostenrijk, maar er is slechts één landingsbaan. De baan is fraai gelegen tussen de bergen en wordt vooral gebruikt voor regionale vluchten. In het skiseizoen is het er drukker dan in de zomer. De luchthaven ligt vlak bij het centrum van Innsbruck. Je vindt er onder andere een supermarkt en een duty-freewinkel waar je drank, parfum en souvenirs kunt kopen. Houd er wel rekening mee dat je binnen de EU niet belastingvrij kunt winkelen. Je kunt op de hele luchthaven gratis gebruikmaken van het wifi-netwerk. Daarnaast zijn er een drietal eetgelegenheden, namelijk een bakkerij, een café en een restaurant. Tot slot zijn er ook nog twee bars aanwezig waar je kunt wachten.

Doorreizen vanaf de luchthaven van Innsbruck

De luchthaven van Inssbruck ligt op 4 km ten westen van het centrum van Innsbruck. Bus F vertrekt om het kwartier vanaf het busstation voor het luchthavengebouw en brengt je binnen de 20 minuten naar het station van Innsbruck. In Innsbruck kun je overstappen op een bus of tram. Er is een uitgebreid busnetwerk om de verschillende wijken en buitensteden van Innsbruck te bereiken. Het openbaar vervoer is efficiënt en niet duur. Er staan ook verschillende transferdiensten ter beschikking en je kunt er een auto huren bij enkele van de grootste verhuurbedrijven. Je kunt uiteraard ook een taxi nemen. Je ziet de taxistandplaats wanneer je de passagiersterminal verlaat.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Innsbruck, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Innsbruck op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Innsbruck

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 53 voor enkele vluchten en € 83 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia